Remya's Cake Studio

Remya's Cake Studio

Cake artist Remya maakt jouw speciale dag nog specialer met sweets en een moderne adembenemende en heerlijke taart van wereldklasse van de allerhoogste kwaliteit gemaakt met uitsluitend bio producten.
Bruidstaart Celebration cakes Sweets
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ooit klein begonnen met designer cupcakes bleek mijn passie en talent voor cake design niet uitdagend genoeg. Mijn gevoel voor compositie, kleur en detail eiste dat ik meer ging doen, meer uit mijzelf ging halen en grotere uitdagingen aanging.

Met designer wedding en celebration cakes heb ik die uitdaging gevonden: de uitdaging om bij jouw wensen aan te sluiten, om mij creatief in uit te drukken en simpelweg geluk te maken, maar wel op een spectaculaire manier met een eyecatcher op jouw tafel. Een taart die niet alleen hoofden doet draaien, maar ook heerlijk smaakt en bijblijft als een magisch moment.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.