Rein Laser&Design

Rein Laser&Design

Rein Laser&Design is een eenmanszaak met passie het ontwerpen en produceren van houten interieur artikelen zoals lampen, muurdecoraties, skylines van dorpen & steden en meer. Ook kunt u contact opnemen om iets gepersonaliseerd te laten maken.

Alle producten worden gefabriceerd door middel van een eigen lasersnij / graveer machine in Groningen.
10
12 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 12 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Andere eigenschappen

 • E lems
  Geverifieerde klant van Rein Laser&Design

  Snel geleverd

 • Linda
  Review voor Rein Laser&Design

  Fantastisch mooie lamp, die persoonlijk door Rein werd afgeleverd! Ook een extra grote plafond afdekplaat, die er niet standaard bij zat, werd speciaal gemaakt. Echt super service!

 • Hoe beoordeel je Rein Laser&Design?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • V. Hermans
  Geverifieerde klant van Rein Laser&Design

  Prachtige lamp, snelle levering

 • Charlotte
  Review voor Rein Laser&Design

  Doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Komt met ideeën aandragen, waar je wat mee kunt. Snelle en correcte levering. We hebben al meerdere dingen bij Reinier laten maken.
  Reinier heeft onlangs een lamp boven onze eettafel ontworpen; uniek exemplaar en ziet er prachtig uitziet. Ontzettend blij mee!

 • Iris
  Review voor Rein Laser&Design

  Kort geleden contact gehad met Reinier over een ontwerp wat wij hadden gezien. Wij kregen heel snel reactie terug en er werd meegedacht over de mogelijkheden. De levering was snel en van hoge kwaliteit! Zeer tevreden!

 • p stevens
  Geverifieerde klant van Rein Laser&Design

  Een heel mooi accessoire voor in huis gekocht. Verzending was snel, heel netjes en stevig verpakt.

 • Cyril
  Review voor Rein Laser&Design

  Reinier heeft al meerdere dingen voor ons mogen maken. Onze laatste aankoop waren nieuwe kappen voor onze verlichting bij de eettafel. Waar we eigenlijk uitgingen van een heel nieuw armatuur kwam Reinier ter plaatse en kreeg hij het idee het huidige armatuur te “pimpen” met nieuwe kappen. Het eindresultaat is echt super.
  We hebben ook nog een project lopen waar we steeds nog wat aan “tweaken”. Kortom: Reinier denkt graag met je mee, gaat echt dírect voor je aan de slag en levert wat hij beloofd. Echte aanrader!

 • Björn
  Review voor Rein Laser&Design

  Ik heb nu 2 keer iets mogen ontvangen van Reinier en beide keren is het werk boven verwachting mooi. Reinier staat open voor veel ideeën en denkt altijd met je mee om je eigen ideeën nog beter vorm te geven. 10+ en zal vast nog vaker bestellen bij Reinier.

 • Lucy
  Review voor Rein Laser&Design

  Als je iets unieks wilt hebben, als cadeau wil geven, dan moet je bij Reinier zijn! Hij denkt met je mee, staat open voor onbekende dingen en is heel vakkundig in zijn werk. Al zeker 4 keer wat door en bij hem laten maken en daar heel blij mee en dankbaar voor.

 • Richard
  Review voor Rein Laser&Design

  Met een specifieke wens bij Reinier terrecht gekomen (het graveren van een horloge) en samen gekeken wat het beste bij mijn wensen aansloot. Vakkundig én snel geholpen!

 • Nick
  Review voor Rein Laser&Design

  Mooie wereldkaart aan de muur nu. Super dat op specifiek formaat gemaakt kon worden en snel klaar! Later terug gekomen om wijnglazen te laten graveren. Ook snel en strak gegraveerd.

 • Wouter
  Review voor Rein Laser&Design

  Na lang zoeken kwam Reinier met een prachtig nieuw ontwerp. Snelle levertijd, inclusief mooie zwarte snoerpendel. Enorm blij met het resultaat...Reinier bedankt!

  Antwoord van Rein Laser&Design

  Graag gedaan Wouter! Heel veel plezier van met de 2 nieuwe Lampen.