ReMarkt

8,6
Filter 15668 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 9897 met beschrijving

• M
    Review voor ReMarkt

Heb tot 3 keer toe een bestelling moeten doen en na de 3e keer had ik nog steeds niet wat ik besteld had, uit fatsoen zou je kunnen denken dat ze dan het geld snel terug zullen storten ook dit word niet gedaan. Slechte service, slechte kwaliteit, want heb nog steeds niet waar ik om vroeg, slechte bereikbaarheid, slecht in het uitvoeren van oplossingen. De laatste keer dat ik hier iets aanschaf. Absoluut respectloos naar klanten dit bedrijf.

• Michael Croes
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Producten worden degelijk verpakt. Goede prijs / kwaliteit. Omschrijvingen van artikelen kunnen nauwkeuriger.

• Hoe beoordeel je ReMarkt?

• dick hoogeveen
    Geverifieerde klant van ReMarkt

bestelling gedaan product niet goed retour gestuurd (kosten zelf betalen) daarna niets meer
    ontvangen na veel mailen steeds het zelfde antwoordt deze week of volgende week gaan wij leveren helaas dat gebeurd niet

• Henry Afriyie

Goes so

• Jeremiah Huisken
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Ze doen hier toch niks mee

• Kelly
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Communicatie met de klantenservice was erg moeizaam. Ik wilde m’n product retour sturen en het duurde bijna 14 dagen voordat ik reactie kreeg en mijn verzendlabel ontving. Dat geeft toch een onprettig gevoel. Het product is nu retour en hopelijk ontvang ik snel mijn geld terug.

• Gert Van Poel

Geweldig product alles picobello

• Henk Lieftink
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Laptop is goed en snel geleverd. Goed product.

• Alexandru Fulga

Yous shipped the package at a wrong addres, 150 km from me :(

• gijs peperstraete
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Goed en wel....Enkel wacht ik nog af hoe het afloopt met mijn terugzending van de door mij foute gekozen laptop Lenovo, qua terug sturing en terugbetaling. Groetjes en fijn weekend hoor!

• Huub van der Heijden
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Snel geleverd, zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Erg tevreden.

• Danny
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Snelle levering, bedankt hiervoor.

• alfred buccauw
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Het bestelde artikel was prefect op tijd geleverd en in perfecte staat zoals vermeld was.

• Joep van Eijden
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Het product is niet geleverd

• Ortoot
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Mooie prijzen, goede kwaliteit, alleen beetje moeilijk met het bedrijf te communiceren. Telefoon altijd Antwoordmachines. reageert beetje laat op emails

• Koen Vanzeer
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Perfecte service, zoals altijd. Zelfs telefonisch gemakkelijk bereikbaar, EN dan nog een vriendelijke bediening. Nog zelden te vinden!!!

• Jo Compiet
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Aarzelende levering ivm geen email bevestigen . Na contact, geen enkel probleem. Netjes geleverd.

• Frank Fit

Supersnelle levering,top!

• Reinier Witbols Feugen
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Zoals altijd snelle en keurige levering.

• Jean Claude
    Geverifieerde klant van ReMarkt

Wij vonden het zeer jammer dat de bestelde laptop niet meer beschikbaar was. Wij kregen er maar pas na betaling een bericht van dat hij niet meer beschikbaar was En vinden persoonlijk iets dat niet meer beschikbaar is, dat dat direct zou moeten verwijderd worden zodat deze niet meer kan besteld worden. We kregen dan een mail met een voorgesteld model een beetje gelijkend aan het bestelde, maar daarna bleek dat deze niet kon verzwaard worden van 8GB naar 16GB.Daardoor zijn er wel verschillende dagen voorbij gegaan voor dat we dan uiteindelijk een laptop konden bestellen. We hebben wel het teveel betaalde bedrag terug gestort gekregen. De laptop heeft 1 minpuntje; er is maar 1 USB poort aan, dat hebben we niet genoeg kunnen nakijken door dat de bestelde niet meer beschikbaar was en dat is wel jammer. Voor de rest voldoet hij aan onze eisen.