Retelli
Retelli is een Nederlands bedrijf en importeert 100% elektrische voertuigen.
Wij richten ons op klanten die we een bijzondere, populaire en milieuvriendelijke ervaring willen aanbieden.
scooteronderdelen voertuigen elektrische scooters

• Frank
    Review voor Retelli

Als voormalig politie man kan ik deze Retelli Conforto scootmobiel van harte aanbevelen. Hij is snel, erg stil en trekt snel op. Een goed doordachte scootmobiel. Met name de unieke wielophanging/achteras maakt dat de Retelli Conforto soepel en eenvoudig door de bochten heen gaat, ZONDER het gevoel te hebben dat je omvalt. Je zweeft met de Conforto letterlijk over de weg. De fysiotherapeut waar ik onder behandeling ben, heeft er inmiddels zijn ronde op gedaan.. met volle tevredenheid en onder diepe indruk achterlatend. Hij zal ook de conforto adviseren aan zijn patiënten. Kortom erg tevreden

Antwoord van Retelli

Frank, wat fijn dat je zo tevreden bent met de Conforto, dank je wel!

• Peter
    Review voor Retelli

Sinds een maand of twee een Retelli conforto gekocht naast mijn andere scootmobie van zeer hoge kwaliteit. De Retteli stuurt zeer strak en zuiver. Je hebt nooit het gevoel dat er iets niet spoort. Ik heb een laag windscherm en topkoffer er op gemonteerd en een grote accu. De enige unieke verbetering zou een app zijn die even waarschuwd als je de 8 ampere lader er af kunt halen omdat hij vol is. Maar ik geloof dat, dat een unicum zou zijn in electeisch scootmobielland. Ik blijf wel altijd tot 31 km per uur rijden. Maar mensen. Doe altijd een goedgekeurde helm op.

Antwoord van Retelli

Bedankt voor de mooie review!

• Hoe beoordeel je Retelli?

• Piet Elburg
    Review voor Retelli

Geweldig bedrijf. Prijs / kwaliteit is super. Zeer tevreden. Twijfel niet als je daar wil kopen 👍 een dikke 10

Antwoord van Retelli

Dank voor de mooie waardering en woorden.

Ruud is een Goede verkoper

Zal het doorgeven Arjan! Dankjewel

Review voor Retelli

Ruud is een geweldige verkoper en heel Klant Vriendelijk Drago gekocht en de volgende dag geleverd met inruil nieuwe Conforto en een goede uitleg Ruud en Esther dank je wel Gr Arjan Sleijster.

• jan
    Review voor Retelli

we zijn zeer tevreden met onze retelli vecchio classico hebben al meer dan 6000 km gereden zonder problemen top scooter voor veel fun hebben we er mee
    ook zeer vriendelijke klant gerichte mensen komen hun afspraken na
    kort om top scooter en top bedrijf

Dankjewel !

• Hans
    Review voor Retelli

Heb al vele soorten scootmobiels gehad en Vandaag mijn Retelli coforto gekregen.
    Wat een Scootmobiel stil snel en zeer comfortabel.
    Voor wie twijfelt over dit merk niet doen ervoor gaan
    Service was zeer netjes bestellen was echt een topper
    Vrijdag besteld dinsdag geleverd. Wie doet ze dat na.
    Echt een topbedrijf doen wat ze beloven.

Dankjewel !

• M. Van Laar - Kwadijk
    Review voor Retelli

Ik vind mijn scootmobiel "tante Cor" he-le-maal geweldig!!!! Ik rijd er sinds oktober 2024 iedere dag 100 kilometer mee van huis naar werk en heb helaas twee keer schade (door anderen) opgelopen. De hulp die ik tot nu toe heb mogen krijgen is fantastisch, medewerkers zijn ontzettend vriendelijk en deskundig. Service is supersnel, in goed overleg en met fijne communicatie. Wij raden iedereen RETELLI aan!! Wij hebben 3 dochters die nu al niet kunnen wachten tot ze hun eigen RETELLI mogen kiezen ;)

• Justus Meijer
    Review voor Retelli

geweldige service en goede kwaliteit brommer! Ik had pas de Retelli Drago gekocht en die is vandaag bezorgd. Wat een geweldige brommer! Rijd heel fijn en het is ook nog eens super stoer! Dank voor de geweldige service!

Dankjewel Justus

• Uitstekende service
    Review voor Retelli

Zonder enig probleem de scooter kunnen testen. Wij zijn zeer tevreden.
    Vriendelijke medewerkers met een uitstekende service.
    Kortom we zijn zeer content over het bedrijf en de scooter.

Antwoord van Retelli

Bedankt voor de mooie woorden

• super freak
    Review voor Retelli

Wat een pracht scoot is het,!!!! rijd echt lekker. trekt snel op. en rijd uitmuntend soepel!!
    We kregen bij af levering uitstekende goede tekst en uitleg over de werking/bediening enz (iemend met echte ervaing en kennis (niet v/d kermis...lol) Ook prettig dat men de achter wielen zelf in vaste stand kan zetten dat is zeker een plus punt echt wel
    De aan koop was de juiste.. goede prijs voor een uitstekend degelijk product
    Voor de retelli eigennaren.. ga zo door!!!

Dankjewel !!

• J.J.
    Review voor Retelli

Na een ongeluk met de Drago stond het team meteen klaar om me te helpen. In een prettige samenwerking hebben we de Drago samen gerepareerd in hun eigen werkplaats. Het is gaaf om te ervaren hoe betrokken en behulpzaam ze zijn; zo'n menselijkheid is tegenwoordig zeldzaam!

Antwoord van Retelli

Bedankt voor de mooie woorden! Voorzichtig rijden hè

• Dorus
    Review voor Retelli

M’n lieve vader van 78 jaar moest overstappen van een gewone scooter naar scootmobiel. De Retelli Conforto is een briljante uitkomst. Hij heeft in korte periode bijna 1500km gereden. Nu komt er een windscherm op zodat hij ook in de herfst en winter door kan rijden. Hij moest even wennen aan het elektrische rijden maar is nu erg enthousiast ook omdat hij het verkeer om hem heen beter kan horen! De scooter is erg flexibel en smal en er zit een achteruit op! Zo handig. Het opladen is simpel en de accu heeft een prima actieradius. Mn vader blij en is iedere dag weer aan het rond touren. En wij met een gerust hart thuis!

Review voor Retelli

Goede Service en snelle levering en contact of een chat in overleg is bij ruud en esther alles mogelijk

• Lia Peters
    Review voor Retelli

Wat een fijne mensen gaf meteen een vertrouwd gevoel bij aankoop van Retelli Vecchio Classico e-scooter ben er erg blij mee .

Dankjewel Lia

Zeer goed behandeld door Ruud en Esther

• Kees
    Review voor Retelli

Mooie scootmobiel gekocht prima uitleg gehad van Esther

Bedankt Kees , ga het doorgeven aan Esther

• Bastiaan
    Review voor Retelli

Vanaf begin van de aanvraag goed en duidelijk geholpen door Andre!, zeer tevreden nu ik er een aantal ritjes mee heb gemaakt.

• Florian herber
    Geverifieerde klant van Retelli

Uitstekend goed!

• Conroy Griffioen
    Geverifieerde klant van Retelli

Snelle levering. Ik kreeg een goede uitleg. Erg goed en vriendelijk geholpen door André. De e- scooter is geweldig ben er heel blij mee.