Raamdecoratiedeal.com

Raamdecoratiedeal.com

Raamdecoratiedeal.com levert producten direct af fabriek aan de eindconsument. Door deze constructie kunnen wij u gegarandeerd de beste prijs van Nederland geven. Raamdecoratiedeal.com staat bekend om het grootste en breedste aanbod 50mm houten jaloezieën. Deze leveren wij in maten van 40 tot 300cm breed. Hiermee zijn wij de enigste in heel Nederland. Tevens maken wij uw jaloezie op maat voor slechts €15,95,-
9,0
Filter 1982 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1168 met beschrijving

• Sabono
    Geverifieerde klant van Raamdecoratiedeal.com

Snelle levering. Goede, nette kwaliteit! Betere maten in vergelijking met andere winkels. Inkortservice perfect voor een kleine prijs! En de prijs is sowieso veel lager dan bij anderen. Wij zijn super tevreden!

• Vera Lemm
    Geverifieerde klant van Raamdecoratiedeal.com

Mooie bamboe jaloezieën. Warme uitstraling. Heel blij mee. Gemakkelijk te bevestigen

• Hoe beoordeel je Raamdecoratiedeal.com?

• Gerard Houdijjk

Goede service snelle levering

• Andre Assink
    Geverifieerde klant van Raamdecoratiedeal.com

Zeer tevreden over de raamdecoratie. Goede site, snelle levering en mooi op maat gemaakt. Kortom aanrader

Antwoord van Raamdecoratiedeal.com

Dank voor uw mooie review Andre! En goed om te hoen dat u tevreden bent, dat is waar wij het voor doen. Veel plezier met uw nieuwe raamdecoratie.

• Shella Sabri
    Geverifieerde klant van Raamdecoratiedeal.com

Flink beschadigd geleverd, na ruimmmm twee weken over en weer blijven mailen nieuwe toegezonden gekregen. Depot belde ons dat ze te lang waren om te leveren dus we hebben ze zelf gehaald. De doos was toen weer op een aantal plekken toegetakeld maar we hebben ze toch meegenomen. Vandaag uitgepakt en opgehangen maar ook deze zijn beschadigd. Daarbij zijn we niet eens gecompenseerd voor de vertraging terwijl ik vanaf bestellen dus bijna 3,5 week verder ben voor ik wat heb hangen. En dus weer met gebreken. Ik zou lekker ergens anders bestellen.. drama

Antwoord van Raamdecoratiedeal.com

Beste Shella, vervelend om te horen dat ook de nieuwe levering beschadigd is tijdens transport, dat is uiteraard niet hoe wij de producten leveren. De schade is ontstaan bij de vervoerder en dus ook de vertraging. dit gaan wij uiteraard met ze bespreken en verbeteren onze excuus daarvoor. Wij nemen ook contact met u op voor een passende oplossing.

• Caroline van der Linden
    Geverifieerde klant van Raamdecoratiedeal.com

Snelle levering en mooie jaloezieën!

• Maatje
    Geverifieerde klant van Raamdecoratiedeal.com

Tja bewering vandaag bestel morgen verzonden incorrect. Eerdere bestelling wel op tijd en goede kwaliteit gordijn. Deze bestelling was niet op tijd en de rolgordijn was aan de zijkanten gerafeld. Jammer want ander rolgordijn was wel.netjes.

Antwoord van Raamdecoratiedeal.com

Beste Maatje, vervelend om te horen dat deze levering niet helemaal naar wens was, zoals u van ons gewenst bent. het is helaas erg druk bij onze bezorgers tijdens black friday. waardoor sommige zendingen helaas iets vertraagd zijn. onze excuus hiervoor.

• Deveney Evers
    Geverifieerde klant van Raamdecoratiedeal.com

Wat gedoe gehad met levering. De winkel heeft het goed opgelost en had dezelfde dag mijn bestelling binnen! Bedankt voor de hulp

• Sonja Noorlander

Super snelle service

• Vasile Voinovan

Goede service en snelle levering. 100% aanrader

• Paul De Rook
    Geverifieerde klant van Raamdecoratiedeal.com

Snelle levering en mooi product. Er was bij mijn eerste bestelling iets misgegaan. Dit werd door Raamdecoratiedeal zonder gedoe snel hersteld.

• Anita
    Review voor Raamdecoratiedeal.com

Prachtige jaloezieen in mooie naturel kleur voor een mooie prijs.
    Ook snel geleverd. Ik ben er erg blij mee . Top !!!

• Ali Gunes
    Geverifieerde klant van Raamdecoratiedeal.com

Was binnen 3 dagen binnen, maar niet binnen een dag, wat ik had verwacht.

• CE
    Geverifieerde klant van Raamdecoratiedeal.com

super service, snelle reacties bij vragen. Retour sturen gaat ook perfect

Antwoord van Raamdecoratiedeal.com

Hartelijk dank, en blij dat wij u goed hebben mogen helpen.

• Marije Plat
    Geverifieerde klant van Raamdecoratiedeal.com

Erg blij met mijn rolgordijn in dit brede formaat.

Antwoord van Raamdecoratiedeal.com

Dank u wel Marije en goed om te horen.

• Sylvia
    Geverifieerde klant van Raamdecoratiedeal.com

Opmeten, bestellen, snel geleverd, makkelijk te bevestigen.

Antwoord van Raamdecoratiedeal.com

Precies zoals het hoort:) Dank voor uw review !

• Pinar korucu
    Geverifieerde klant van Raamdecoratiedeal.com

Goed kwaliteit helemaal tevreden mee

Goed om te horen Pinar. Dank u wel

• U Ooleva
    Geverifieerde klant van Raamdecoratiedeal.com

Toen het rolgordijn te klein bleek te zijn, wilde de klantenservice mij super tegemoetkomen 👍🏼

Antwoord van Raamdecoratiedeal.com

Uiteraard, ook na de levering blijven wij u helpen met het beste resultaat!

• Dries Op de Beeck
    Geverifieerde klant van Raamdecoratiedeal.com

Geen levering gekregen maar Raamdecoratie heeft meteen een gepaste oplossing gevonden.

• FM
    Geverifieerde klant van Raamdecoratiedeal.com

prima plissé gordijn, goed materiaal makkelijk te bevestigen. plastic doos was stuk bij aankomst zo beter verpakt mogen zijn

Antwoord van Raamdecoratiedeal.com

Dank voor uw feedback over de verpakking. Deze nemen wij mee in ons verbeterplan