RVS Land
Top quality and fast delivery
I needed an m10 bolt at a very specific height. Quick delivery and good service
Jan Breunesse
Goed product!
Hoe beoordeel je RVS Land?
Ton Has.
Geleverd volgens afspraak!!
A.M.P.M. van der Lugt
goede communicatie over de levering.
Anne Marie ten Hove
Prima prijs en mooi product!
peter Passchier
Zeer snelle levering en het juiste product geleverd t
Arend de Joode
Prima materiaal, aantrekkelijk geprijsd, nette aflevering.
Peter Van Aerde
Mooi product, snel geleverd, een aanrader dus!
Bernd
Heldere communicatie en snelle levering
André Stuifbergen
Levering snel en goed verpakt.
Ger J
goede service, extra zaagsneden gratis
Marc Jonker
Goede kwaliteit en zeer snel geleverd
Dirk De Jong
Goede service en snelle levering. Zeer competitieve prijzen.
Diny Walraven
Werkt prima
Alain Kokkelmans
Prima geregeld. Online besteld met telefonische hulp voor enkele vragen en toen bestelling klaar lag zelf opgehaald bij jullie. 2e balkon zal ik ook bij jullie bestellen en wie weet heb ik in de toekomst nog meer ideeën.
Peter Hendrikx
Groot assortiment
en snelle keverig -
Eelco Spruit
Henri Van pee
Vlotte snelle levering, info correct weergegeven en zeer behulpzame klantendienst bij vragen/problemen.
Een aanrader -
fhm Jacobs
Mooie prijzen en goede service
Hubert Neilen
Het leveren van mijn bestelling ging moeizaam, volgens de web site zouden de producten op woensdag, donderdag of vrijdag geleverd worden.
Omdat ik op woensdag nog niets gehoord had heb ik gebeld, ze worden donderdag of vrijdag geleverd.
Dus wachten tot vrijdag, rond 4 of 5 uur zie ik op de gekregen link dat de spullen zaterdagmorgen geleverd gaan worden.
Zaterdagmorgen nog een keer kijken, nee, de spullen worden maandagmorgen geleverd.
Maandagmorgen nog een keer gecheckt, nee het wordt toch dinsdagmorgen.
Zie overzicht PostNL, ik kan niet verder typen, maar het verhaal is nog langerAntwoord van RVS LandBedankt voor je review en het delen van je ervaring. Zodra het door jou bestelde product bij ons binnenkwam, hebben we het direct verwerkt en verzonden. Daarna zijn we afhankelijk van PostNL voor de bezorging. Uiteraard begrijpen we hoe frustrerend het kan zijn als je zit te wachten op een bestelling en de bezorging wordt uitgesteld, maar dit kan in sommige gevallen helaas wel gebeuren. We zien dat je inmiddels alles goed hebt ontvangen en wensen je veel succes met het product.