Puurteak Meubelen
Ed en Anne
Héle mooie producten, fijne mensen waar je afspraken mee kan maken (waar ze zich aan houden!).
Paul
Uitstekende kwaliteit, goed advies en snelle levering.
Hoe beoordeel je Puurteak Meubelen?
Lucie
Snelle levering, prachtige deckchairs.
Gido schrama
Geweldige service zoals altijd. Vorig jaar prachtige tafels gebracht bij mij thuis. Laatst voor het eerst in de showroom geweest waar ze genoeg keuze hebben met prachtige meubels ,tafels, accessoires zou iedereen aanraden om hier langs te gaan.Team puurteak bedankt
Inge
We werden aangenaam verrast door de mooie collectie meubels in de winkel en de vriendelijke en kundige hulp die we kregen. Ook de levering verliep vlekkeloos. We komen zeker terug!
Harrie
Mooie producten, correcte orderverwerking en levering
Jan Ooijen
Goed ontvangen bij de showroom in Apeldoorn. Goede uitleg en supersnel geleverd door een buitengewoon vriendelijke jongeman.
Engbert
Vriendelijk personeel. De stoelen die wij hadden uitgezocht waren uit voorraad leverbaar . Dus hebben we ze maar meteen meegenomen.
Peters
Goed geholpen, snelle levering en alles netjes. Mooie producten tuinset en boekenplank.
Mark
Goede prijzen ivm de goede kwaliteit
Bart
Alles goed geregeld!
Corrie
Binnen een week geleverd, geen 3 tot 6 maanden wachten! Geen aanbetaling bij bestelling. Duidelijkheid over onderhoud. Vriendelijk personeel. Wij zijn super tevreden!
Willem
Perfecte service en digitale en telefonische hulp. Snelle levering met eigen bezorging van tuintafel en tuin-zithoek.
Jolanda
Prettig geholpen, tiptop thuis geleverd en in elkaar gezet.
Yvon Mul
Snel,
Sander
Groot aanbod. Na eerst even alles rustig te hebben bekeken een bestelling geplaatst en daarbij een duidelijke uitleg gekregen over de diverse mogelijkheden. Zeer snelle levering (binnen een paar dagen)
We komen zeker terug voor een vervolg bestelling! -
Peter
We werden (twee keer) zeer goed geholpen in de winkel. De tweede keer van ons bezoek (komend uit Friesland) stonden de besproken producten klaar, precies zoals afgesproken. En konden we een goede keuze maken. Erg prettig allemaal. Ook de aflevering verliep vlekkeloos. Ga zo door Puurteak!
J.H.Nijhof
Enorme keus, prima advies en service
Koen
Prachtige stevige tuinmeubels. Vlekkeloze communicatie en levering. Top!
mirella
Mooie tafel , goede bezorgservice en goede prijs kwaliteit verhouding