Ruby Conceptstore
VB A
Snelle levering en goede kwaliteit mooie koppen, blij mee. Oh ja superleuke kleuren ook!
Sylvia
Heel mooie en originele kaarsenstandaard! Snelle service, ik ben er blij mee.
Hoe beoordeel je Ruby Conceptstore?
Sarah van Dalen
Hele leuke borden en snelle levering.
Stephanie van Es
Snel verzonden & goed verpakt! Blij mee!
Kandi
Ontzettend leuke producten! Een en ander mis gegaan, maar dit is netjes opgelost. Goede en snelle service!
Karin
Leuke spulletjes en goede service als je via hun webshop koopt. Mijn breekbare spulletjes waren goed verpakt. Het duurt wel een paar dagen voordat je, je spulletjes hebt. Dan heb je wel iets om op te verheugen!
Rosanne
Een tijdje geleden een aantal mooie roze groen gestreepte kommen van Anna Nina besteld. Daar krijg ik nog steeds complimentjes over van anderen. Leuke webshop, snel contact en snelle verzending
Fleur
fijne site , leuke spullen , snel geleverd :) top dus
Jeanine Meek
Hele leuke kopjes mogen ontvangen en leuk verpakt!
Natasja
Leuke producten en snelle levering. Netjes verpakt.
Lotus Fleury
Precies zoals verwacht 👌🏽
Lisette Thans
Prachtige spullen liefdevol verpakt. Ze schijnen al volop hier in huis en 2 te gaan nog als cadeau. Ik helemaal blij bij het ontvangen en weggeven.
Belinda
Leuke site, snelle verzending en leuk ingepakt met handgeschreven kaartje erbij!
Lut De Meyer
Nog nooit zo'n vriendelijke en mooie
Liesbeth De Ruijter
Goed verpakte levering en attent kaartje om te bedanken voor mijn bestelling. En product is prachtig!!!!
Rosalie de Mooij
Super snel geleverd, leuk kaartje erbij en goed verpakt. Ik ben helemaal fan
Manon van Rooijen
Ondanks de Sinterklaas drukte was de bestelling snel binnen. Daarnaast ook dusdanig goed en veilig ingepakt dat we er bijna mee konden voetballen
Tina Drijfhout
Goed verpakt en keurige service.
Lonneke
Heel blij mee - leuke en mooie mokken met tekst en snel geleverd! ♡
NvdWL
Top, leuke spullen in de shop en had het de volgende dag in huis!