RetroSoulsBorne
Ron stoffer
moeilijk opstarten helaas
Antwoord van RetroSoulsBorneBedankt voor je feedback! Jammer om te horen dat het opstarten lastig ging. Als je wilt, kijk ik graag met je mee zodat het probleem opgelost kan worden. Stuur ons even een mailtje, we helpen je graag verder.
Michel
10/10 koopervaring. Ze hebben op mijn verzoek de cartridge extra zorgvuldig ingepakt. De game werkt uitstekend. Bedankt!
Antwoord van RetroSoulsBorneThanks Michel! Goed om te horen dat alles naar wens is ingepakt en dat de game perfect werkt. Veel plezier ermee, en je weet ons te vinden als je weer iets zoekt.
Hoe beoordeel je RetroSoulsBorne?
Anoniem
Ik heb gevraagd of er voorzichtig mee gedaan kan worden en dit is ook gedaan. Het was namelijk een verjaardagscadeau en retrosoulsborne heeft er rekening mee gehouden!!! Dankje wel😁
Antwoord van RetroSoulsBorneBedankt voor je review! Goed om te horen dat het cadeau netjes en veilig is aangekomen.. Geniet ervan!
Rebecca Coenen
Mijn Pokemon Rubin Edition was vliegensvlug aangekomen. Het spelletje zag er heel erg netjes uit en het was heel goed en beschermd verpakt. De prijzen zijn zeer schappelijk, je hoeft niet de volle mep te betalen. Ik ben zeer tevreden over de winkel, en ik koop hier zeker weer iets als er wat op mijn pad komt.
Antwoord van RetroSoulsBorneThanks Rebecca! Super om te horen dat Ruby snel binnen was! We doen altijd ons best met de verpakking en fijne prijzen. Goed dat dat opvalt. Leuk dat je tevreden bent, je bent altijd welkom als je weer iets leuks ziet.
StefanGX
Snelle levering, goed verpakt en het doet precies wat het moet doen. Zeer tevreden met de aankoop!
Johan Veenstra
De levering was weer netjes en snel!
Johan Veenstra
zeer nette prijzen en de games zijn ook netjes verpakt! top webshop!!
Arthur Renson
I bought zelda on nes . Perfect state. Perfect delivery. Perfect service. With code 10% for 1st. All the love from Belgium 🇧🇪 thank you so much . For all the retro gamers dont hesitate . 100% recommend. 🤩
Thom Louwerse
Goeie prijzen. Snel verstuurd