Rietenmatten.nl

Rietenmatten.nl

Rietmatten bestel je veilig en gemakkelijk online. Rietmatten worden overal voor gebruikt: Als rieten schutting of schutting bekleding. Ter decoratie van plafond, wand of balkon. Als aankleding van beursstands en marktkramen of als erfafscheiding van bedrijf en festivalterrein. Een ritje naar het tuincentrum is overbodig geworden, want wij bezorgen de rietmatten gratis aan huis binnen 1 tot maximaal 2 werkdagen. Het grootste assortiment rietmatten voor iedere toepassing!
De zekerheden van https://www.rietenmatten.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.