ReMarkt
MPV
Laptop snel geleverd als beloofd. Laptop HP met 10e generatie i5 13 inch ziet er perfect uit. Een heel klein deukje, niet noemenswaardig. Werkt zoals het hoort, start snel op, top refurbished product.
Mark
Een Thin Client besteld die defect bleek te zijn. De afhandeling duurt lang, terwijl het om een simpele reparatie ging.
Klantenservice niet flexibel met het aanbieden van oplossingen. Er wordt gezegd dat er geen voorraad is, terwijl hetzelfde model met 20+ stuks nog op de website staat.
Uiteindelijk 3 weken verder en je hebt nog niks binnen.
Bestel hier niet als je op korte termijn een werkend product nodig hebt. -
Hoe beoordeel je ReMarkt?
Karin
Klantenservice is traag. Telefoonnummer is alleen een verwijzing dat je moet mailen, dus een beetje nep. Laptop was niet volgens de specificaties. Oorspronkelijke toetsenbord indeling was geen qwerty, dit hadden ze opgelost met "lelijke"stickers. In onze ogen niet zo'n nette oplossing, zeker niet omdat ze dit niet vermeld hadden. Kortom wij zullen bij dit bedrijf niet meer bestellen.
Andre R
4 sterren laptop gekocht zag er beter uit dan beschrijving op de site. Zichtbare gebruik sporen minimaal. Werking goed geen problemen.
Philippe
Zeer tevreden van de geleverde service. Laptop perfect en veilig verpakt. Ik koos voor een net uiterlijk en de laptop voldoet volledig aan mjn wensen, hij is in zeer mooie staat. Windows 11 Home voorgeïnstalleerd. Uitpakken, aanzetten en werken. Ik beveel remarkt.be aan als verkoper van refurbished IT materiaal.
Anne Terpstra
Al veel artikelen bij Remarkt besteld (laptops, beeldschermen en onderdelen). Zeer goede prijs /prestatie. De bestelde items zijn meestal gebruikt maar in uitstekende conditie.
Tessa
ReMarkt heeft een fijne, overzichtelijke en goed-doorzoekbare webwinkel. Dat wil je, vooral bij refurbished producten. Ik zocht een HP-laptop en op aanraden van mijn neef kwam ik bij jullie terecht. Snelle verzending, topservice. Een echte aanrader, ik ben tevreden met het product!
Eddy Geijtenbeek
Duidelijke website met veel aanbod in refurbished computers, laptops, telefoons en alles wat daar maar mee te maken heeft, van goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen, en snel en keurig thuis bezorgd!
Jan van Noord
Mijn eerste aankoop bij ReMarkt. Uitstekende en snelle service. Laptop binnen enkele dagen in huis. Hij is helemaal gebruiksklaar: aanzetten en starten maar! Blij mee! Ik koop nooit meer een nieuwe laptop maar voortaan altijd bij ReMarkt!
albert van der Spek
Mooie aanbiedingen en prima aflevering
Nima Pirmoradian
Not a good support, the device had problems I sent it back for replacement and no body answer the phone or emails.
Piet Meijers
Wat een fijne service !
Bestelling tijdens het proces gewijzigd en dat kwam prima voor elkaar.
Aan te bevelen.
J.P.
Levering duurde wat langer ivm black friday...uiteindelijk printer goed ontvangen. Wel een opmerking...mail contact (respons)duurt wel wat lang...geen mogelijkheid tot telefonisch contact wat als niet prettig wordt ervaren en verlaagt het gevoel dat er zaken wordt gedaan met een betrouwbaar bedrijf wat uiteindelijk helemaal niet nodig is.
GJK
Snel bezorgd en good stuff!
Dmytro Katrych
naturlijk
Kees
bestelling werkte niet
Jan Jongkees
Ik koop al jaren bij Remarkt. Sommige apparatuur hoeft van mij niet per se nieuw. Zeker niet vanuit economische perspectief.
De aangegeven klassificeringen voor het uiterlijk van de apparatuur zijn ook volgens wat je kunt verwachten. -
KnowMe
Erik Jan
Laptop ontvangen met defecte wifi ontvanger en defecte oplader. Aangemeld voor retour, omruil goedgekeurd, product teruggestuurd en nu inmiddels 3 weken nadat zij de laptop terug hebben ontvangen nul respons ontvangen.
Telefoonnummer is alleen een bandje dat zegt dat je moet mailen. Mail wordt niet op gereageerd. Retour dashboard op website wordt ook niet op gereageerd. Geen idee wat de status van de omruil is en wanneer ik vervangend product kan verwachten.
EDIT: score aangepast omdat daags na het plaatsen van mijn 1 ster review er opeens wel een vervangend product werd opgestuurd. -
Cindy Wolff
Deze webwinkel is betrouwbaar heel tevreden over de gekochte producten, alle producten waren zo goed als nieuw. Na het installeren kon ik gelijk aan de slag .