RVStrapleuningonline.nl
Modern
Goede service,
Vriendelijke mensen
Mooie afwerking, poedercoating zeer netjes
Adel
Zeer goede service en fijne communicatie. Hebben (na vergelijking met andere websites) voor thuis 3 leuningen besteld. Werden erg snel geleverd en bleken kwalitatief ook mooie en stevige leuningen te zijn. Tijdens de installatie heeft de door ons ingehuurde monteur per ongeluk een aantal bevestigingsschroeven weggegooid, dat was wat minder....Maar verrassend genoeg kregen we na een kort belletje kosteloos nieuwe toegestuurd! Kortom, wij kunnen niet anders zeggen dan dat het topleuningen zijn en een zeer goede service! Bedankt
Hoe beoordeel je RVStrapleuningonline.nl?
Familie koenis
Fijn contact, we hebben voor twee trappen gebogen leuningen besteld, duurde wel even maar het eind resultaat mag er zijn! Prijs/kwaliteit is goed
Frenk
Prima service! Nog altijd tevreden.
Fijn bedrijf. -
Vd Haterd
Snelle levering en prijs is goed!
Afdeling inkoop
Voor een project uitgekomen bij RVStrapleuningonline.nl en zeer tevreden! De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het bestellen eenvoudig was. Ik ben professioneel en vriendelijk geholpen, en de levering was snel. De kwaliteit van het product is uitstekend. Zeker een aanrader!
Frank
Goede kwaliteit en snelle levering
Lonneke
Mooie trapleuningen geleverd gekregen. Werk wat door een vakman gemaakt is. Zeker een aanrader voor anderen.
Erwin van der Velde
Mooie trapleuning laten plaatsen. Echt vakmanschap en met de hand gemaakt
Rob Coppens
Geweldige service en goede kwaliteit 👍Top!
Jonny
Helaas een muurbeugel te kort en twee schroefdraad gaten niet getapt.
Muurplaat met muur ring worden nageleverd.
Dank voor de service. -
Daisy
Zeer tevreden over de qualiteit service en levering!
Vincent
Fraaie set trapleuningen in wit. Contact gehad met Nick. Een afwijkende buiging in één van de leuningen was geen probleem. Snel opgelost. Fijn bedrijf.
Joel
Super kwaliteit, snel geleverd en erg fijn contact. Vooraf nog even gesproken om eea af te stemmen en ze denken met je mee. Aanrader!
George
Geweldige service en goede prijs/ kwaliteit verhouding Ik heb nu 2x besteld bij deze firma Kan het aanbevelen
Mark
Levertijd duurde extreem lang. Ik kreeg slecht contact met het bedrijf, veel mailtjes sturen en telefoontjes. Uiteindelijk door vaak blijven bellen en lang over laten gaan wel contact gekregen met Nick. Excuses aangeboden gekregen en uitgelegd dat het aan extreme drukte bij het coatingsbedrijf lag en goede communicatie onderling (tussen coatingsbedrijf en rvstrapleuning).
Nick pakte het goed op en door persoonlijk contact te houden is de trapleuning uiteindelijk goed binnen gekomen! Dus eind goed al goed gelukkig! Alsnog bedankt Nick voor het goed afhandelen van deze order! -
Pim
Geweldige prijzen en wat Je geleverd krijgt is helemaal top
Is het wachten meer dan waard
Ik rad dit bedrijf zeker aan -
Henskens
Uiterst tevreden over de kwaliteit en service!
Eric
Ik heb 20 leuningen besteld voor een appartementsgebouw ,de bestelling werd mooi op de afgesproken dag afgeleverd. Helaas was er een leuning tekort maar na contact met rvstrapleuningenonline is deze zo snel mogelijk nagestuurd zodat de werken op tijd konden afgewerkt worden . TOPSERVICE
Mathijs
Levering iets later dan normaal, maar keurige service en goed materiaal.