Ruby Conceptstore

Ruby Conceptstore

Ruby Concepstore is de leukste webshop van Nederland! Niet alleen een plek om je favoriete items voor je huis, sieraden, mode of cadeaus te shoppen‭. ‬Maar ook een plek waar je terecht kunt voor inspiratie‭, ‬stylingtips en nog veel meer‭…
9,1
Filter 186 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 92 met beschrijving

• Merel
    Geverifieerde klant van Ruby Conceptstore

Ontzettend leuke spullen. Ik heb een vaas gekocht en ben er heel blij mee!

• Brenda
    Geverifieerde klant van Ruby Conceptstore

Bestelling heeft 1 1/2 week geduurd. Bij de eerste mail wel een reactie gehad en bij de tweede geen reactie!

• Hoe beoordeel je Ruby Conceptstore?

• Diana

Snel geleverd, mooi product

• Stefanie
    Geverifieerde klant van Ruby Conceptstore

Super blij met de lampjes! Snel en goed verzonden!

• JE

Geweldige service, prachtige kaarsn

• Noortje Fox

heb de bestelling nog steeds niet binnen > 1 week later

• Luzan
    Review voor Ruby Conceptstore

Helaas een zeer teleurstellende ervaring. We hebben twee vazen besteld (à €75 per stuk) waarvan beide stuk zijn geleverd. Telefonisch contact opnemen blijkt niet mogelijk. In eerste instantie kregen we via de app reactie dat we in de middag een tegoedbon zouden ontvangen, maar die is nooit gestuurd. Daarna volgde een excuusbericht dat door de vakantieperiode de reactie langer kon duren. Inmiddels blijft het volledig stil en wordt er niet meer gereageerd. Jammer, want zo voelt het alsof je als klant aan je lot wordt overgelaten.

Antwoord van Ruby Conceptstore

Hi Luzan,
    De tegoedbon is al een tijdje geleden verstuurd!

• Frank van der Leek
    Geverifieerde klant van Ruby Conceptstore

Kopjes zien er leuk uit, espresso en cappuccino mok gekocht.
    Beetje gek dat de cappuccino mok mooi in een net doosje zat maar het espresso kopje los in de verpakking ingepakt in bubbeltjespapier. Minder leuk om cadeau te doen op deze manier.

• Communicatie ronduit slecht
    Review voor Ruby Conceptstore

Op 26 mei een pakket retour gestuurd binnen de retourtermijn. Op 27 mei is het retourpakket bezorgd bij Ruby. Het bedrag zou binnen 14 dagen worden teruggestort, maar dit is niet gebeurd. Via email en WhatsApp contact gezocht en het zou uitgezocht worden. Nu al bijna 3 maanden bezig om een luttele €30 terug te krijgen en mevrouw blijft schuilen achter "alle retouren zijn verwerkt", maar een bewijs van terugbetaling wordt niet gegeven/op gereageerd. Heb Sinds het WhatsApp contact zeven keer om moeten vragen, maar na de vijfde keer verzuimd mevrouw iedere reactie.

• Larissa
    Geverifieerde klant van Ruby Conceptstore

Mijn bestelling kwam extra gezellig verpakt aan omdat het een kadootje was. Direct bezorgd naar onze vrienden. Super bedankt!

• Kitty Sies
    Geverifieerde klant van Ruby Conceptstore

Mooie pyjama en zit lekker! Heeft er wel lang over gedaan. Op 15 juli gekocht en op 23 juli ontvangen.

• Karin Kraus
    Geverifieerde klant van Ruby Conceptstore

Wij hebben een ovenschaal van Moove 32x22 cm Gris d’orage besteld. De schaal werd snel geleverd en zat goed ingepakt. De schaal is prachtig , mooie kleur en vorm en precies de goede maat, mooie hoogte. Bedankt

• Jeanine Schouten

Goede service!

• Lucinda

Goede service!

• Lisette
    Geverifieerde klant van Ruby Conceptstore

Snelle levering , leuke tapas schaaltjes

• Susanne van Andel
    Geverifieerde klant van Ruby Conceptstore

Leuke servetten van Vondels besteld, snel geleverd! Leuke webshop die je snel moet sluiten, want ze hebben teveel leuke spullen.

• Marlies Scholten
    Geverifieerde klant van Ruby Conceptstore

Goede service. Hoewel de mokken wel iets groter zijn, dan ik vooraf had bedacht. Maar desalniettemin, zijn het gave koppen!

• Clannad Gralike
    Geverifieerde klant van Ruby Conceptstore

Echt een leuke webshop die ik per toeval tegenkwam. Het servies besteld die ik nergens anders meer kon vinden en 2 leuke mokken. Goed verpakt en snel geleverd!

• Natalka Vermeeren
    Geverifieerde klant van Ruby Conceptstore

Duurt erg lang om te verzenden. Week geleden de bestelling geplaatst en nog steeds niet ontvangen door PostNL. Erg vervelend eerlijk gezegd

Antwoord van Ruby Conceptstore

Hi Natalka,
    Alle bestellingen zijn de deur uit. Waarschijnlijk heb je vorige week niet gezien dat je hebt besteld met een vakantie melding, waardoor het langer duurde dan normaal.

Grtjs

• Eric
    Geverifieerde klant van Ruby Conceptstore

Snel geleverd en ook goed verpakt zodat de bestelling geen schade kon krijgen.