RUBY Conceptstore

RUBY Conceptstore

RUBY Concepstore is de nieuwste en de leukste webshop van Nederland! Niet alleen een plek om je favoriete items voor je huis, sieraden, mode of cadeaus te shoppen‭. ‬Maar ook een plek waar je terecht kunt voor inspiratie‭, ‬stylingtips en nog veel meer‭…  
woonaccessoires vazen led-kaarsen

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Voor trendy en originele housewarming- en interieurcadeaus shop je in de webshop van RUBY Conceptstore! Onmisbare items voor in je woonkamer, badkamer, slaapkamer, keuken en tuin, allemaal op één plek. Kussens en kaarshouders, sieraden en kinderaccessoires, potten en planten, vazen en verlichting, mokken, dienbladen en meer!
In onze webshop vind je altijd de mooiste designs en meest unieke eyecatchers.

Het idee van RUBY Conceptstore is dat je voor iedereen – en dan ook écht iedereen en dus ook voor jezelf :) – de leukste cadeaus moet vinden in onze webshop!Bekijk Manifest