Puurteak Meubelen

Puurteak Meubelen in Apeldoorn biedt stijlvolle, duurzame meubelen van teakhout. Wij richten ons op hoogwaardige meubels voor binnen en buiten, met oog voor kwaliteit en vakmanschap. Daarnaast doen wij er alles aan om alleen hout te gebruiken vanaf de teak plantages of gerecycled teakhout.
9,7

• Cora
    Review voor Puurteak Meubelen

Er werd weer een geweldig mooie boomstambank gebracht, en wederom een fantastische service. Vriendelijkheid alom......zeldzaam.

• Harry
    Review voor Puurteak Meubelen

Yes, snelle levering en netjes op de plaats

• Hoe beoordeel je Puurteak Meubelen?

• Frank
    Review voor Puurteak Meubelen

Prachtige spullen, de volgende dag in huis!

• victor

goed product topservice

• Van der Geest
    Review voor Puurteak Meubelen

Te gekke keuze aan unieke tafelbladen en woonaccessoires, meubels, badmeubels. Heel vriendelijke mensen die graag meedenken. Een absolute aanrader, voor wie van bijzonder hout houdt

• Jan
    Review voor Puurteak Meubelen

Alles is correct verlopen.

• Duym

Topproducten

• Gido schrama
    Review voor Puurteak Meubelen

Geweldig geholpen telefonisch als de levering. Zou iedereen aanbevelen hier zijn unieke meubels tafels te kopen.
    Nogmaals superbedankt team puurteak.

• LB
    Review voor Puurteak Meubelen

Levering op afspraak, goede service.

• Rudi
    Review voor Puurteak Meubelen

Leuke verkoper die afspraken nakomt.

• Anoniem
    Review voor Puurteak Meubelen

Mooi afgewerkte teaken tuinmeubelen. Waar we al jarenlang plezier van hebben. Duidelijke communicatie. Netjes op afgesproken dagdeel geleverd, 30 minuten vantevoren bellen ze even dat ze eraan komen.

• JME
    Review voor Puurteak Meubelen

Een tuinstel besteld via de website. Tevoren nog wat relevante vragen gesteld over de set en de levering. Deze vragen werden snel en goed beantwoord. Het tuinstel werd volgens afspraak geleverd en staat nu te pronken op ons terras.

Antwoord van Puurteak Meubelen

Wat goed om te horen dat alles vlekkeloos is verlopen en jullie nu heerlijk van het tuinstel kunnen genieten! Veel zonnige uren op het terras gewenst.

• Carolien
    Review voor Puurteak Meubelen

Mooie ontwerpen, goede service, al vele jaren koop ik graag bij Puurteak Meubelen.

Beste Carolien,

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en de fijne woorden. We waarderen het enorm dat u al jarenlang kiest voor Puurteak Meubelen. Uw loyaliteit is voor ons de grootste beloning.

• Ilja Loof
    Review voor Puurteak Meubelen

Zeer klantvriendelijk geholpen in een mooie showroom met een perfecte service en continue bereikbaarheid.
    Geheel volgens afspraak hebben we nu echt prachtige meubels in huis/tuin!

Beste Ilja,

Hartelijk dank voor uw lovende woorden. Wat fijn dat u onze showroom, service en bereikbaarheid zo waardeert. We wensen u veel plezier van de nieuwe meubels, zowel binnen als buiten!

• Claire
    Review voor Puurteak Meubelen

Snelle levering, producten zien er super mooi uit en zijn robuust. Aardige en behulpzame bezorger!

Beste Claire,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de producten in de smaak vallen en dat de levering naar wens is verlopen. We geven het compliment graag door aan onze bezorger.

• Js
    Review voor Puurteak Meubelen

Goed, snel en netjes geleverd tot in de tuin.

Beste Js,

Dank voor uw review.
    Veel plezier met de meubelen!

• Ronald
    Review voor Puurteak Meubelen

Vriendelijk en net contact, wordt goed op de hoogte gehouden voor wat betreft de leverings datum en het tijdstip. Meer dan prima service wat mij bereft.

Beste Ronald,

Hartelijk dank voor uw fijne review. Wat goed om te horen dat u tevreden bent over onze service en communicatie rondom de levering. We streven er altijd naar om onze klanten duidelijk en tijdig te informeren, dus het is prettig te merken dat dit gewaardeerd wordt.

Graag tot een volgende keer!

• Mark

Top top

• Peter
    Review voor Puurteak Meubelen

Snelle levering aan huis! Mooi produkt!

Beste Peter,

Hartelijk dank voor uw fijne review. Wat goed om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. We streven er altijd naar om onze klanten duidelijk en tijdig te informeren, dus het is prettig te merken dat dit gewaardeerd wordt.

Graag tot een volgende keer!

• Hans van der Waal
    Review voor Puurteak Meubelen

Vriendelijk personeel, goed advies en een winkel waar je eigenlijk nooit met lege handen naar buiten gaat, zoveelste leuke en mooie spullen staan er.

Beste Hans,

Wat een mooie woorden – dank u wel! Fijn om te horen dat u onze service en het advies van ons team zo waardeert. We doen ons best om onze winkel steeds weer te vullen met leuke en inspirerende items, dus het is geweldig dat u daar zo van geniet.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!