Real Roots
Natuurlijke multivitaminen, synergie in voedingsstoffen & goed opneembaar voor het lichaam.
Onze producten zijn duurzaam geproduceerd & veelal gevriesdroogd voor optimale voedingswaarde.
Diego Rodrigues
Al geruime tijd ben ik klant bij Real Roots en ik ben zeer te spreken over zowel de producten als de klantenservice. Ik begon aanvankelijk met een gezonde dosis scepsis, maar de testikelcapsules waren voor mij een echte game-changer. Inmiddels heb ik een vaste 'stack' opgebouwd. Zolang het niveau zo hoog blijft, zal ik hier zeker blijven bestellen!
Liesbeth
Keurig verpakt en verzonden! En erg tevreden over de kwaliteit.
Hoe beoordeel je Real Roots?
Ellen Minnen
Lekker, snelle levering
Linda
Goed product , goede levering
L.O.
Snelle levering, netjes verpakt.
En niet zomaar in een doos gekwakt.
Ene dag besteld, volgende dag in huis!
Nou, dat is hier wel pluis.
Het was voor mij de eerste keer,
Maar volgende keer kom ik weer. -
Jet
Super snelle, vriendelijke en meedenkende communicatie!
Bovendien snelle levering van bestelde artikelen.
Romy
Fijne en voedzame producten! Ik heb meer energie en mijn stemming is beter. Mijn pakketje was niet geleverd door DHL, Gino heeft dit netjes opgelost!
BD
Excellent service
Pas encore pu évaluer les produits -
Jasmina Grabez
Ben heel blij met deze aankoop. Draaimolen werkt prima en de zout is perfekt. Kontakt met de werkende mensen aldaar is heel goed. Krijg altijd snel en goed antwoord. Zeker een aanrader!
Erik Snijders
Top levering
Annelies Bovie
Top producten en mooi geholpen!
Nicole
Geweldige service en snelle reactie op mailtje. Ik heb inmiddels de derde keer besteld.
Eileen
Great taste!
jo
snelle levering ondanks black friday en snelle reactie op vragen
Ellen
Goede service en top producten.
Marie-Christine Verloo
Mooie prijzen en goede service
Stefan Bezooijen
Eerste keer bij real roots! Ben benieuwd!
Donald
Top service. Bedankt.
G.G.
Product op tijd binnen.
C Does
Goede morgen
ik heb bij jullie de oesters gekocht maar kan er niet tegen krijg het er zuurt van en kan moeilijk naar de wc .Hebben daar meer mensen last van ?