Raamdecoratiedeal.com
Jaque Termeulen
Prachtig spul en snelle levering.
Bestel vaker!! -
Art
Top product, witte houten jaloezie op maat gemaakt, snel geleverd voor een hele schappelijke prijs.
Hoe beoordeel je Raamdecoratiedeal.com?
Mirjam
Product keurig in orde en snelle levering
Peter Kremer
Ben zeer tevreden met het rolgordijn was zeer eenvoudig op te hangen en ziet er zeker goed uit dus al met al . Een dikke 8
Davita de Wal
Helaas wacht ik nog steeds op mijn bestelling, ruim een week later. Inmiddels verhuist en we zitten zonder iets voor de ramen. Het zou er uiterlijk vrijdag zijn na contact met de klantenservice maar nog geen enkele update oid ontvangen
Heinke Bakker
Dat thuis gebeleven voor niks meerdere keren gebeld elke dag trainigsdag. Wats app contact was even slecht. Na 5 dagen kwam het pakket wel maar hier bestel ik nooit meer.
Cesar
Prima product. Goed levering. Heb een aantal vragen. Telefonisch onbereikbaar. Personeel schijnt al 4 weken een interne cursus te volgen. Hopelijk gaat dat ook over communicatie en bereikbaarheid.
Angelique Fridt
De rolgordijnen zijn voor die prijs prima. Alleen de bezorgdienst DPD is echt een drama. Het duurde bijna 3dgn langer om het te bezorgen. En ze gaan zo hardhandig overal mee om dat de doos en de rolgordijnen beschadigd waren bij levering. Meteen gemaild met Julian van Raamdecoratiedeal.com. Hij zei nav de foto's dat dit niet de bedoeling is uiteraard. En kreeg meteen vervangende rolgordijnen toegestuurd. Na 3dgn kwamen deze binnen. Ook deze doos was weer beschadigd. Maar gelukkig zagen de rolgordijnen er onbeschadigd uit. Over het ophangen of de werking kan ik nog niks zeggen helaas.
Antwoord van Raamdecoratiedeal.comAngelique, dank voor uw revieuw en vervelend om te horen dat het helaas niet goed is gegaan met DPD. Excuus voor de vertraging maar gelukkig heeft u uiteindelijk wel de juiste producten mogen ontvangen. bij vragen helpen we u nog graag verder. Mvg Julian
Freddie de Jong
Goede prijzen en kwaliteit
Anneke van Veen
Ben zeer tevreden over m'n rolgordijn, mooie kwaliteit ook. Ook fijne klantenservice, ben erg goed geholpen.
Antwoord van Raamdecoratiedeal.comFijn om te horen Anneke, en wij hebben u met plezier geholpen. Veel plezier van uw nieuwe rolgordijnen.
Shelley
Snelle levering, alles was in orde en precies goed op maat. Ziet er netjes uit en levering was ook prima. Gelukkig in twee dozen per jaloezie geleverd, want de buitenste dozen waren allemaal beschadigd.
Antwoord van Raamdecoratiedeal.comShelley, fijn om te horen dank u wel. Ja inderdaad we werken altijd met dubbele lagen karton. zodat het netjes en gratis bij u thuis geleverd wordt.
Hmb Van den heuvel
Topzaak
Ingrid Zijderveld
Mooie kwaliteit. Snelle levering. Makkelijk aanpasbaar in de lengte.
Antwoord van Raamdecoratiedeal.comGoed om te horen Ingrid. dank u wel en veel plezier ervan
Ed
Aankoop bamboe jaloezieën
Andy Dietrich
Ik had jaloezieën besteld, maar helaas had ik de verkeerde maten doorgegeven. Toen ik daar achter kwam, heb ik contact gezocht met de bedrijf. Alles uitgelegd en blijkt geen probleem te zijn, alles kon geruilde worden zonder extra kosten voor de ietsjes groter maten dat ik nodig had. Ik heb zelf voor kozen om de verkeerde jaloezieën te terugbrengen en naam de juist mater terug naar huis. Zeer tevreden met de dienstverlening van dit bedrijf.
Antwoord van Raamdecoratiedeal.comFijn dat we het naar tevredenheid op hebben kunnen lossen Andy. een foutje kan gemaakt worden, dat doet u ook niet extra!. en graag denken wij dan altijd mee in een goede oplossing zodat wij een tevreden klant hebben. Veel plezier ervan. Mvg Julian
Jessica Weich
Moest zeer lang wachten op de levering. Na eindelijk geleverd te zijn bleek de doos en raamdecoratie beschadigd. Deze twee samen zorgde ervoor dat ik praktisch geen vertrouwen meer had. Ik wou deze retourneren maar dat mocht niet. Ik kon wel een andere krijgen. Wij wouden dat liever niet maar hebben uiteindelijk besloten om een nieuwe te laten opsturen want het duurde nu al lang genoeg voor ons. Nieuwe werd geleverd en ja hoor… bevestigingen en schroeven ontbraken en de doos was opnieuw stuk. Ik wacht nog altijd.
Antwoord van Raamdecoratiedeal.comJessica, onze excuus tijdens het transport is het helaas 2x mis gegaan bij uw order, en heeft het item schade op gelopen. wij hebben zsm weer een nieuw item naar u toegestuurd in overleg met u. We vinden het zeer vervelend dat het zo gelopen is. maar transportschade is voor ons soms ook overmacht. enigste wat wij dan kunnen doen is het zo snel en goed mogelijk oplossen. mvg Julian
Ali Kumus
Enige tip betere transportbedrijf zoeken om mee in de zee te gaan.
Rogier
Goede prijs kwaliteit verhouding. Er is tijdens transport een beschadiging opgetreden dit is op een erg goede en correcte manier afgehandeld. Zeker een aanrader.
Antwoord van Raamdecoratiedeal.comRogier, Dank voor uw review en fijn om te horen dat wij het netjes met u op hebben kunnen lossen. Heel veel woongenot gewenst.
maart van der Zwaan
perfect
Hamid Reihani
Alles is heel goed, van goede kwaliteit
en tegen een redelijke prijs. Dank u wel.
Antwoord van Raamdecoratiedeal.comAlstublieft Hamid. En graag gedaan!