Puur Beauty
Welkom bij de webshop van Puur Beauty!

Medik8 is het huidverzorgingsmerk waarmee bij Puur Beauty resultaten worden behaald. De filosofie van Medik8 sluit aan bij de werkwijze van Puur Beauty. Een hoogwaardig anti-aging merk, dat denkt als een natuurlijk merk.

Iedereen verdient een Beautiful Skin for Life! Met de juiste producten van Medik8 is het zo eenvoudig.

Het enige wat hievoor nodig is, is de kernfilosofie van Medik8, de CSA, op te volgen.Voor overdag het gebruik van vitamine C plus een zonnebrandcreme. Voor avond/nacht de vitamine A.

Start hiermee op 30-jarige leeftijd en wij geloven dat je eruit ziet als een 40-jarige op 50-jarige leeftijd!

Het is nooit te laat om te beginnen met huidverbetering!

Benieuwd welke producten geschikt voor jou zijn en kom je er niet uit? Neem dan contact met me op voor een online huidadvies.

Groeten Lilian,

specialist in huidverbetering
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.