ROBBERT Kennis

ROBBERT Kennis

In Hilversum is sinds 2009 modezaak Robbert Kennis van Mode gevestigd. Wandel je binnen, dan krijg je naast een kop koffie ook advies op maat. Je geeft aan voor welke gelegenheid het is en binnen no-time sta je klaar in een nieuwe, verfijnde outfit. Grote kans dat dát iets te maken heeft met high-end labels als Iceberg, Versace, Hugo Boss, Michael Kors en Armani.

Ook voor het eigenzinnige Nederlandse label My Brand en het stijlvolle Italiaanse John Richmond moet je zeker langs komen.

Wij bieden een volledig assortiment van zowel kleding, schoenen en accessoires voor de sportieve, modieuze én klassiek georiënteerde klant.
Bovendien zijn wij ieder seizoen weer vroeg vertegenwoordigd met de populaire jassenmerken Parajumpers en Woolrich.
9,7
Filter 247 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 121 met beschrijving

• L Goedknegt
    Geverifieerde klant van ROBBERT Kennis

Een geweldige service!!! En toen mn pakketje kwam was het n feest om t uit te pakken. Het zat prachtig ingepakt een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij, fan5astisch!!!!!

• Nathan

Snel & netjes verzonden! Bijzonder mooi ingepakt met een leuk kaartje erbij 👍

• Hoe beoordeel je ROBBERT Kennis?

• Marjon
    Geverifieerde klant van ROBBERT Kennis

Snelle levering, mooi verpakt en lieve boodschap erbij.

• Smael Sealiti
    Geverifieerde klant van ROBBERT Kennis

Goeie mooie kleding en snelle service

• Inge Van Binsbergen
    Geverifieerde klant van ROBBERT Kennis

Het shirt dat ik besteld had
    was blijkbaar toch niet in de gewenste maat voorradig. Ze belden me gelijk op, dachten mee aan een voor mij goede oplossing en erg goede service. Bij ontvangst van het shirt bleek de maat kleiner inderdaad goed te passen. Als dat niet zo was mocht ik het op hun kosten retour sturen. Was niet nodig, maar top meegedacht.

• Katherine Van Leeuwen
    Geverifieerde klant van ROBBERT Kennis

Snelle levering , super goede service

• Yaroslav Kryvko
    Geverifieerde klant van ROBBERT Kennis

I thank the seller for the convenience of ordering the product, as well as a high-quality and additional gift. I recommend this store.

• Elroy Van De Pest
    Geverifieerde klant van ROBBERT Kennis

Vriendelijk geholpen. Goede service, goede prijs.

• Goochelaar
    Geverifieerde klant van ROBBERT Kennis

Mooi product dat erg verzorgd was verpakt en voorzien van een handgeschreven bedankje! Top!

• Patrick Dusée
    Geverifieerde klant van ROBBERT Kennis

Snelle levering en netjes verpakt!

• WS Kwaliteitsbouw

Top service

• Monique Verschoor
    Geverifieerde klant van ROBBERT Kennis

niet aangekomen en onduidelijk waar het pakketje is!

• Jack Harren

Super service

• Suheda Aydingoc
    Geverifieerde klant van ROBBERT Kennis

Goede en snelle service. Enorm klantgericht en zeer attent

• Mitch
    Geverifieerde klant van ROBBERT Kennis

Goede product ontvangen en snel verzonden. Alleen Ups kwam een dag later, maar daar kan de webwinkel niets aan doen.

• Sven Timmer
    Geverifieerde klant van ROBBERT Kennis

Er is niets geleverd, de bezorger heeft de doos voor de deur gezet, is gezien door omwonende na onderzoek is er een krabbel gezet door de bezorger met een valse handtekening, er staat geen naam van mij.De afspraak was dat alleen de ontvangen kon tekenen en dus niet het pakket voor deur werd gezet in de straat!Ik heb aangetoond aan de webshop dat ik niet thuis was door middel van bewijzen van pin transacties ook mijn eigen ID-kaart gestuurd met de officiële handtekening.
    Webshop laat me zitten en, en reageert inmiddels niet meer op mijn e-mails ik ben mijn geld kwijt en heb nu geen jas het gaat om een bedrag van 595,00 ik heb aangifte gedaan van fraude.

• Rene
    Geverifieerde klant van ROBBERT Kennis

Snel geleverd en erg klantvriendelijk

• Sander Tondeur
    Geverifieerde klant van ROBBERT Kennis

Nette levering, mooie polo's, mooi ingepakt en persoonlijk briefje erbij! Top, maar ook leuk om naar de winkel te gaan!

• Dick Jacobs
    Geverifieerde klant van ROBBERT Kennis

Persoonlijke service die ik online niet ken maar zeer waardeer.

• Sami Azahaf

Geweldige service!