PureWipes
PureWipes staat voor hoogwaardige en kwalitatieve hygiëne-, antibacteriële en desinfecterende producten. Al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Naast de verfrissende en zachte PureWipes antibacteriële doekjes, bieden wij ook de innovatieve PureWipes capsules. Ze zorgen voor verfrissing en volledige reiniging van uw handen.

Onze hygiëneproducten hebben het vermogen om ziektekiemen, virussen en bacteriën te doden en zijn daardoor de perfecte optie om de verspreiding van ziekten, virussen en infecties tegen te gaan. Dat is momenteel nog actueler dan ooit tevoren. De producten van PureWipes zijn veilig te gebruiken en een welkome aanvulling op het vele handenwassen wat we al doen.
De zekerheden van https://www.purewipes.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.