RAUW21
Rauw21 is dé barbecuespeciaalzaak voor barbecues, accessoires, vlees, workshops en persoonlijk advies. Alles is getest en geproefd. Ontdek, proef en ervaar het beste op barbecuegebied. Op zoek naar iets speciaals? Wij helpen je graag. Bezoek Rauw21!
9,3

• Feline Terlouw
    Geverifieerde klant van RAUW21

Genoten van de heerlijke bavette waar we een rollade van hebben gemaakt. Heerlijk mals.

• Hilary Davidson
    Geverifieerde klant van RAUW21

Very fast delivery and the bull fork is fab. Very happy to give this as my Secret Santa gift this year.

• Hoe beoordeel je RAUW21?

• martin van der Vegt
    Geverifieerde klant van RAUW21

super snelle levering , bestelling prima verpakt en diepvries.

• Bert
    Geverifieerde klant van RAUW21

Geen op en of aanmerkingen gewoon top!

• Familie Brada

Heerlijke hamburgers!

• Joost van Grinsven
    Geverifieerde klant van RAUW21

Meedenken met de klant 110%. Top kwaliteit Iberico ribrack!

• Frank Van der Vorst
    Geverifieerde klant van RAUW21

Aĺleen de leverings methofr wssvenigszins vaag voorvde rest brn ik best tevreden

• Joost
    Review voor RAUW21

Gisteren 4-8-25 een bestelling geplaatst, helaas ging er steeds iets fout en konden we de bestelling niet afronden.
    Toen via de chat contact gekregen en daar werden we zeer vriendelijk en goed geholpen. Daarna is de bestelling toch goed doorgezet. En vandaaag 5-8-25 is alles wat we besteld hadden netjes afgeleverd. En er zat zelfs wat extra’s in de doos vanuit Rauw21 voor de moeite. Dat noem ik pas een super service.

• Arianne
    Geverifieerde klant van RAUW21

Na contact met de klantenservice direct geld terug gekregen. Dus goed opgelost.

Snel geleverd maar met een houdbaarheidsdatum van een maand! Contact gehad met de producent en deze geeft aan de producten aan winkels te leveren met een tht van minimaal 11 maanden. Na opening is de saus nog 3 maanden houdbaar maar in dit geval dus niet. Dit had niet zo verkocht mogen worden wat mij betreft. Of je moet de korte tht erbij zetten en dan flink korting geven.

• Ellen le Pair-Slegt
    Geverifieerde klant van RAUW21

Super vriendelijk geholpen en de bonnen waren leuk ingepakt op tijd binnen

• Leontine Verbrugge
    Geverifieerde klant van RAUW21

Snel geleverd en ziet er leuk uit

• jennifer denlinger
    Geverifieerde klant van RAUW21

Per ongeluk hadden zij niet wat ik bestelde, en waren wel een aantal dingen misgegaan, maar met klantenservice wordt het uiteindelijk opgelost. Mocht jij hier bestellen, pas op dat je alle emails erover goed lezen, en dag daarna weer bekijken,om dit probleem te voorkomen.

• Miranda
    Geverifieerde klant van RAUW21

Geweldige en snelle service!

• Karin Peerbolte

Heel fijn geholpen!

• Remco
    Review voor RAUW21

Vandaag een leuke workshop gevolgd over de basis beginselen kamado bbqen. De begeleider vertelde vol passie over de verschillende onderwerpen. De kwaliteit van de ingrediënten was goed. Zeker een aanrader voor de beginnende kamado bbq'er!

• Peter
    Geverifieerde klant van RAUW21

Cursus voldeed niet geheel aan de verwachting.

• Angeline Beijeman

goede

• Sjoerd Verlegh
    Geverifieerde klant van RAUW21

Super fijne service en contact via whatsapp.

• Marcel De Jager

goed

• Riet Vogelaar
    Geverifieerde klant van RAUW21

Geweldige service. Zowel in de winkel als online.