PureWipes
PureWipes staat voor hoogwaardige en kwalitatieve hygiëne-, antibacteriële en desinfecterende producten. Al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Naast de verfrissende en zachte PureWipes antibacteriële doekjes, bieden wij ook de innovatieve PureWipes capsules. Ze zorgen voor verfrissing en volledige reiniging van uw handen.

Onze hygiëneproducten hebben het vermogen om ziektekiemen, virussen en bacteriën te doden en zijn daardoor de perfecte optie om de verspreiding van ziekten, virussen en infecties tegen te gaan. Dat is momenteel nog actueler dan ooit tevoren. De producten van PureWipes zijn veilig te gebruiken en een welkome aanvulling op het vele handenwassen wat we al doen.
8,6
8 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
 • Ilse
  Review voor PureWipes

  Deze doekjes zijn zeer fijn om snel iets hygiënisch schoon te maken. De heerlijke geur zorgt ervoor dat het ook lekker ruikt. Bijna niet te missen in een huishouden.

 • Dylan
  Review voor PureWipes

  De doekjes zijn erg fijn in gebruik en van goede kwaliteit. Ik raad dit product zeker aan!

 • Hoe beoordeel je PureWipes?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Klaas
  Review voor PureWipes

  PureWipes levert uitstekende kwaliteit! De doekjes zelf zijn vrij dik, vaak bij andere merken scheuren de doekjes bij gebruik... Bij PureWipes is dit niet het geval!

  Kleine verpakking waardoor dit makkelijk mee te nemen is! Top!