R2 Amsterdam
W.A. Lange de
Levering was snel
Ron van de Brug
Ik zit al een hele week te wachten ben zelfs een dag thuis gebleven maar wat er ook komt geen pakket van jullie
Antwoord van R2 AmsterdamBeste Ron,
Bedankt voor uw review.
Wat vervelend om te horen dat uw pakket nog steeds niet is geleverd. Normaal gesproken bedraagt onze levertijd 1 à 2 werkdagen, dus wij begrijpen goed dat dit erg frustrerend is zeker als u hier speciaal voor thuis bent gebleven. Wij zullen contact opnemen met GLS om de levering verder te onderzoeken en hopen dat uw pakket zo snel mogelijk alsnog wordt geleverd.
Mocht dit in de toekomst nog eens voorkomen, neem dan gerust direct contact met ons op. Dan kunnen wij meteen contact opnemen met de vervoerder.
Onze excuses voor het ongemak.
Team R2 Amsterdam -
Hoe beoordeel je R2 Amsterdam?
Ko
Vlot geleverd en, zoals gebruikelijk bij R2, schitterende kwaliteit
Mireille Marien
Goede kwaliteit, snelle verzending en prima naservice!
Jacqueline P.
Tolle Qualität, schneller Service
Alex Lodder
Levering op tijd (en snel) en maatgeving is duidelijk en door de hele lijn lijkt die ook herkenbaar te blijven. Begint een beetje mijn merk te worden
Michel CHAUMETTE
Magnifique produit et livraison express
Theo
Snelle levering top 👍🏼
Ronny Herman
Ik ben heel tevreden met mijn aankoop
Claude Hertveldt
Comme toujours, qualité et originalité à des prix très compétitifs.
Michael H
Prompt service and excellent shirts with great patterns
Marco Gentile
R2 Amsterdam è una “eccellenza”, “eccezionale” manifattura, “eccezionale” rapporto qualità prezzo, “eccezionale” design e fantasia, “eccezionale” servizio online offerto, “eccezionale” servizio tracking, “tutto eccelso”, grazie R2 Amsterdam
Klaus Liestmann
Good
Matt Carmody
Great jacket great service
Erwin
Uwe Wienand
Schnelle Lieferung, gute Qualität.
Willem Jan Hassink
Gewel
Henk Pasman
Mooie kwaliteit shirts met een mooie print. Snelle verzending. Kortom n aanrader !
Benedikt Dümig
Sehr schönes Jacket, genau wie beschrieben
HD
Entspannte Lieferung