RetroPlaystationKopen.nl

RetroPlaystationKopen.nl

De allerleukste winkel voor al jouw video game nostalgie. Van de Playstation 1 tot de PS4 en van Battlefield tot Gran Turismo - wij sturen het allemaal met heel veel liefde naar je toe!
gamen spelcomputers videospelletjes
9,6

• John

Een top webwinkel ,
    Ik heb bij deze leuke en fijne mensen nu voor de 2e maal een bestelling geplaatst van een ps2 phat , en ook nu is alles weer tot volle tevredenheid gegaan en afgerond , snel geleverd en de ps2 ziet er uit als nieuw en draait en speelt als een nieuwe ps2 , leuk dat je handgeschreven kaartjes van de medewerkers toegestuurd krijgt dat komt zeer persoonlijk over.
    Ook je spulletjes verkopen gaat tot grote tevredenheid bij deze mensen , je krijgt je geld zeer snel toe gestuurd.
    Ik blijf in ieder geval terugkeren bij deze webshop.

• Sacha
    Review voor RetroPlaystationKopen.nl

Prima service. Ik heb een PS3 "budget", zoals zij aanmerken, bij ze aangeschaft wat zoveel betekent als "kan gebruikssporen bevatten", nou daar was niks van gelogen, maar alles was dus precies zoals beloofd.

• Hoe beoordeel je RetroPlaystationKopen.nl?

• Sem
    Review voor RetroPlaystationKopen.nl

Goede service geen schade aan pakje

• Jim

Correcte prijs
    Voldoet aan de beschrijving
    Netjes verpakt

• Ben
    Review voor RetroPlaystationKopen.nl

Top service en top materiaal!

• Melanie
    Review voor RetroPlaystationKopen.nl

Een product dat voor mij moeilijk te zoeken was kon ik bij RetroPlaystationKopen krijgen. Dankbaar dat ik het hier heb gevonden en het was helemaal naar wens. Bedankt daarvoor. Verder niks op- of aan te merken aan de webshop.

• Top
    Review voor RetroPlaystationKopen.nl

Altijd goede ervaringen tot hiertoe gekend

• O
    Review voor RetroPlaystationKopen.nl

Top service! Bestelling werd snel geleverd

• Thijs
    Review voor RetroPlaystationKopen.nl

Perfect gerefurbished playstation gekregen, veilige en snelle levering. Blij mee, Bedankt!

• Vincent
    Review voor RetroPlaystationKopen.nl

Merci et surtout ne changez rien c'est super comme ça

• Yeet
    Review voor RetroPlaystationKopen.nl

Makkelijk te bestellen via de webshop. Levering is spoedig en netjes verzorgd.

• martin
    Review voor RetroPlaystationKopen.nl

prima service goede kwaliteit en snel in huis

• Jasmin
    Review voor RetroPlaystationKopen.nl

Het hier al meerdere keren besteld. Ze hebben goede prijzen, snelle levering en de producten zijn altijd van goede kwaliteit.

• Harm.

Snelle levering, afstandsbediening PS3
    Werkt perfect.
    Heel blij mee.

• Brent
    Review voor RetroPlaystationKopen.nl

Ik ben zeer de vreden over mijn bestellingen da ik gekocht heb super blij mee

• P van Anraat
    Review voor RetroPlaystationKopen.nl

Helaas niet aangekomen , na contact te hebben gehad met Dhl is deze waarschijnlijk verkeerd bezorgd is. Verder n aardige klantenservice wacht nog op restitutie maar dat komt wel goed is mij beloofd.

• F. Paulo
    Review voor RetroPlaystationKopen.nl

Snelle levering, alles naar toebehoren! Ennn als kerst op de taart nog een mooi handgeschreven kaartje ontvangen, word erg gewaardeerd!!

• Hub

Snelle levering, correcte afhandeling

• Davy
    Review voor RetroPlaystationKopen.nl

Geweldige service en supersnelle verzending, Top !

• Mieke
    Review voor RetroPlaystationKopen.nl

Goede beschrijving op de website, prima prijs en snel verstuurd. Top!