RORUVERA B.V.
Ilona
De lamp werd de volgende dag al geleverd. Hij zag er zo al erg mooi uit, maar toen het licht aan ging en het buiten donker werd, zagen we pas echt wat een prachtig kunstwerk dit is.
Een mooie lamp is leuk, maar deze lamp is veel meer dan leuk! Dankuwel -
Gemma
Prachtige staande lamp met Libelles ! Wat een super service, snelle levering en vakkundig advies.
Antwoord van RORUVERA B.V.Beste Gemma,
Hartelijk dank voor uw fijne review. Wat leuk om te horen dat de Tiffany vloerlamp met libelles zo goed bevalt. Fijn ook dat u onze service en het advies positief heeft ervaren.
Wij wensen u veel sfeer en plezier met uw prachtige lamp.
Rob en Rudy -
Hoe beoordeel je RORUVERA B.V.?
Paul
Snelle levering en een stevige verpakking.
Antwoord van RORUVERA B.V.Beste Paul,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de levering van uw Tiffany tafellamp snel is verlopen.
Maya Smets
Gisteren werd mijn lamp geleverd en ik ben er super tevreden mee. Heel veilig verpakt trouwens.
Het was eenvoudig om de glazen kap erop te monteren zodat ik ze onmiddellijk kon laten branden. Ze is prachtig en ik geniet er volop van.
Ik zal jullie ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een Tiffany lamp wenst te kopen.
Bedankt voor de snelle, correcte levering.Antwoord van RORUVERA B.V.Beste Maya,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en enthousiaste review. Wat fijn om te horen dat de lamp veilig is aangekomen, eenvoudig te monteren was en helemaal aan uw verwachtingen voldoet.
Uw aanbeveling waarderen wij enorm en het doet ons veel plezier dat u onze snelle en correcte levering zo positief heeft ervaren.
Wij wensen u nog heel veel plezier van uw prachtige Tiffany lamp.
Frederik
Mooi cadeau voor moederdag
Antwoord van RORUVERA B.V.Beste Frederik,
Hartelijk dank voor uw fijne review. Wat mooi om te horen dat de Tiffany vlinderlamp een geslaagd moederdagcadeau was.
Ook dank voor uw productreview, dat stellen wij zeer op prijs.
Evelien van Riet
Geweldige service en heel snelle respons van een ongelooflijk vriendelijke en sympathieke dame. 11/10!
Antwoord van RORUVERA B.V.Beste Evelien,
Hartelijk dank voor uw enthousiaste review. Wat fijn om te horen dat u onze service en snelle reacties zo positief heeft ervaren. We moesten wel even glimlachen om de “vriendelijke en sympathieke dame” - waarschijnlijk heeft u contact gehad via WhatsApp met één van ons heren achter Roruvera (Rob) :).
Ook dank voor uw productreview, dat waarderen wij enorm.
Daphne
Super
Antwoord van RORUVERA B.V.Beste Daphne,
Hartelijk dank voor uw review. Wat leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent.
Ook dank voor uw productreview, dat stellen wij zeer op prijs.
Monique
Mooie lamp, precies zoals afbeelding. Snel geleverd.
Antwoord van RORUVERA B.V.Beste Monique,
Hartelijk dank voor uw fijne review. Goed om te horen dat de lamp precies aan uw verwachtingen voldoet en dat de levering snel is verlopen.
Gerard
Mooi artikel, snelle levering. Goed verpakt.
Antwoord van RORUVERA B.V.Beste Gerard,
Hartelijk dank voor uw fijne review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de Tiffany tafellamp en de zorgvuldige verpakking.
MIJNA
Tiffany lamp
Antwoord van RORUVERA B.V.Beste Mijna,
Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u heeft gekozen voor een Tiffany lamp uit onze collectie.
Dank ook voor uw productreview, dat stellen wij zeer op prijs.
Wij wensen u veel plezier van uw Tiffany lamp.
Lyda
Snel ontvangen en supergoed verpakt. Helemaal tevreden en een vlinder op een roos, waar ik heel blij van wordt!
Antwoord van RORUVERA B.V.Beste Lyda,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen. Geweldig dat de vlinder op de roos u zo blij maakt, dat is precies de sfeer die we willen meegeven.
Peter
Mooie, originele lampen tegen een goede prijs. Uitstekende service!
Antwoord van RORUVERA B.V.Beste Peter,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de lamp u bevalt en dat u onze service en prijsstelling zo positief heeft ervaren.
Elisah
Snelle service, netjes en veilig verpakt, de lamp is in het nog mooier dan online.
Antwoord van RORUVERA B.V.Beste Elisah,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de Tiffany tafellamp netjes en veilig is aangekomen en dat deze in het echt nog mooier is dan online.
Tom van den Bosch
Wandlamp
Antwoord van RORUVERA B.V.Beste Tom,
Hartelijk dank voor uw review.
Dank ook voor uw productreview, dat stellen wij zeer op prijs.
Wij wensen u veel plezier met uw Tiffany wandlamp.
Amber Schrijvers
Snelle levering, tussendoor snelle reactie bij vragen en alle ruimte om te oplossingen te komen. Zeer goede service
Antwoord van RORUVERA B.V.Beste Amber,
Hartelijk dank voor uw fijne review. Goed om te horen dat de levering snel is verlopen, u snel antwoord kreeg op uw vragen en dat onze service zo positief is ervaren. Daar doen we het voor.
Lies
Vlotte bestelling, snelle levering en heel degelijk verpakt. De lamp is onbeschadigd toegekomen.
Antwoord van RORUVERA B.V.Beste Lies,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de bestelling vlot is verlopen en dat de lamp onbeschadigd bij u is aangekomen.
Sonia
Snelle service goed verpakt want hier had ik schrik voor kostbaar en breekbaar
Antwoord van RORUVERA B.V.Beste Sonia,
Hartelijk dank voor uw fijne review. Goed om te horen dat de levering snel is verlopen. Dank ook voor uw productreview, dat stellen wij zeer op prijs.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en dat deze een mooie plek in huis krijgt.
Belinda
Mooie lampen snelle bezorging
Antwoord van RORUVERA B.V.Beste Belinda,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de Tiffany wandlampen u bevallen en dat de bezorging snel is verlopen.
Dank ook voor uw productreview, dat stellen wij zeer op prijs.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en dat de wandlampen voor een sfeervolle uitstraling zorgen in uw interieur. Rob en Rudy -
Hans
Op basis van een foto twee wandlampen besteld. Binnen 24 uur thuis, duidelijke installatieinstructie, prachtige kwaliteit. En deugdelijk verpakt dus onbeschadigd uit de verpakking... MOOI!
Antwoord van RORUVERA B.V.Beste Hans,
Hartelijk dank voor uw fijne review. Goed om te horen dat de levering zo snel is verlopen en dat de wandlampen, de duidelijke instructies en de kwaliteit zo goed bevallen.
Dank ook voor uw productreview, dat stellen wij zeer op prijs.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en dat de lampen mooi tot hun recht komen in uw interieur.
Rick
Snelle verzending van deze prachtige lamp.
Antwoord van RORUVERA B.V.Beste Rick,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de verzending snel is verlopen en dat de lamp zo in de smaak valt.
Dank ook voor uw productreview, dat waarderen wij zeer.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen dat u nog lang van de Tiffany lamp kunt genieten.
Rob en Rudy