RP-C
Welkom bij RP-C, V.O.F., dé ultieme bestemming voor liefhebbers van vintage spelartikelen en retro games! Onze webshop biedt een uitgebreide collectie van hoogwaardige producten uit de gouden dagen van gaming, met een speciale focus op Nintendo, SEGA, Star Wars en nog veel meer. Als je op zoek bent naar de meest zeldzame schatten en nostalgische schatten, dan ben je bij RP-C aan het juiste adres.

Onze Vintage Spelartikelen:

Bij RP-C begrijpen we de passie en liefde voor oude spelartikelen. Onze inventaris is zorgvuldig samengesteld om zowel ervaren verzamelaars als nieuwkomers aan te spreken. Of je nu op zoek bent naar die ene ontbrekende cartridge voor je retro console of een originele handleiding voor een klassiek spel, we hebben het voor je. Onze collectie omvat een breed scala aan titels en accessoires, waaronder zeldzame en gelimiteerde uitgaven die je nergens anders zult vinden.

Waarom RP-C?

Kwaliteit: We bieden alleen producten van de hoogste kwaliteit, allemaal zorgvuldig gecontroleerd en geverifieerd.
Zeldzaamheid: Onze winkel is de thuisbasis van zeldzame vondsten die je collectie verrijken en waar je vrienden jaloers op zullen zijn.
Deskundigheid: Ons team bestaat uit fervente gamers en verzamelaars, en we delen graag onze expertise en passie met onze klanten.
Veilige transacties: Winkelen bij RP-C is veilig en betrouwbaar, met beveiligde betaalmethoden en snelle levering.
Blader door onze uitgebreide selectie en ontdek de schatten van RP-C. Neem een duik in het verleden en vind de games en spelartikelen die je je jeugd weer laten herbeleven. We zijn er trots op dat we gamers en verzamelaars over de hele wereld bedienen en kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in onze gamingcommunity.

Wacht niet langer! Begin je reis door de wereld van vintage spelartikelen en retro games bij RP-C en ervaar de opwinding van het verleden in het heden.
9,9
Filter 67 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 48 met beschrijving

• Adem Pinar
    Geverifieerde klant van RP-C

Uitstekende service en heel vriendelijk.

• Simon C
    Geverifieerde klant van RP-C

Wederom zeer snelle levering, zeer degelijk verpakt en producten in goede staat (zoals omschreven).

• Hoe beoordeel je RP-C?

• Anoniem
    Geverifieerde klant van RP-C

Echt uitstekende conditie, zijn maar weinig verkopers van retro games waarvan de doosjes en handleiding nog in zo'n mooie staat zijn. Daar hangt weliswaar een prijskaartje, maar beter kun je haast nergens anders vinden in NL.

• Willem
    Geverifieerde klant van RP-C

Uitstekende verkoper, zoals omschreven en prima verzonden!

• tonton Jim
    Geverifieerde klant van RP-C

Parfait, envoi très rapide et soigné. A la prochaine sans soucis 👍

• Collectorsw
    Geverifieerde klant van RP-C

Goed verpakt, snelle levering en prima items

• Sander
    Geverifieerde klant van RP-C

Gekochte items netjes en zorgvuldig ingepakt en thuisbezorgd!

• Arnulf
    Review voor RP-C

Echt een mooi product en kwaliteit zoals beschreven op de website! Snelle verzending en heel goed verpakt! Ik kom terug als klant, top top top!

• Daniel Dynesen
    Geverifieerde klant van RP-C

Good prices, quick deliveries and packaging that would make a kid happy at Christmas

• Adele Smit
    Geverifieerde klant van RP-C

Amazing sets of Lego received. Beautifully packaged and clean. They are safe in South Africa. I hope to order from you again soon.

• Stefano de Vries
    Geverifieerde klant van RP-C

Perfecte service. Goede communicatie. Spullen mooi verpakt.

• Mario Maandonks
    Geverifieerde klant van RP-C

Snelle service! Objecten zoals omschreven en zeer netjes verpakt

• Marie Richter
    Geverifieerde klant van RP-C

Schnelle Lieferung, sehr freundliches Team und immer schnelle Rückmeldung bei Fragen. Top👍

Antwoord van RP-C

Vielen Dank für Ihr Feedback und viel Spaß beim Einkaufen.

Mit freundlichen Grüßen,
    Team RP-C

• Jaap

Altijd goed!

• FRANCISCO JAVIER ORTEGA TIRADO

ALL PERFECT - 10/10

• Eddy Wijngaarden
    Geverifieerde klant van RP-C

Ik had een Sega Saturn console besteld. Ik kreeg deze binnen 3 dagen keurig verpakt binnen. Alles ziet er heel netjes uit en werkt perfect. Ik ben hartstikke blij met deze game shop. Eindelijk de Saturn nu ook in mijn collectie. Super gaaf!!

Ze hebben veel (retro) games etc voor goede prijzen.

Bedankt voor de snelle en goede service.

Mvg,

Eddy

Hallo Eddy,

Bedankt voor de super mooie recensie en je oprechte beschrijving. Het doet ons dan ook goed te horen dat we wederom iemand blij hebben kunnen maken met een mooie console als uitbreiding op de collectie. Bedankt voor uw bestelling en nogmaals veel plezier met de aankoop!

• Nicodemos Polycarpou

Perfect as always

• Tzatzanis Andreas emmanouil

Perfect packing, perfect condition, perfect pricing. I live in Greece

• Christiaan
    Geverifieerde klant van RP-C

Erg blij met de game, goede kwaliteit. Verzendkosten zijn wel redelijk prijzig met €10 zonder dat ik het postbedrijf kan kiezen.

Hi Cristiaan

Onze dank voor je feedback en mooie waardering!👍🏻

Wij hanteren inderdaad een vast tarief van €10 en DHL als partner.

Helaas hebben wij van PostNL als partner afscheid genomen ivm met het niet leveren van de service waar wij voor staan.

Als liefhebbers weten wij het als geen ander dat onze klanten over heel de wereld hún pareltjes veilig en in goede orde willen ontvangen en gebruiken dat ook hoogwaardige verpakkingsmaterialen en zijn daar dan ook niet zuinig in.😅

Waarschijnlijk was je al op de hoogte, maar orders binnen Nederland vanaf €100 verzenden wij gratis.

Mochten wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, zijn wij makkelijk per mail, telefonisch en whatsapp te bereiken.

Team RP-C

• Fahi Abrahamian
    Geverifieerde klant van RP-C

Goed en snel verzenden . De sega was so was staan in de omschrijven betrouwbaar winkel .
    Ik ben zeer tevrijden .