Pyjamaonline
Anna
Ik heb op 13 maart besteld en volgende dag zou ontvangen. Nu is inmiddels 19 maart en zending nog niet geleverd maar zelfs bij DHL nog niet in bezit, enkel aangemeld. Een hele vreemde situatie. Hopelijk wordt snel opgelost.
Arnolda
Snelle service en de maat klopte exact. Mooie kwaliteit, gemiddelde prijs
Hoe beoordeel je Pyjamaonline?
Marga
Gewldige service,prachtig materiaal.
Z.M.J.
Ik ben tevreden over de afhandeling van de bestelling en een retour afhandeling. Lastig is wel dat ik niet door de website kan scrollen op mijn PC. Op mijn smartphone geeft dat minder problemen, maar dat is weer een klein schermpje om de details goed te kunnen bekijken.
S.
De stof is goed, maar de maten vallen erg klein uit. Ik heb voor de zekerheid XXXL besteld, maar naar mijn mening is het nauwelijks een XL en de broek is te kort voor een lang persoon. De levering was snel. Wat jammer.
Jos
zeer snelle en correcte afhandeling van mijn aankoop en latere omruiling
J.M.G.van Hattem
Goede ervaring met produkten als ook de service.
Corine
Snelle service
Anita
Ze verkopen mooie pyjamas en goede service en snel in huis
Jeanette
Snelle afhandeling. Goede kwaliteit
Mieke
Leuke pyjama’s en snel bezorgd, echt top!
Het was de 1e x dat ik een pyjama besteld heb,
maar zeker niet de laatste keer -
Petra
Heerlijke shirts, geweldig materiaal en snel geleverd.
Tineke
Leuke pyama. Goede maat. Snelle levering.
Ans
Snel en keurig netjes geleverd!
Jack
Mooie selectie, fijne producten.
Marjan
Ultiem zachte badjas! Kleur en motief komt perfect overeen met de foto. Snel geleverd. Kortom: 👌
CAM
Mijn bestelling werd geannuleerd omdat ze een verkeerde, te lage prijs op de website hadden staan. Terwijl het gewoon een redelijke prijs was.
J.D.
Snelle levering. Precies de goede maat en ziet er mooi en netjes uit.
Ben dik tevreden. -
M
Hele snelle levering, kwaliteit van de produkten is erg goed. Wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering. 1 van de bestelde produkten kon niet geleverd worden, geld werd meteen teruggestort. Dus erg tevreden!
Yvonne
Mooie prijzen en erg leuke nachtpon! Hele goede service en kom zeker bij jullie terug.