Remonkey
Op Remonkey.nl vind je een met de hand samengesteld aanbod van de beste refurbished elektronica. We zijn begonnen met refurbished AirPods, maar hebben ook iPhones en streamingboxes voor je. We verminderen niet alleen e-waste, maar doneren ook nog eens 10% van onze winst aan Stichting AAP!
refurbished apple apple gereviseerde iphone
9,5
Filter 22 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 18 met beschrijving

• Tibor
    Geverifieerde klant van Remonkey

Beste prijs betaald voor een losse airpod! Top :)

Antwoord van Remonkey

Hi Tibor, dankjewel voor de mooie review. Fijn dat je tevreden bent! Graag tot een volgende keer :)

• Colin Slingerland
    Geverifieerde klant van Remonkey

Ik had problemen met de verzending, maar na contact op te zoeken hebben ze het fijn en aardig opgelost!

Antwoord van Remonkey

Hi Colin, er ging inderdaad even iets mis maar gelukkig is het opgelost! Fijn dat je alsnog tevreden met ons bent. Veel plezier met je bestelling en nog een fijn weekend!

• Hoe beoordeel je Remonkey?

• Mirjam Willems
    Geverifieerde klant van Remonkey

snelle levering product voldeed aan de verwachting!

Antwoord van Remonkey

Dank voor je mooie review Mirjam! 🐒 We staan altijd klaar om je verder te helpen mocht dat nodig zijn. Fijne week!

• Wilco Hovius
    Geverifieerde klant van Remonkey

Netjes geleverd als omschreven en mooi binnen de gestelde levertijd

Antwoord van Remonkey

Bedankt voor je mooie review Wilco! Hopelijk tot een volgende keer :)

• Floor Degryse
    Geverifieerde klant van Remonkey

Vlot contact en snelle levering.

Antwoord van Remonkey

Hi Floor, heel erg bedankt nog voor je mooie review 💘 graag tot de volgende keer! 🐒

• Eric
    Geverifieerde klant van Remonkey

Geleverd wat ik bestelde, netjes geleverd.

Antwoord van Remonkey

Hey Eric, fijn dat je tevreden bent! Bedankt voor je mooie review en graag tot de volgende keer 🐒✨

• Merel
    Review voor Remonkey

Vervangende airpod. Snel geleverd, goede prijs, werkt correct. Heb de airpod helaas wel zelf even moeten reinigen, en toen ik dat aangaf, hebben ze dat heel keurig opgelost. Dikke 10!

Antwoord van Remonkey

Hi Merel, de AirPod die je had besteld, had inderdaad nog wat stofjes erop - foutje van ons geweest helaas! Fijn dat we het samen opgelost hebben en je alsnog blij met ons bent. Dat is wederzijds 🥰

• Anthonie
    Review voor Remonkey

Snelle en correcte levering, perfect product.

Antwoord van Remonkey

Hey Anthonie, heel erg bedankt voor je lieve review! 🐵✨ Hopelijk tot de volgende keer! 🎉

• Jordi
    Geverifieerde klant van Remonkey

Snelle levering en perfecte kwaliteit!

Antwoord van Remonkey

Hi Jordi, wat mooi dat je tevreden bent en zo'n lieve review achterlaat 🐒✨ Dankjewel en graag tot de volgende keer!

• Bob
    Geverifieerde klant van Remonkey

Snelle levering, mooie prijzen. Deugdelijk product.

Antwoord van Remonkey

Hi Bob, dank voor je fijne review! Wat zouden we in jouw ogen beter kunnen doen om die vijf sterren te verdienen? We horen het graag van je zodat we onze service nog beter kunnen maken 😇 dankjewel!

• Mark
    Review voor Remonkey

Snelle leveringstijd en goede communicatie, zeer tevreden!

Hi Mark, bedankt voor je fijne review! Veel plezier met je nieuwe telefoon 😎🐒

• E B
    Geverifieerde klant van Remonkey

Goede communicatie nav dat een pakketje langer op zich liet wachten. Product in goede orde ontvangen. 🐵

Antwoord van Remonkey

Dankjewel voor je mooie review en hopelijk tot de volgende keer! 🐒🎉

• Cindy
    Geverifieerde klant van Remonkey

Goede service, reageren meteen als er iets is.

Antwoord van Remonkey

Hey Cindy, daar zijn we voor :) Veel plezier met je bestelling en bedankt voor je review!

• XcroatoanX
    Review voor Remonkey

Mijn oortje deed het helaas niet, dus moest een vervanging bestellen. Snelle en aardige service, snelle bezorging, alles was perfect.

Antwoord van Remonkey

Heyhoi, bedankt voor je mooie review! Fijn dat je tevreden met ons bent, dat is wederzijds 😉 Graag tot een volgende keer!

• Maarten
    Review voor Remonkey

Onlangs heb ik een paar refurbished AirPods besteld bij ReMonkey en ben zeer tevreden over zowel het product als de klantenservice. De AirPods zagen er als nieuw uit, werkten perfect en werden netjes verpakt geleverd.

Antwoord van Remonkey

Hey Maarten! Bedankt voor je bestelling en je lieve review 💓🐒 Hopelijk heb je er nog lang plezier van!

• Daniel
    Review voor Remonkey

Oude airpods waren defect dus via ReMonkey nieuwe airpods pro aangeschaft. Zeer goede kwaliteit en snelle service.

Antwoord van Remonkey

Hi Daniel, wat fijn dat je tevreden bent met je AirPods Pro! Veel luisterplezier en graag tot de volgende keer 🐒🔥

• Jurjen
    Geverifieerde klant van Remonkey

Snelle levering en goed contact met de verkoper.

Antwoord van Remonkey

Hi Jurjen, we zijn blij dat je tevreden met ons bent! Heel erg bedankt voor de review en veel plezier met je bestelling 😎🥳

• Peter Ringens
    Geverifieerde klant van Remonkey

Levering volgens afspraak, snel. Product prima, terwijl bij de officiële dealer er enorm moeilijk over werd gedaan en met veel hogere kosten gepaard ging

Antwoord van Remonkey

Hey Peter, bedankt voor je mooie review! Fijn dat je tevreden bent met je bestelling, veel plezier ermee en hopelijk tot de volgende keer! 🐒🎶