ROGUE Dept.

ROGUE Dept.

Wij ROGUE Meisjes Cindy en Roxy zijn sinds november live gegaan met onze webshop en richten ons op originele en luxe producten. Wij verkopen Out of the Ordinary woonaccessoires en vegan friendly producten gericht op beauty en huisparfum. Elke week hebben wij een wisselend assortiment. Wij zijn partners aan het toevoegen om consumenten een nog fijnere en vertrouwde shopping ervaring te kunnen geven en wij zien in uw keurmerk een waardevolle toevoeging aan onze webshop.

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 14-02-2024 stopgezet

10
5 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 4 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Andere eigenschappen

 • Rowan
  Geverifieerde klant van ROGUE Dept.

  Mijn breekbare spullen waren goed verpakt met wat kleine leuke extraatjes. Snelle levering! Zeker voor herhaling vatbaar.

 • Jess..
  Geverifieerde klant van ROGUE Dept.

  Snelle levering! Mooi heerlijk geurende verpakking.. Echt een kadootje als dit binnenkomt.. Top service..

 • Iris Ebbers
  Geverifieerde klant van ROGUE Dept.

  Leuke webshop met zeer snelle bezorg service. Helemaal tevreden zou ik zeker iedereen aanraden!

 • Stephanie
  Review voor ROGUE Dept.

  Mooie exclusieve producten, luxe verpakking, snelle service! Ik ben heel blij met mijn bestelling bij RogueDept. Op naar de volgende bestelling! ♡

  Antwoord van ROGUE Dept.

  Dank je wel Stephanie, Sharing = caring! Wij vinden het supertof dat je een review hebt geschreven over de door ons geleverde bestelling. Mooi te lezen dat je positief verrast bent over onze service, de door jouw bestelde producten en de luxe verpakking. Wij kijken er naar uit een volgende bestelling te ontvangen :-)