Revibe Warenhuizen

Revibe is een warenhuis dat online spullen en meubels in zowel nieuw, refurbished en 2de hands verkoopt. Wij dragen graag iets bij aan de natuur, mens en dier. Waar de 2de kans de beste kans is.
woondecoratie tuinmeubelen meubels duurzame producten kleding

• CBF
    Geverifieerde klant van Revibe Warenhuizen

Snelle levering, prettig contact met het bedrijf.

Bedankt voor uw review.

• Rianne
    Review voor Revibe Warenhuizen

Kreeg snel reactie en het product werd snel geleverd. Voldeed aan de verwachtingen en zag er exact uit als op de foto/ kwam overeen met de omschrijving. Erg blij mee!

Antwoord van Revibe Warenhuizen

Bedankt voor uw review. Fijn dat het product aan de verwachting voldeed, wij streven er altijd naar dit zo goed mogelijk te doen.

• Hoe beoordeel je Revibe Warenhuizen?

• Rilana
    Review voor Revibe Warenhuizen

Katten raam mandje besteld. Snelle levering. Kat is er blij mee.

Dankuwel voor uw review.

• Willem N
    Review voor Revibe Warenhuizen

Prettig contact. Levert volgens afspraak.

• Bonnie
    Review voor Revibe Warenhuizen

Hele mooie prijs en leuke producten. Erg snel verzonden! Ik ben heel blij met mijn bestelling!

• Jesse Lam

mooi product snel binnen

Antwoord van Revibe Warenhuizen

Dankuwel voor deze recentie. Fijn dat u tevreden bent met onze bezorg & verzend service en beleid.

Klantenservice Samantha,

• Justin
    Geverifieerde klant van Revibe Warenhuizen

Snelle verzending en netjes verpakt. Nette prijzen en mooie website

Antwoord van Revibe Warenhuizen

Fijn dat u zo tevreden bent met onze service.

• JZ
    Geverifieerde klant van Revibe Warenhuizen

Snel geleverd en netjes verpakt! Ik had nog een vraag over het artikel en deze werd ook snel, vriendelijk en duidelijk beantwoord. Top bedrijf!

Antwoord van Revibe Warenhuizen

Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen. Graag tot een volgende keer.

• A.
    Review voor Revibe Warenhuizen

Via instagram een advertentie van Revibe gezien, dus ik ben even gaan kijken. Van alles wat en een goede prijs! Ik heb een paar bordspellen gekocht en ik ben er erg blij mee. De kwaliteit is super, dankjewel!

• Mk
    Review voor Revibe Warenhuizen

Ik heb een lamp verkocht aan Revibe via hun verkoopsysteem en het contact liep zoals gewenst, zeker een aanrader. Tot de volgende koop of verkoop!

Antwoord van Revibe Warenhuizen

Dankjewel voor het compliment. Super dat u heeft gekozen voor Revibe. Tot de volgende!

• jaydenhv
    Review voor Revibe Warenhuizen

heb laatst een stone island polo gekocht en was top kwaliteit! en goeie prijzen👌🏼

• Sem jansen
    Review voor Revibe Warenhuizen

Via instagram een mooie lamp op kunnen halen voor de kids. Dank!!

• Lambrini
    Review voor Revibe Warenhuizen

Via Instagram besteld, super leuke marmeren schaaltjes binnen gekregen!! Katten zijn helemaal blij.

• Papa van 2
    Review voor Revibe Warenhuizen

Leuke boeken en spelletjes gekocht voor mijn kinderen! Kwalitatief nog in goede staat

• Jorden
    Review voor Revibe Warenhuizen

Op Instagram leuke kinderboeken voor me neefje tegen gekomen deze waren snel en netjes geleverd! Ook ben ik na even rondkijken op de re-sale pagina gekomen van Revibe. Ik heb hier makkelijk en snel zelf een paar spullen verkocht. Echt een aanrader om van niet meer gebruikte spullen af te komen!

Antwoord van Revibe Warenhuizen

Graag gedaan Jorden! Wat leuk dat je ons hebt gevonden via onze sociale media. Graag tot de volgende keer!

• Rik
    Review voor Revibe Warenhuizen

een leuke riverdale kaarshouder besteld via instagram. Snelle verzending naar bekendpunt, wij komen zeker terug!

• Isabel Pol
    Review voor Revibe Warenhuizen

Snelle service en vriendelijk personeel! Ik ben heel blij met mijn vaas! Professioneel verpakt en veilig opgestuurd!

Antwoord van Revibe Warenhuizen

Graag gedaan Isabelle! Bedankt voor de mooie review.

• Noah
    Review voor Revibe Warenhuizen

Een hele leuke trui besteld via Instagram bij Revibe. Dank jullie wel.

• Agnes
    Review voor Revibe Warenhuizen

Ondanks dat er een foutje gemaakt werd is dit goed opgelost. Super leuk bedrijf en goede survice en voornamelijk klant vriendelijk.

Antwoord van Revibe Warenhuizen

Yes, nogmaals excuses daarvoor. Uiteraard lossen we dat netjes op. Groetjes!

• Silvia Wassenaar

Snelle levering netjes ingepakt