Resock
Ron Admiraal
Ik had de verkeerde maat opgegeven bij mijn bestelling. Dit werd snel opgelost door de zending retour te kunnen sturen en Resock stuurde direct de juiste maat opnieuw. Klasse
Overigens een goed product, goede kwaliteit. -
Ivo Bliekendaal
Tot d
Hoe beoordeel je Resock?
Bianca Van hoof
Snelle levering, hetgeen besteld zat ook in de doos. P
Sophia
Prima kousen, weer opnieuw besteld. Maar geen zin meer in steeds herhalen van mijn keuze
Susan Bult
Snel verstuurd, netjes verpakt en ziet er goed uit
Mariska Schram
Super goede medewerkers. Had besteld 2x kousen, kon ze niet aan. Gebeld of t een maatje groter kon, geen probleem. Werden gelijk op de bus gedaan. Had ze de volgende dag al in huis, voordat ik de 1e zending terug kon sturen, en ook nog niet betaald had. Waar vind je nog seze service .. .
Jos Baltus
hebben precies gedaan wat ze beloven, kwaliteit/prijs verhouding okay en snelle levering
Jan Van Rooij
Snelle levering. Kreeg de kousen in eerste instantie niet aan en mocht ze terugsturen maar met een aantrekhulp lukt her wel. Had een maand de tijd om uit te proberen.
Tanja
Zeer tevreden, goede kwaliteit
Ines Vos
Snelle levering en
Gabriele Sareika
Alles bestens! Bin sehr zufrieden!
Xandra Biersteker
Snelle levering , de volgende dag had ik ze al in huis. Direct kunnen aantrekken bij lange wandeling.
Dick Zuiderbaan
Goed een keuze te maken uit de aanbiedingen. Snelle feedback en bezorging.
Michel Jonker
Had al eerder besteld bij jullie maar was de naam kwijt maar net zoals de eerste keer perfecte kwaliteit en snel bezorgd
Redmer Luning
Snel, duidelijk, goede kwaliteit
Hubert Tytgat
Prima sokken
Stefaan Deltombe
Gemakkelijk bestellen en vlug ontvangen, mooi verpakt.
Sebastiaan de grip
Goede service!! Top klantenservice
karel ghekiere
Eerste levering: 1x verkeerd kleur geleverd maar na 2 dagen al juiste kleur gekregen. Vlotte service, heel tevreden
Maud
Snelle levering, niet duur. Fijne sokken en goede kwaliteit voor de prijs vind ik. Minder strak dan bijvoorbeeld stox, wat ik wel fijn vind. Krijg alleen wel een afdruk van de patroontjes op mijn benen als ik ze lang aan heb (minimaal 2 uur) maar goed, dat trekt ook vanzelf weer weg