ReMarkt

8,4
Filter 20929 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 13046 met beschrijving

• Peter Voorrecht
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Goede service, ook bij storing direct geholpen. Top ervaring

• David
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Snelle levering en werkt prima. Nieuwe Muis en toetsenbord meegeleverd, wel zo fris 🤩

• Hoe beoordeel je ReMarkt?

• Brechtje
    Geverifieerde klant van ReMarkt

De laptop was niet leverbaar maar een paar dagen later bleek hij onder een ander nummer in het depot te liggen. Ook moest ik een week wachten omdat de accu besteld moest worden. Als ik daarover een mail stuurde kreeg ik steeds snel en duidelijk antwoord zodat ik wist waar ik aan toe was. Ik moest even geduld hebben maar nu ben ik heel blij met de laptop. Ook heb ik een iPhone mini besteld, die kwam heel snel.

• Adri v.IJzendoorn
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Goed en eerlijk bedrijf ik koop er regelmatig

• Sam
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Mooie hardware voor een fijn prijsje

• Ivan Verrijzer
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Pakket snel en goed bezorgd. Helaas was de aansluiting

• jos hover
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Helaas moest ik even wachten op de nieuwe accu die werd afgekeurd tijdens de test, maar het duurde maar 1 dag langer, omdat deze accu besteld moest worden.
    Nu al geinstalleerd en werkt prima

• Leo
    Review voor ReMarkt

Defect toetsenbord.
    Bij mijn laptop werken een aantal toetsen niet, dit is eigenlijk van het begin al zo. Ik heb deze voor reparatie aangeboden.
    Eerst per telefoon proberen te bereiken het telefoon nummer werkt niet. Toen een mail gestuurd nadat daar uiteindelijk op gereageerd werd moest deze op eigen kosten worden opgestuurd. Op vragen in de RMA omgeving word ook niet gereageerd, dus geen idee wat de status is.
    Waardeloze club.

• Joke Visser
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Goede prijs voor een gebruikt apparaat

• Carolien Hansen

Funda huis te koop Wormer

• AD
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Prima webshop, hebben veel producten en denken 'automatisch' mee of je nog extra producten nodig hebt. Klantenservice niet telefonisch bereikbaar, je wordt verwezen naar een mailadres. Helaas geen reactie gehad op mijn mail. Chatbot is te verbeteren. Verder prima shop.

• Jan

Prima snelle levering
    Betrouwbaarheid geleverde laptop moet nu blijken

• Gregg
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Moest eem extra dagen wachten vanwegen de laptop batterij, maar het produkt overschreed voledig al mijn verwachtingen. Gewoon TOP

• Arnold Roelofs

Prima

• Nikki
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Heldere info, snelle levering.

• Michael Verwijs
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Laatste aankoop staat in de omruil,en hoop hem binnenkort weer retour te krijgen.kan er dan meer over zeggen

• Thibo Forrester

Snelle levering goed product

• Andre
    Review voor ReMarkt

Een PC online besteld, was vermeld dat PC op voorraad was, twee dagen later krijg ik pas een email, dat PC niet meer op voorraad is, en dat ik een alternatief mag kiezen, andere PC geselecteerd en antwoord gemaild na remarkt, blijk dat ik bijbetalen moet, oké. Alweer een paar dagen voorbij. Krijg ik een email dat hun werken niet met acceptgiros, allen met ideal link kan ik bijbetalen,(geen link bijgevoegd) oké zeg ik. Nog een paar dagen voorbij, en nog steeds geen antwoord en geen PC. En ik was een vaste klant daar. Niet meer!

• Dick Kraaijenbrink
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Doen wat ze beloven, goede service.

• August
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Goede duidelijk beschrijving en product snel ontvangen