Pure and Loved

Pure and Loved

Pure & Loved is een online concept store voor baby en kinderkleding tot 5 jaar. De online concept store biedt daarnaast ook accessoires aan voor de aankleding van de baby en kinderkamer, bedlinnen, badverzorging, sieraden, kinderwagens, meubels en nog veel meer! Wij leveren producten die organisch, fairtrade en duurzaam zijn. De beste kwaliteit op een verantwoorde manier. Wij hebben veel liefde en aandacht gestoken in de selectie merkjes die wij vertegenwoordigen. Van magische sferen in de kinderkamer tot geweldige outfits, die ongetwijfeld een geweldige indruk zullen maken!
De zekerheden van https://www.pureandloved.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.