RORUVERA B.V.

RORUVERA B.V.

RORUVERA is een gespecialiseerde webshop in authentieke Tiffany lampen. Onze handgemaakte lampen van gekleurd glas brengen warmte, sfeer en karakter in elk interieur. Met oog voor kwaliteit, persoonlijke service en tijdloos vakmanschap helpen wij je de lamp te vinden die jouw huis compleet maakt.
9,8
Filter 78 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 62 met beschrijving

• Jessica

De vlinder

Beste Jessica,

Bedankt voor je review. We hopen dat de Tiffany vlinderlamp een mooie en sfeervolle plek in huis heeft gekregen en dat je er veel plezier van hebt. Rob en Rudy

• Heidie
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Een ontzettend mooi lampje een echte blikvanger , ik ben er heel blij mee

Beste Heidie,

Hartelijk dank voor uw mooie review en fijn om te lezen dat u zo blij bent met de vlinderlamp. Wat leuk dat u het als een echte blikvanger ervaart, daar doen we het voor. Dank ook voor uw productreview, dat waarderen we enorm.

We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen dat het lampje een prachtige plek in huis heeft gekregen. Rob en Rudy

• Hoe beoordeel je RORUVERA B.V.?

• Corrie
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Goed product voor die prijs

Beste Corrie,

Hartelijk dank voor uw review en fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Tiffany wandlamp en dat onze prijsstelling als passend is ervaren. Ook dank voor het delen van uw productervaring, dat waarderen wij zeer.

We wensen u veel plezier met uw Tiffany wandlamp en hopen dat deze een mooie plek in huis heeft gekregen. Rob en Rudy

• Muriel
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Prachtige lamp! Ik geniet er elke dag van.. vakwerk!

Beste Muriel,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review en wat mooi om te lezen dat u elke dag geniet van uw Tiffany lamp. Het is fijn om te horen dat het vakwerk zo wordt gewaardeerd. Ook dank voor het delen van uw productervaring.

We wensen u nog heel veel plezier met de lamp en hopen dat deze een warme en sfeervolle plek in huis heeft. Rob en Rudy

• YouJo
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Top! Mooie lamp, snelle levering.

Beste YouJo,

Hartelijk dank voor uw review en fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de mooie lamp en de snelle levering. Ook dank voor het delen van uw productervaring, dat waarderen wij zeer.

We wensen u veel plezier met uw Tiffany lamp en hopen dat deze een mooie plek in huis heeft gekregen. Rob en Rudy

• Bep
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Heel tevrede met de servis,was goed verpakt en dus heel aangekomen

Beste Bep,

Hartelijk dank voor uw review en fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en dat de Tiffany vlinder lamp goed verpakt en in perfecte staat is aangekomen.

Dank ook voor uw productreview, dat waarderen wij zeer.

We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen dat de lamp een mooie plek in huis heeft gekregen. Rob en Rudy

• Miriam Kleborn
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Savonds besteld smorgens 11 u in huis en de lamp is prachtig een aanwinst voor ons interieur .onze dank voor de goede service

Beste Miriam,

Bedankt voor uw mooie review en fijn om te lezen dat de lamp zo snel bij u in huis was. Ook leuk om te horen dat de Tiffany lamp zo goed in uw interieur past en als een echte aanwinst wordt ervaren.

Dank u ook voor het delen van uw productreview. We wensen u veel plezier met de lamp en hopen dat u er iedere dag van geniet. Rob en Rudy

• Maria
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

De volgende dag al in huis. Super goed verpakt.

Beste Maria,

Bedankt voor je review en fijn om te lezen dat de bestelling al de volgende dag in huis was en dat de lamp zo goed verpakt bij je is aangekomen. Ook dank voor het delen van je productreview.

We wensen je veel plezier met de lamp en hopen dat hij een mooie plek in huis heeft gekregen. Rob en Rudy

• Johan
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Snelle levering, goed verpakt, mooi product

Beste Johan,

Hartelijk dank voor uw review en fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering, de zorgvuldige verpakking en het mooie product. Dank ook voor uw productreview.

• Pieter
    Review voor RORUVERA B.V.

Snelle levering en een heel mooie lamp! Ik ben er heel tevreden mee. Aanrader!
    Het glas voelt wat plastiekerig aan maar ik las dat dat normaal is door de coating erop.
    Top!

Beste Pieter,

Bedankt voor uw mooie review en fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de lamp en de snelle levering. We begrijpen dat het glas soms wat plastiekerig kan aanvoelen door de beschermende afwerking. Aan de gesoldeerde loodlijnen is te zien dat de kap uit afzonderlijke stukjes glas bestaat (kunststof zou bij dat proces smelten) en glas voelt doorgaans wat koeler aan. Zo herkent u dat onze Tiffany lampen uit echte stukjes glas zijn opgebouwd.

We wensen u veel plezier met de lamp en hopen dat hij een mooie plek in huis heeft gekregen. Rob en Rudy

• Greet Koot
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Mooie , duidelijke website ,vooral op de 3 D foto’s is goed te zien hoe de lamp er totaal uit ziet , goede verdeling om te zoeken op type lamp en de omschrijving erg uit gebreid , ook nog eens snelle gratis levering !

Beste Greet,

Hartelijk dank voor je mooie review en voor het delen van je productreview. Fijn om te lezen dat je de website als duidelijk en overzichtelijk ervaart en dat de 3D animatie helpen om een goed beeld van de lamp te krijgen.

We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je nog eens terug te mogen zien bij Roruvera. Rob en Rudy

• Jolanda
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Snelle levering, artikelen goed verpakt, overzichtelijke website. Goede communicatie per mail. Zeer tevreden. Nog geen ervaring met het afwikkelen van retouren.

Beste Jolanda,

Hartelijk dank voor je mooie review en voor het delen van je productreview. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering, de zorgvuldige verpakking, de overzichtelijke website en de communicatie per mail.

• Machiel
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

De lamp ziet er leuk uit. Alleen jammer dat 1 vlinder een stukje glas mist....

Beste Machiel,

Hartelijk dank voor uw review en voor het delen van uw productreview. Jammer om te lezen dat één van de vlinders een stukje glas mist; dat hoort uiteraard niet zo te zijn.

Wij waren hier nog niet van op de hoogte, maar dit lossen we natuurlijk graag voor u op. We nemen per e-mail even contact met u op, zodat we u een nieuwe vlinder kunnen toesturen en u weer een volledig en netjes afgewerkt product ontvangt.

We hopen dat u straks alsnog volop kunt genieten van uw Tiffany lamp. Rob en Rudy

• Anoniem
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooie lamp en degelijk! Verzending was ook snel en lamp zorgvuldig verpakt.

Antwoord van RORUVERA B.V.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te lezen dat de prijs-kwaliteitverhouding u aanspreekt en dat u de lamp als mooi en degelijk ervaart. Ook uw compliment over de snelle verzending en de zorgvuldige verpakking waarderen wij zeer. Ook bedankt voor uw productreview, dat helpt andere klanten bij hun keuze.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Rob en Rudy

• Whitley Hageman
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

De bestelling al binnen een dag in huis en wat is hij gaaf!
    Goed verpakt voor transport dus echt 0 beschadigingen.

Snelle reactie en hulp mogelijk, al is de webshop al duidelijk en wijst alles voor zich.

Beste Whitley,

Hartelijk dank voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat de bestelling al binnen een dag in huis was en dat je zo enthousiast bent over de lamp. Ook goed om te horen dat alles zorgvuldig verpakt is aangekomen en volledig schadevrij is gebleven.

Daarnaast waarderen we het dat je onze snelle reactie en bereikbaarheid benoemt, ook al is de webshop volgens jou al duidelijk en overzichtelijk ingericht. Dat is een mooi compliment.

Dank je wel ook voor de productreview, dat stellen we zeer op prijs.

We wensen je veel plezier van je Tiffany vlinderlamp en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Rob en Rudy

• Sm
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Ik was eerst huiverig om de lampen online te kopen, omdat ze gevoelig zijn voor transportschade. Maar de website gaf aan dat ze goed verpakken. Dus heb ik de gok genomen. De verpakking is dubbele golfkarton en daarin de lampen volledig in piepschuim verpakt. Ik heb ze schadevrij ontvangen. Keurig verpakt. De lampen zelf zijn ontzettend mooi.
    Ik ga hier vaker bestellen.
    De levertijd was wel overmorgen in huis, maar dat is geen probleem.
    Hopelijk komt er meer aanbod voor plafondlampen.

Beste Sm,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en waardevolle review. We begrijpen heel goed dat u in eerste instantie huiverig was om Tiffany lampen online te bestellen vanwege mogelijke transportschade. Fijn om te lezen dat onze informatie over de verpakking u vertrouwen gaf en dat de lampen volledig schadevrij bij u zijn aangekomen.

Dat u de lampen zelf ontzettend mooi vindt en aangeeft vaker bij ons te willen bestellen, waarderen wij enorm.

Ook uw opmerking over de levertijd nemen we mee, net als uw wens voor een groter aanbod plafondlampen. Zulke feedback helpt ons om verder te groeien en ons assortiment zorgvuldig uit te breiden.

Dank ook voor de productreviews die u heeft geplaatst, dat stellen wij zeer op prijs.

Wij wensen u veel plezier van uw Tiffany lampen en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Rob en Rudy

• Adri

heel blij mee

Beste Adri,

Dank je wel voor je review én voor je mooie productreview. Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je dubbel vlinder Tiffany lamp, dat waarderen we enorm.

We wensen je veel sfeervolle momenten met je aankoop en hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen. Rob en Rudy

• Melissa
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Ik ben enorm goed geholpen en super blij met mijn mooie tiffany lamp! Echt een aanrader!

Beste Melissa,

Hartelijk dank voor je prachtige review en het delen van je ervaring. Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen en dat je zo blij bent met je mooie Tiffany lamp. Dat is precies waar we het voor doen.

Dank je wel voor je aanbeveling en het vertrouwen in Roruvera. We wensen je heel veel plezier en sfeervolle momenten met je lamp. Rob en Rudy

• Alain Honore
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Oke, snel geleverd en toffe kwaliteit

Beste Alain,

Hartelijk dank voor uw mooie review en voor het delen van uw ervaring met ons. Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en dat de kwaliteit van de Tiffany lamp u aanspreekt. Daar doen we het voor.

Dank ook voor het achterlaten van de productreview, dat waarderen we enorm. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Rob en Rudy

• Paul Redman
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Een hele duidelijke website met een heldere beschrijving.

Beste Paul,

Hartelijk dank voor uw postitieve shopreview en voor het delen van uw productreview. Fijn om te horen dat u onze website als duidelijk heeft ervaren en dat de beschrijving helder was.

Wij hopen dat uw Tiffany tafellamp inmiddels een mooie plek heeft gekregen. Veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer.

Rob en Rudy