Raveg hairstyling

9,5

Taal

• Nanda
    Review voor Raveg hairstyling

Heel blij met de föhn, lekker licht in de hand en maakt geen herrie.
    De diffeuser klikt handig met magneet en de snoer is lekker lang.
    Echt een goede aankoop.
    De kapsalon (Hairforce) waar ik kom, werkt ook met Raveg föhn's!
    Dus was een toptip van de kapster.

• Naomi
    Review voor Raveg hairstyling

Ik gebruik deze fohn nu ruim drie maanden en vind het echt een miskoop. Wanneer je veel haar en goed gedefinieerde krullen hebt, past dit niet goed in de kleine diffuserkop. De warmte standen zijn veels te hoog, om koel te föhnen moet je de hele tijd een knop ingedrukt houden. Mijn haar wordt ontzettend pluizig van deze fohn. Daarbij maakt deze fohn zoveel geluid dat ik altijd oordoppen in moet doen tijdens het fohnen omdat ik anders echt doof wordt. Al met al een fohn die je meer voor de looks koopt dan voor de functie.

• Hoe beoordeel je Raveg hairstyling?

• Bianca
    Review voor Raveg hairstyling

Wil geen haardroger van honderden euro's en heb hier de Raveg Hyperpower besteld. Ik was blij verrast hoe mijn haar na gebruik zat, niet pluizig en zelfs de volgende dag zat mijn haar nog goed. Voor een redelijke prijs, snelle levering en de goede service. Het mailtje nadien of je tevreden bent en dat je altijd een vraag kan stellen of als iets niet goed is je contact op mag nemen kan ik erg waarderen. Ik raad deze haardroger zeker aan!

• Caroline
    Review voor Raveg hairstyling

goed en snel droog haar, tevreden over de aankoop, snelle levering

• Nadine
    Review voor Raveg hairstyling

Toen ik de föhn uit de doos haalde, stond ik er een beetje sceptisch tegenover… Moet deze kleine en lichte föhn mijn massa krullen mooi maken??? Maar ja hoor!!! Wat een mooi resultaat … Mijn krullen vallen heel mooi en zijn niet meer gepluisd! Zeer handig in gebruik en voelt zeer licht met een mooie bos krullen als resultaat! Ik ben zeker tevreden!!!

• Riet
    Review voor Raveg hairstyling

Duidelijke website snel besteld en snel geleverd.
    Echt een aanrader

• Jessica
    Review voor Raveg hairstyling

Op zondag besteld en op dinsdag al bezorgd. En wat een fantastische föhn. Ik heb kort,krullend haar en hij zorgt in een paar minuten dat mijn haar droog is en helemaal in de krul,zonder pluis.
    Superblij met de aanschaf.

• Rian
    Review voor Raveg hairstyling

Uitstekende service, ondanks dat de eerste föhn het niet deed en ik een video hiervan had gestuurd had ik binnen 2 dagen een nieuwe. Deze werkt uitstekend. Super bedankt

• Marian
    Review voor Raveg hairstyling

Snelle levering, gelijk uitgeprobeerd ben tevreden over het resultaat. De Raveg Dyadium is gemakkelijk te gebruiken. Zal het zeker aanbevelen.

• Hanan
    Review voor Raveg hairstyling

Moest lang wachten uiteindelijk ontvangen was ik zeer tevreden over de föhn. Helaas na 4 maanden houd de föhn ermee op maakt een hoog vreemd soort van fluitend geluid komt een chemische brandlucht uit en blaast verder geen lucht. Ik was hiervan zeer geschrokken en verbaasd dat dit kan met zo een dure föhn en dat na zo een korte tijd. Mijn goedkopere fohns gingen alltijd echt jaren mee.
    Contact opgenomen via de whatsapp en via de mail krijg totaal geen enkele reactie.
    Erg vreemd en jammer als je wilt kopen reageren ze wel en snel maar heb je een probleem geen gehoor.
    Wat ontzettend jammer ik was een tevreden klant.
    Hopelijk maken jullie het alsnog goed en blijf ik ook een tevreden klant van Raveg.

Beste Hanan,

Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ervaren met uw föhn. We begrijpen hoe vervelend het is als een product niet naar verwachting functioneert, vooral na zo’n korte periode, en we willen u bedanken voor uw geduld.

We willen u graag laten weten dat we inmiddels een vervangend exemplaar naar u hebben opgestuurd. De trackinginformatie is naar u gemaild, zodat u de zending kunt volgen. Mocht u deze mail niet in uw inbox vinden, verzoeken we u vriendelijk om ook uw spamfolder te controleren.

Bij Raveg bieden we altijd 1 jaar garantie op onze producten en we zorgen ervoor dat we in geval van problemen snel een nieuw exemplaar opsturen. We hebben uw bericht via WhatsApp en e-mail zorgvuldig bekeken en hebben gereageerd via de e-mail. Ook willen we u vragen om de spam-folder te bekijken. Het spijt ons als deze communicatie u niet tijdig heeft bereikt.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen dat u tevreden zult zijn met uw nieuwe föhn. Als u nog verdere vragen of opmerkingen heeft, staan wij voor u klaar.

Mila,
    Raveg

• Peter
    Review voor Raveg hairstyling

Mooie fohn die er luxe uitziet in blauw metallic. Blaast als een malle en wordt goed warm. Flink afgeprijsd en binnen 24 uur geleverd. 👍

• Sabine

Prettige föhn.
    Doordat hij van plastic is en erg licht voelt kun je hem makkelijker langere tijd kunt vasthouden (is met krullend haar wel handig). Aan de andere kant voelt het daardoor wel een beetje als een goedkope föhn en ik vraag me af hoe lang hij goed werkt.

De föhn wordt geleverd met een mooi tasje waarin je hem kunt meenemen bijvoorbeeld op reis. Althans dat dacht ik… de föhn past er niet in maar je kunt er de opzetstukken in bewaren.

Door de naam had ik verwacht dat hij heel hard zou blazen maar dat valt mee. Voor het diffusen van mijn krullen vond ik dat eigenlijk wel heel fijn, je haar wordt niet zo weggeblazen maar is wel snel droog.

• Ciska
    Review voor Raveg hairstyling

In mei 2023 heb ik een Raveg hyperpower gekocht. Een paar weken na het verlopen van de garantie begon deze te smelten (begin juni 2024).
    Meerdere malen contact opgenomen met de klantenservice van Raveg, waarbij ik steeds de reactie krijg "dat ze gaan kijken wat ze kunnen doen, “ door de hoge werkdruk kan het enkele dagen in beslag nemen”, “dat het met hoge spoed is doorgezet” etc.
    Maar we zijn maanden verder en ik heb nooit meer iets gehoord!

Beste Ciska,

Bedankt voor je bericht en excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren met je Raveg Hyperpower. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om met dit probleem te worden geconfronteerd, vooral nadat de garantie net was verlopen.

Ondanks dat dit probleem buiten de garantieperiode valt, willen we je laten weten dat we jouw klacht zeer serieus nemen. We streven ernaar om altijd topservice te leveren, en daarom hebben we besloten om je klacht alsnog in behandeling te nemen. We zijn op dit moment bezig met het oplossen van het probleem en willen je zo snel mogelijk een vervangend exemplaar toesturen.

De vertraging die je hebt ervaren, is helaas ontstaan doordat we tijdelijk zonder voorraad zaten op het moment dat je de klacht indiende. Dit is uiteraard niet de service die je van ons mag verwachten, en we bieden onze oprechte excuses aan voor de vertraging in de afhandeling.

Om de klacht zo snel mogelijk op te lossen, zouden we je willen vragen om nogmaals je ordernummer door te geven. We zorgen er dan voor dat het vervangende product met spoed naar je wordt opgestuurd aangezien we nu weer nieuwe voorraad hebben.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.

Mvg,

Mila,
    RAVEG

• Gertine
    Review voor Raveg hairstyling

Ik was eerst sceptisch en duurde even voor ik de föhn echt bestelde , want … 3x sneller droog, geen pluis…Daarbij had ik nog een goede kappers föhn. Ik haatte föhnen echt omdat het lang duurt en pluizig wordt en mijn haar dof en voelbaar beschadigd doordat alle haarschubben open gingen staan.
    En toen kocht ik toch de raveg föhn!
    Binnen 1 minuut was ik om…….wát een design, wát een power, wát een glans in mijn haar, wát een record tijd drogen! Ik heb er niks meer aan hoeven doen! Dit dacht ik nooit te zeggen, maar…. In plaats van er tegen op zien en zolang mogelijk uit stellen, zie ik uit naar mijn volgende föhn beurt! Mijn beste aankoop dit jaar!

• Manuela
    Review voor Raveg hairstyling

Helaas even moeten wachten, nu een mooie föhn die niet onder doet voor de duurdere versie van een ander merk. De föhn was uitverkocht, dus moest een aantal dagen wachten en het eerste exemplaar bleek defect. De warmte stand had alleen standje ‘vlammenwerper’. Gelukkig kreeg ik zonder teveel gedoe een nieuwe opgestuurd en kon ik de defecte kosteloos terug sturen. Vandaar 1 ster minder.

• MvP
    Review voor Raveg hairstyling

Snelle levering, hele fijne föhn die niet zwaar in de hand ligt.

• Miriam
    Review voor Raveg hairstyling

Supersnelle levering en zeer tevreden met de föhn.

• Bibische
    Review voor Raveg hairstyling

De fohn inmiddels een maand terug besteld, zou binnen 2 weken geleverd worden. Nadat de fohn weer op voorraad kwam heeft het nog ruim een week geduurd voordat deze verstuurd werd. Anderhalve week geleden zou het pakketje dan toch echt verstuurd zijn maar de ontvangen track en trace werkt niet en het pakket is nooit geleverd. Contact met de klantenservice verloopt via mail en reactie duurt zeker 24 tot 48 uur. De inhoud van de reactie gaat niet verder als 'excuus' en 'hij komt er nu echt aan' maar een echte uitleg of oplossing blijft uit. Erg jammer. Inmiddels elders maar een nieuwe fohn besteld.

Beste klant,

Hartelijk dank voor je review en je geduld. We begrijpen dat je teleurgesteld bent door de vertraging. Inderdaad, je bestelling werd geplaatst op het moment dat het artikel net uitverkocht was, wat leidde tot een langere levertijd.

Als tegemoetkoming voor het ongemak hebben we je een flinke korting gegeven. We betreuren dat dit niet voldoende was en dat je toch te lang hebt moeten wachten. Inmiddels hebben we het volledige bedrag aan je teruggestort.

Onze excuses voor de ontstane situatie en het ongemak. We hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Mila, RAVEG

• Mirthe
    Review voor Raveg hairstyling

De föhn werd ontzettend snel geleverd, dank hiervoor! Erg prettig in gebruik. Zelf gebruik ik de diffuser voor krullend haar. Door de verschillende warmte standen erg prettig voor krullen.

• Ditta
    Review voor Raveg hairstyling

Ik heb er wel even op moeten wachten omdat het uitverkocht was. Bij navraag keurige uitleg hoe en wat. Prachtige luxe verpakking met fantastische roze Ravevföhn. Ik ben blij dat ik even gewacht heb!