Rolio
Rolio is een kwalitatief merk voor computeraccessoires met een sterke focus op USB-C apparatuur. Bestel onze producten op onze eigen webshop Rolio.nl of bij onze verkooppartners, zoals Bol.com, Amazon, MediaMarkt en meer.
8,8

• Ruud
    Review voor Rolio

Zoals de vorige keren, prima snelle USB-stick en de volgende dag goed verpakt in de brievenbus.

• Patrick Mariman
    Review voor Rolio

Bestelling gedaan op 11-11-2025 en op 18-11 nog steeds niks ontvangen. Contact opgenomen met de firma en dan wordt je van het kastje naar de muur gestuurd

• Hoe beoordeel je Rolio?

• Frank

Binnen een dag geleverd!

• Gerrit
    Review voor Rolio

De magnetisch oprolbare oplaadkabels doen uitstekend hun werk. Geen warboel meer van kabels, alles steeds netjes opgerold!

• Frans
    Review voor Rolio

De PC standaard werkt zeer goed, de levering was snel en de prijs was acceptabel, relatief goedkoop zelfs.

• Peter
    Geverifieerde klant van Rolio

Snelle levering en goede service. In eerste instantie het verkeerde product ontvangen maar dat is super netjes opgelost. Ik zou Rolio zeker aanbevelen voor het aanschaffen van producten.

• YVONNE
    Geverifieerde klant van Rolio

De website is gemakkelijk te navigeren, waardoor het vinden van het juiste artikel zo gedaan is.
    Binnen een dag had ik mijn bestelling thuis.

• Eva
    Review voor Rolio

Snelle levering, werkt prima en een goede prijs.

• Ballast Nedam ICT
    Review voor Rolio

Zoals altijd, snelle levering, goede prijs, kwalitatief mooi product wat er ook nog eens heel goed uit ziet.

• Niek van der Molen
    Geverifieerde klant van Rolio

Goede service..kon het pakket makkelijk volgen...netjes verpakt en snelle levering..top

• Dany
    Geverifieerde klant van Rolio

Voor onze nieuwe Fiber-aansluiting hadden we een betere Wifi adapter nodig en we hebben voor de Wifi 6 adapter van Rolio 1800Mhps gekozen. En daar zijn we enorm blij mee. Het gaat hier snel vooruit nu met het internet! We kunnen Rolio ten zeerste aanraden. Groetjes Dany

• Mark
    Review voor Rolio

Handige producten voor mijn nieuwe Macbook!

• Ina

snelle levering!
    Heel handig ook dit oprolsnoer!

• lucas Bakker

Goede prijs en kwaliteit

• FredJW
    Review voor Rolio

Gekocht dag voor we op vakantie gingen, werkelijk direct de volgende dag geleverd erg blij mee. Dank ! De powerbanks zijn sterk en laden onze iphone snel, dochter was er super tevreden mee.

• Kees
    Review voor Rolio

Prima verzorgt. Netjes en op tijd geleverd. Ik ben tevreden.

• Arie Van Lieshout
    Geverifieerde klant van Rolio

Snelle levering voor een goede prijs product voldoet aan de verwachtingen

• Sven Geeraerts
    Geverifieerde klant van Rolio

Het toestel werkte niet. Helpdesk stuurde éénmaal andere drivers door, werkten ook niet. Verkoper heeft het geld teruggestort minus de verzendkosten. Nette oplossing.

• lisette davelaar
    Geverifieerde klant van Rolio

De bestelling kwam wel binnen, maar 4 dagen later dan voorspeld. Dat was een beetje jammer

• Jaap Schaap
    Geverifieerde klant van Rolio

Helaas is het product nooit geleverd en dat is jammer. Een dergelijke fout ligt bij de bezorgdienst. Na wat heen en weer mailen heel keurig afgehandeld door Rolio en het betaalde bedrag is gewoon weer terug gestort.