Refuel Europe BV

Refuel Europe BV

Het ontwikkelen, produceren en verkopen van eerlijke en hoogwaardige voedingssupplementen en aanverwante producten die bijdragen aan energie, herstel, balans en dagelijkse vitaliteit, met aandacht voor transparantie, kwaliteit en effectieve ingrediΓ«nten.

• Nina van dord
    Geverifieerde klant van Refuel Europe BV

Snelle levering en door de magnesium slaap ik beter.

• Ten haaf

Levering was erg snel
    Zaten zelfs nog extra producten bij
    Om te proberen
    Magnesium en creatine Gummie
    Zo die staan op de lijst voor de volgende bestelling πŸ‘ŒπŸ’ͺ

Antwoord van Refuel Europe BV

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de extra producten goed bevallen. De magnesium en creatine gummies zijn inderdaad ideaal om op een makkelijke manier toe te voegen aan je routine. We zien je graag terug bij een volgende bestelling.

• Hoe beoordeel je Refuel Europe BV?

• Ellen Paap
    Geverifieerde klant van Refuel Europe BV

Snelle levering, heel goed geïnformeerd!

Antwoord van Refuel Europe BV

Bedankt voor je review, Ellen. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de informatie rondom je bestelling. We vinden het belangrijk om duidelijk en snel te helpen.

• Henk Berendse

Top producten πŸ‘Œ

Antwoord van Refuel Europe BV

Bedankt voor je review, Henk. Goed om te horen dat de producten goed bevallen. Daar doen we het voor.

• Ivo Lemmens

Super snelle levering.
    Maar vooral een hele welkome levering.
    Super lekker product ?

Antwoord van Refuel Europe BV

Bedankt voor je review, Ivo. Fijn dat de levering snel was en dat het product zo goed bevalt. We vinden het belangrijk dat gebruiksgemak en smaak samenkomen.

• Joyce
    Review voor Refuel Europe BV

Mijn bestelling werd super snel verzonden en alles zat netjes verpakt. De verpakking ziet er echt premium uit. De smaak van de producten is verrassend lekker en niet te zoet. Toen ik een vraag had kreeg ik snel een vriendelijk antwoord. Heel tevreden!

Antwoord van Refuel Europe BV

Bedankt voor je review, Joyce. Goed om te horen dat alles naar wens was, van de snelle verzending tot de verpakking en de smaak van de producten. We vinden het belangrijk om snel en duidelijk bereikbaar te zijn wanneer er vragen zijn.

• Mark
    Review voor Refuel Europe BV

Ik train inmiddels zo’n 4 keer per week en gebruik de creatine van RE.FUEL nu een paar weken. Wat me vooral opvalt is dat mijn kracht net dat stapje omhoog gaat bij zware sets. Het poeder lost goed op en heeft geen rare smaak. Gewoon clean en effectief. Precies wat je wilt van creatine. De snelle levering is ook top!

Antwoord van Refuel Europe BV

Bedankt voor je review, Mark. Goed om te horen dat je merkt dat de creatine net dat extra verschil maakt tijdens zware sets. We vinden het belangrijk dat onze producten clean, effectief en makkelijk in gebruik zijn. Fijn dat ook de snelle levering goed bevalt.