Quickheat-Floor
Wij willen u graag helpen met het zo slim mogelijk verwarmen van uw ruimte. Quickheat-Floor® vloerverwarming is 2 mm dun en geschikt voor elk type vloer. Met onze doe-het-zelf oplossing, was installeren nog nooit zo eenvoudig.

Ons systeem is een infraroodverwarmingssysteem dat 100% veilig en makkelijk zelf te installeren is. Om u op weg te helpen, hebben wij speciale installatie video's gemaakt en ontvangt u bij het pakket altijd een uitgebreide installatie brochure met aansluitschema van de thermostaat. Zo heeft u alles in huis om snel en slim de vloerverwarming te installeren.

Uw voordelen op een rij.

EENVOUDIG TE INSTALLEREN
COMFORTABEL
SUPER SNEL
ENERGIEZUINIG
ECONOMISCH
DUURZAAM

Succes bij de installatie en wij wensen u veel slimme warmte toe.

Indien u hulp nodig heeft bij het installeren of liever het laat installeren door ons, dan verwijzen wij u naar onze uitgebreide service met Speedheat.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.