ReMarkt

• TMG van der Post

Slecht bereikbaar!!!

• Willem van der Plank
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Nette desktop en monitor voor een nette prijs

• Hoe beoordeel je ReMarkt?

• Vincent Jansen

Bestelling bl

• Louis Gevaert
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Leveringsproblemen werden onmiddellijk opgelost!

• Pim van Lieshout
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Ik heb nog geen ene moer ontvangen. Op mailtjes reageren ze ook nog niet eens

• EricL
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Helemaal tevreden over een refurbished laptop! Goede site, voldoende info over producten, uitstekende prijs, vlotte en nette levering. Hoewel het docking station deels defect bleek, toch helemaal tevreden.

• Sanae Mhboub
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Goedkoop en kwaliteit dankjewel Remarkt .

• Martin
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Prima laptop in nieuw conditie en snelle levering!! Aanrader

• Jansen
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Snelle levering, goed product, pc werkt weer!

• Nan Meerkerk
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Bestelde laptop snel en goed verpakt geleverd. Mooi product war er prima uitziet en uitstekend werkt. .

• Richard Muurmans
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Netjes verpakt en product was wat wij hadden verwacht

• Sorin G
    Geverifieerde klant van ReMarkt

My product arrived without mentionned parts. Instead of a 1 Tb ssd i got a normal hdd, not new, with a massive noise.
    Tried to discuss for service - nobody did nothing.
    Also - all setup is in dutch language. (well, you can say there is changeable, but no - when i try to change it - they ask me for a digital key - never provided by ReMarkt). i don't worry about admin - i bought a desktop - but i only want to change the language... I offered a teamviewer session for that - but also - there's no policy for that.
    I try to find ways to return the product.

• Vito Minheere
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Goed verpakt zonder onnodige inpak materialen. 5 sterren desktop had zelfs nog de plastic bescherm stickers er op. 4 sterren laptop was niet heel erg beschadigd maar had veel gebruikte schanieren

Prima manier om voor weinig geld toch goed werkende apparatuur te hebben.

• Andrew
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Extra voeding en tweede docking station voor een Dell verkocht. Snel en perfect

• Roy
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Ik had een 4 sterren laptop gekocht. Deze zag eruit alsof hij van de zolder naar beneden was gegooit. Overal deuken en in het scherm drukvlekken, hele zijkant weggeschaaft. Het enige goede was dat ik mijn geld terugkreeg. Ik koop hier nooit meer iets omdat ik niet weer wil riskeren dat ik zon laptop krijg. Ook het toetsenbord zou qwerty moeten zijn en daar waren stickertjes op geplakt.

• Anne Breed
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Ik gebruik de computer hoofdzakelijk voor tekstverwerken en dat is uit de kunst

• Wim-wout Koelewijn
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Was een beetje geschrokken van de negatieve reviews maar na contact te hebben gehad met de leverancier is de afhandeling perfect afgelopen! Alleen 1 minpunt telefonisch krijg je alleen een antwoordapparaat dat vind ik erg slecht haal dan je telefoonnummer weg !!!

• Henry van Rijk
    Geverifieerde klant van ReMarkt

prima computer. Overeenkomstig mijn verwachting.

• Ries 't Hart

Sndlle

• Antoine
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Prima contact met verkoop. Apparaat ziet er keurig uit. Mooie garantietermijn. Weet nog niet wat kwaliteit uiteindelijk is want pas net in huis.