Rawa Geschenken
Cornelia
Sculptuur naar wens geleverd. Prachtig exemplaar.
In het kader van duurzaamheid vind ik het top dat bestelling in reeds eerder gebruikte doos werd verstuurd -
Laura
Uitstekende service. Beeldje van mijn keuze was er niet meer. Er werd meegedacht en naar een alternatief gezocht. Dit is gelukt waar ik heel blij mee ben. Het persoonlijke contact per telefoon en Whatts App was echt super, precies zoals het hoort te zijn! Toppie hele betrouwbare winkel! Enne op tijd geleverd zoals beloofd
Hoe beoordeel je Rawa Geschenken?
Tanja
Goed, persoonlijk overleg gehad toen mijn specifieke bestelling niet op tijd leverbaar bleek. In overleg een iets ander item gekregen, wat snel geleverd werd. Erg blij met het bestelde beeld.
Carolien
Snelle levering (volgende dag) en super verzorgd!
Jo
Erg goede, vriendelijke en snelle service: boven verwachting!
Ermi Entjes
Geweldige service! De fout van de vervoerder, werd door Rawa hersteld, door persoonlijk het cadeautje op zondagmiddag, mooi verpakt af te leveren. Daardoor kon ik vanmorgen een gezin heel blij maken, met een mooi origineel cadeautje voor hun 12-jarig huwelijksfeest.
Harma Harms
Hele goede service, en heel vriendelijk te woord gestaan. Top. Ik ben zeer tevreden.
Gerard
De bestelde regenmeter had geen schroefdraad. Gebeld en binnen een week hadden we een nieuwe.
Topservice een echte aanrader.
Verkopers waar je nog op vertrouwen. -
Harma
Bestelling was snel geleverd. Helaas kwam het gebroken aan. Via WhatsApp contact gezocht en foto's gestuurd. Heel snel reactie en er wordt nieuw product gestuurd. Top service!!
Ilse
Vriendelijk, behulpzaam, in overleg veel mogelijk en een snelle levering.
Eric
De groeten
Inge
Snelle levering, fijne communicatie en een geweldig mooi product!
Marjo
Super goede service van RAWA. Een gedeelte van de bestelling was gebroken geleverd door de bezorgdienst. Na een telefoontje met RAWA werd dit via whatsapp, op een hele prettige manier, en naar méér dan mijn tevredenheid opgelost!
Richard Grooten-Zuidhoorn
Geweldige service en enorm prettig en snel geholpen
Margit
Vriendelijk te woord gestaan en er wordt oplossingsgericht meegedacht als blijkt dat een geschenk niet leverbaar is. Supersnelle levering binnen 24 uur; perfect afgehandeld!
Marga
Snelle levering en top service. Ook als er iets niet goed gegaan is wordt dit meer dan goed opgelost en is zeker aan te raden.
Jannie
Mooie producten, service is top.
Frida Struik
Top service Helaas was de bestelling gebroken via DHL maar Rawa super goed opgelostc
Lies de Bruin
Wauw, wat een service. Per ongeluk verkeerde artikel geleverd. Alle service van Rawa, maar met veel moeite bij DHL toch allemaal top geregeld
Theo Hagedoorn
Super attent en service gericht. Door enige spoed van onze bestelling was de bezorging zeer goed geregeld.