Rokjeklokje
Lieke
Snelle levering, voldeed aan verwachting en beschrijving. Leuk persoonlijk kaartje bij bestelling
Antwoord van RokjeklokjeBedankt voor je leuke review Lieke!
Manon Peeters
Snelle verzending
Antwoord van RokjeklokjeBedankt voor je lieve review!
Hoe beoordeel je Rokjeklokje?
Tineke van der Have
Helemaal top! Super snelle verzending!
Antwoord van RokjeklokjeBedankt voor je lieve review!
Iris
Antwoord van RokjeklokjeBedankt lieve Daphne
Shana
Debby Zwirs
Hele leuke winkel
Met mooie kleding! Gezellige sfeerAntwoord van RokjeklokjeBedankt voor de mooie review!
Hellien Roekel
snelle levering, netjes verpakt, vriendelijk kaartje erbij, helemaal super!!
Antwoord van RokjeklokjeBedankt voor de lieve review!
Sheila Elden
Top service
Corrieden Dekker
Zegt dat het bezorgd is maar niets ontvangen. Bijna 1.5 week besteld en dus nog steeds niets.
Antwoord van RokjeklokjeDag Corrie,
Zoals u weet is het helaas zo dat dit niet aan ons ligt. De bestelling is netjes door ons verzonden en is er zelfs nog persoonlijk contact geweest als extra stukje service. Het is zeer spijtig dat er dan zo vervelend met ons wordt omgegaan zonder enige empathie of begrip en de schuld bij ons wordt neergelegd. Dit terwijl de post helaas hier degene is die hier verantwoordelijk voor is. Het zou passender zijn om hiervoor bij hun te zijn. Wij denken graag mee aan een oplossing (door eventueel de top opnieuw te verzenden) maar dit staat nu helaas hierdoor in de weg.
Nicole
Nergens goedkoper gevonden en snel geleverd. Top!
Jacqueline Meurs-Spies
Mooie,leuke items en een goede prijs kwaliteitsverhouding shop dan ook graag bij rokje klokje. Heel blij met mijn aankoop ook deze keer weer. Hebben een goede service, zéér klantvriendelijk en altijd behulpzaam(meekijkend en meedenkend). Een fijne en snelle bezorging. Dus ik ben zéér tevreden een dikke prima😊👍🏻💖. Dank je wel Marijke voor je persoonlijke bezorging. Liefs Jacqueline 🥰
vivi szajek
Zeer behulpzaam en vriendelijk echte aanrader
Snel verzonden, goede service
Anne
Alles top!
Communicatie, levering en service! -
Coco van Mechelen
Fijne duidelijke website, blij met mijn nieuwe rokje!
Ingrid Pouwelse
Geweldige service. Mooie en kwalitatieve jas voor een hele mooie prijs
R.
Snelle levering, leuke kleding en goede service.
Karin
Mijn bestelling werd door een medewerker zelf bij mij thuis bezorgd met een gezellig kaartje erbij en daarna nog een appje om mij veel plezier te wensen met de kleding. Ik ben blij heel erg blij met mijn aankoop bij rokje klokje🥰
Antwoord van RokjeklokjeBedankt voor je lieve review Karin! 💕
Karin
Bestelling ‘s’middags om half 6 geplaatst en de volgende dag om half 3 in huis! Nog niet eerder meegemaakt! Artikel was leuk afgeprijsd en voorzien van een vriendelijke tekst van medewerkster Marijke, dankjewel!
Antwoord van RokjeklokjeHi Karin!
Bedankt voor je leuke review! 🫶🏻
Liefs, Marijke