Rode Pilaren
Drogisterij en Kruiderij "De Rode Pilaren" is al 30 jaar een begrip in Zeeland. Met de webshop Rode Pilaren worden ook klanten door heel Nederland en in België en Duitsland bedient. Naast de A-merken op het gebied van gezondheid, voeding en schoonheid, heeft de Rode Pilaren ook een groot assortiment eigen kwaliteitsproducten. Deze kenmerken zich in kwaliteit en betaalbaarheid. Rode Pilaren onderscheidt zich door het verlenen van service en persoonlijk advies en informatie, in de winkel maar ook online en middels diverse blogs en live communicatie.
9,4
Filter 1946 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1059 met beschrijving

• Sonja Blommaert
    Geverifieerde klant van Rode Pilaren

zoals altijd snel geleverd en topproduct

• Els

Heel goede service

• Hoe beoordeel je Rode Pilaren?

• Leony Grabijn

Snel en netjes thuis

• Henk Helder
    Geverifieerde klant van Rode Pilaren

Snel geleverd en goede producten 😀

• Eleonora Breevoort
    Geverifieerde klant van Rode Pilaren

Snelle levering en goed verpakt

• EB
    Geverifieerde klant van Rode Pilaren

Zorgvuldig ingepakt. Goed ontvangen.

• Ineke Klijzing
    Geverifieerde klant van Rode Pilaren

Goede service, snelle levering.

• Joke Jacobse
    Geverifieerde klant van Rode Pilaren

Vlotte levering, ook nu we naar Zeeuws Vlaanderen verhuisd zijn. Keurig en veilig verpakt 👍

• Rachel
    Geverifieerde klant van Rode Pilaren

Heel ruim assortiment op de website. De levering was redelijk snel en heel netjes ingepakt. Ik ben blij met de producten.

• Cynthia
    Geverifieerde klant van Rode Pilaren

Snelle levering, volgende dag geleverd. Goed verpakt. Als extra nog een sample erbij. Heel tevreden.

• Milan Passchier
    Geverifieerde klant van Rode Pilaren

Snelle levering en goede kwaliteit supplement

• Marleen Hermus

Keurig pakketje bezorgd.

• Yvonne Beerens
    Geverifieerde klant van Rode Pilaren

Ik ben in de winkel geweest in Vlissingen en heb daar vakkundig advies gekregen wat mij ontzettend geholpen heeft bij mijn klachten. Door de producten die ze geadviseerd hebben ben ik na jaren klachtenvrij. Nu via de webwinkel dezelfde bestelling geplaatst. Ik had mijn bestelling snel in huis ! Top bedrijf!

• Karin Jansen
    Geverifieerde klant van Rode Pilaren

Ik ontdekte De Rode Pilaren tijdens een vakantie in Zeeland. Een ouderwetse drogisterij met veel mooie producten. In de winkel werd ik ontzettend goed geadviseerd. Sindsdien bestel ik online. Voor vragen kun je ook bellen en ook dan echt goed advies!! Aanrader voor nachtrust is de Relax Supreme. Ik sliep heel slecht en helpt mij enorm goed.

• Ina de Nooijer Sprikkelman

Snelle nette levering

• Luud Mesters
    Geverifieerde klant van Rode Pilaren

prima kwaliteit-prijs verhouding van producten.

• Simon Krapf

Prima levering

• Janneke P
    Geverifieerde klant van Rode Pilaren

Fijn geholpen in de winkel in Goes.Het gekochte product heeft effect.Daar wij in een andere provincie wonen kan je het ook online bestellen. Snelle levering !

• Hans Lijten
    Geverifieerde klant van Rode Pilaren

goede prijs en goede kwaliteit producten en dienstverlening

• Lizeth In t veld
    Geverifieerde klant van Rode Pilaren

Verkeerd pakket ontvangen. In mijn pakket zat geen paklijst (om inhoud te controleren). Een briefje met excuses had ik wel gewaardeerd .