RORUVERA B.V.

RORUVERA B.V.

RORUVERA is een gespecialiseerde webshop in authentieke Tiffany lampen. Onze handgemaakte lampen van gekleurd glas brengen warmte, sfeer en karakter in elk interieur. Met oog voor kwaliteit, persoonlijke service en tijdloos vakmanschap helpen wij je de lamp te vinden die jouw huis compleet maakt.
9,8
Filter 40 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 37 met beschrijving

• Elly Hoek
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Vrijdag bestelt en inderdaad zaterdag al in huis.
    Geeft mooi licht ziet er 's avonds heel gezellig uit
    De lamp was goed ingepskt

• Poot
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Prachtig sfeerlampje van zeer goede kwaliteit. Erg blij mee. Was heel goed verpakt en pakketje de volgende dag al binnen. Heel blij mee.

Antwoord van RORUVERA B.V.

Beste M. Poot, dank je wel voor je mooie review en fijn om te lezen dat het Tiffany tafellampje zo goed in de smaak valt. Het is goed om te horen dat je de kwaliteit als positief hebt ervaren. Ook bedankt voor het delen van je productreview; die waarderen we zeer. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Rob en Rudy.

• Hoe beoordeel je RORUVERA B.V.?

• An

Antwoord van RORUVERA B.V.

Dank je wel An voor je review. Fijn om te horen dat de snelle levering je is opgevallen en dat alles vlot is verlopen. Ook bedankt dat je de moeite hebt genomen om een productreview achter te laten, dat waarderen we zeer. We wensen je veel plezier van je aankoop en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Rob en Rudy

• Wim Bredero
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Was wat verwarring over de postcode, maar werd zeer goed opgelost . Er werd ook zeer goed gehandeld van de kant van roruvera goede service .

Beste Wim,

Hartelijk dank voor je review én ook bedankt voor je productreview. Fijn om te lezen dat de verwarring rond de postcode snel en naar tevredenheid is opgelost en dat onze manier van handelen en service positief is ervaren. Dat stellen we zeer op prijs.

We wensen je veel plezier van je aankoop en staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling. Rob en Rudy

• Weren de Vet
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Directe en snelle communicatie en heldere voorwaarden

Antwoord van RORUVERA B.V.

Beste Weren, dank je wel voor je fijne review. Goed om te lezen dat je onze communicatie en voorwaarden als helder en prettig hebt ervaren, en bedankt ook voor het delen van je productreview. We wensen je veel plezier van je aankoop en zien je graag nog eens terug. Rob en Rudy

• E J Klein Wassink
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Ik ben blij dat ik dit bedrijf heb gekozen, fantastische service, had de lampen de volgende dag al in huis.Ze staan schitterend op ons dressoir..

Antwoord van RORUVERA B.V.

Beste E. J. Klein Wassink, hartelijk dank voor je mooie review en voor het delen van je ervaring. Fijn om te lezen dat onze service je zo goed is bevallen en dat de lampen zo mooi tot hun recht komen op het dressoir. Dank ook voor de productreview. Heel veel plezier van de lampen gewenst. Rob en Rudy

• L.W. Kuipers
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Duidelijke informatie op Marktplaats en de website.

Antwoord van RORUVERA B.V.

Beste L.W. Kuipers, hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat de informatie op Marktplaats en op onze website als duidelijk en prettig is ervaren. Dank je ook voor het achterlaten van een productreview; dat stellen we zeer op prijs. We wensen je veel plezier van je aankoop en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Rob en Rudy.

• C. Veld
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Smiddags besteld, volgende dag in huis.
    Prima verpakt.(piepschuim met uisneden in de vorm van de lamp zodat deze niet kan bewegen in de doos)
    Erg tevreden met de kwaliteit, precies zoals op de foto! Top!!!

Antwoord van RORUVERA B.V.

Beste C. Veld, dank je wel voor je uitgebreide review. Wat leuk om te lezen dat de snelle levering, de zorgvuldige verpakking en de kwaliteit van de lamp zo goed zijn bevallen. Ook bedankt voor je productreview; die is waardevol voor ons en andere klanten. We wensen je veel plezier van je aankoop en zien je graag nog eens terug. Rob en Rudy.

• Nanny Klein
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Keurig verpakt en op tijd bezorgd ondanks de winterse omstandigheden

Antwoord van RORUVERA B.V.

Beste Nanny, hartelijk dank voor je 5 sterren review. Fijn om te lezen dat de bestelling keurig verpakt was en ondanks de winterse omstandigheden op tijd is bezorgd. Ook bedankt voor het achterlaten van de productreview, dat waarderen we zeer. We wensen je veel plezier van je aankoop en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Rob en Rudy

• Janske Kramer
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Netjes afgeleverd en mooie lampen

Antwoord van RORUVERA B.V.

Beste Janske, hartelijk dank voor de mooie review. Wat fijn om te lezen dat de bestelling netjes is afgeleverd en dat je tevreden bent over de lampen. Dank je ook voor de mooie productreview, dat waarderen we zeer. We wensen je veel plezier van je aankoop en hopen dat de lampen een mooie plek hebben gekregen in huis. Rob en Rudy.

• H. B.

Prachtige lamp

Antwoord van RORUVERA B.V.

Beste H. B., hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te lezen dat de lamp zo goed bevalt. We wensen je veel plezier van de zonnebloem wandlamp en hopen dat deze bijdraagt aan een warme sfeer in huis. Rob en Rudy.

• W de Rijk
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Mooi lampje, snel verzonden, correct bedrijf.

Antwoord van RORUVERA B.V.

Beste W. de Rijk, hartelijk dank voor je fijne review. Leuk om te lezen dat het tafellampje mooi wordt gevonden, dat de verzending snel was en dat je onze werkwijze als correct hebt ervaren. Dank je ook voor het plaatsen van de productreview; dat stellen we zeer op prijs. We wensen je veel plezier van de lamp en hopen dat deze mooi tot zijn recht komt in huis. Rob en Rudy.

• Jan Daneels

zeer snelle levering

Antwoord van RORUVERA B.V.

Beste Jan, hartelijk dank voor je review en voor het delen van je ervaring. Fijn om te lezen dat de levering zeer snel is verlopen. Dank je ook voor de productreview van de Tiffany vlinderlamp, die stellen we zeer op prijs. We wensen je veel plezier van je aankoop en hopen je graag nog eens terug te zien. Rob en Rudy.

• Marian
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Fijne webwinkel om zaken mee te doen. Heel betrouwbaar en er wordt goed gecommuniceerd.

Antwoord van RORUVERA B.V.

Beste Marian, dank je wel voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je onze webwinkel als betrouwbaar ervaart en tevreden bent over de communicatie. Ook bedankt voor je productreview en voor het delen van de foto van de Tiffany vlinder, hij staat er heel mooi bij! We wensen je veel plezier van je aankoop en hopen je graag nog eens terug te zien. Rob en Rudy.

• Caroline
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Prachtige lamp, prima service, product zoals omschreven én een aantrekkelijke prijs.

Antwoord van RORUVERA B.V.

Caroline, dank je wel voor je mooie review. Blij om te lezen dat je zo tevreden bent over de lamp, de service en dat het product volledig aan de beschrijving voldoet. We wensen je veel plezier van je aankoop en hopen je in de toekomst graag weer te mogen verwelkomen. Rob en Rudy.

• G van Genderen

Antwoord van RORUVERA B.V.

G van Genderen, dank je wel voor je review. Dank ook dat je de Tiffany vlinderlamp apart hebt beoordeeld met 5 sterren. Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen. We wensen je veel plezier van je aankoop en hopen je in de toekomst graag weer te mogen verwelkomen. Rob en Rudy.

• Fabienne
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Super mooie lampen. Heel makkelijk op te hangen.

Antwoord van RORUVERA B.V.

Fabienne, dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de lampen en dat ze eenvoudig op te hangen zijn. We wensen je veel plezier van je aankoop en hopen je in de toekomst graag weer te mogen verwelkomen. Rob en Rudy.

• Brigitte Parren
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Zeer vriendelijk, en een uitstekende service!
    Levering zoals beloofd, supergoed verpakt en op de afgesproken dag...ondanks de drukte rond de feestdagen. De lampen zijn supermooi👌heel erg blij mee!
    Ik ben een groot Tffany-fan💝

Antwoord van RORUVERA B.V.

Brigitte, dank je wel voor je uitgebreide en enthousiaste review. Mooi om te lezen dat je zo tevreden bent over de service, de levering en de zorgvuldige verpakking, zeker in deze drukke periode rond de feestdagen. Extra leuk is dat dit onze eerste telefonische bestelling was en dat alles in één keer goed is verlopen. We zijn blij dat de lampen zo in de smaak vallen en wensen je heel veel plezier van je aankoop. We hopen je in de toekomst graag weer te mogen verwelkomen. Rob en Rudy.

• Patrick van der Spank
    Geverifieerde klant van RORUVERA B.V.

Mooie producten, goed verpakt (belangrijk bij Tiffany!) en snel bezorgd. Top!

Antwoord van RORUVERA B.V.

Patrick, dank je wel voor je review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de producten, de zorgvuldige verpakking en de snelle bezorging. Bij Tiffany lampen is goede bescherming zeker een must. We wensen je veel plezier van je aankoop en hopen je in de toekomst graag weer te mogen verwelkomen. Rob en Rudy.

• Robb
    Review voor RORUVERA B.V.

De lampen van Roruvera zijn erg origineel. We zijn erg blij met onze (Vlinder)lampen. De levering was bizar snel en goed verpakt. Dank!

Antwoord van RORUVERA B.V.

Robb, dank je wel voor je review. Wat fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met de vlinderlampen. Mooi ook dat de snelle levering en de zorgvuldige verpakking zijn opgevallen. We wensen jullie veel plezier van de lampen en hopen jullie in de toekomst graag weer te mogen verwelkomen. Rob en Rudy.