Lid van WebwinkelKeur sinds 2025

RORUVERA B.V. heeft 7 4 ster reviews 7
RORUVERA B.V. heeft 0 3 ster reviews 0
RORUVERA B.V. heeft 0 2 ster reviews 0
RORUVERA B.V. heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Wilma Platschorre

Precies zoals ik gehoopt had. Mooi van kleur en ontwerp. Succes met jullie onderneming

2. John Peter verheek

Zeldzaam goede service en prachtig vakmanschap! Wat een fantastische ervaring met Roruvera! We hebben hier recent drie prachtige Tiffany lampen gekocht, en we zijn écht onder de indruk. Vanaf het eerste moment valt de passie en kennis van zaken op, maar het is vooral de service die er met kop en schouders bovenuit steekt. Die is in één woord: **perfect**. Er wordt echt de tijd voor je genomen, meegedacht met het interieur, en de communicatie verloopt ontzettend prettig en vlot. De kwaliteit van de lampen is adembenemend. Wij komen hier vast en zeker terug. En de prijs goedkoper dan elders.

3. Hoe zou je RORUVERA B.V. beoordelen?

4. Leon

Prachtige lampen en snelle afhandeling. Ik heb er weer een paar prachtige Tiffany wandlampen en lamp voor de dressoir.

5. Wendy

Onlangs uit de dierenserie de uil gekocht. Wat ontzettend mooi gemaakt! Keurig ingepakt, stevig in passend piepschuim. Wij zijn er helemaal verliefd op.

6. Taeke

Prachtige lamp erg origineel de lamp is zoals verwacht en is van erg goede kwaliteit, de kleuren en het glas is super. De schakelaars van goede kwaliteit. Dit is mijns inziens net zo mooi als een originele Tiffani lamp. De bestelling verliep zoals aangegeven de volgende dag keurig geleverd. Het zat in een op maat gevormde piepschuim verpakking dus daar kan niets mee gebeuren. Voor een volgende lamp zou ik zo opnieuw bestellen bij Roruvera.

7. Esmeralda

Ik heb twee Tiffany lampjes besteld, die zeer, zeer snel zijn toegekomen, ondanks het feit dat ik niet in Nederland woon. Ze waren ook heel stevig ingepakt en goed beschermd. En de lampjes zijn getrouw aan de afbeeldingen op de website. Ze zijn erg mooi. Een klein nadeel vond ik wel dat de ledlichtjes er niet bij geleverd werden. Ik moest hiervoor extra naar een winkel gaan om deze te kopen. In andere webshops worden deze wel bijgeleverd wat ik wel een meerwaarde vind. Ik geef daarom 4 sterren: zeer goed maar kan toch beter.