Rooftopshop
Henry van de Pol
geleverd confrm afspraak
Dirk Smit
Snel geleverd en mooie kwaliteit.
Minpuntje zou zijn dat bestelde producten in 2 verschillende zendingen binnen kwamen. -
Hoe beoordeel je Rooftopshop?
Felix
Duidelijke site, mooie en betaalbare producten, snelle levering
Gert
Gewoon goed
Corné Verhoeven
Goede service alles verliep zoals het gecommuniceerd werd
Martin Geenen
werd pas na 2 weken en talloze mailtjes van mij geleverd
Ronald Verhaeghe
Alles ging goed!
Martijn
Onmogelijk om contact te krijgen met Rooftopshop. Telefonisch totaal niet bereikbaar en geen enkele reactie op email. Bestelde producten uiteindelijk wel (met flinke vertraging) ontvangen. Communicatie moet écht beter. Door deze slechte ervaring absoluut geen aanrader.
P.W. Keuning
Vlotte service, duidelijke uitleg
Rudi Selck
Heel snel
Henri
Even zoeken voor de beste prijs, snel bezorgd. Een eerdere leverancier was nu vele malen duurder voor hetzelfde product.
Met de aangeschafte afvoer is mijn dak nu weel snel droog 👍😎 -
Adrie Van den Berk
Levering snel. Transporteur schiet zwaar te kort en gooit de spullen gewoon op tuinverlichting en planten wat geheel niet nodig was. Klantenservice zeer vriendelijk en lost alles weer op. Top, thanks, aanrader!!
Joop Lanting
Snelle en goede levering.
J.T. Harms
Prima!
Maurice Wevers
Door verschillende koeriersdiensten bezorgd, regenpijp vertoonde vele deuken, verder geen problemen
J Lukas
Verkeerde producten ontvangen daarna waren ze onbereikbaar. Uit eindelijk uit het niets product ontvangen met een andere bedrijfs naam. Ik ga daar nooit meer wat bestellen.
Cynthia Meijer-Daalmeijer
Snelle en goede levering, goed verpakt, prijs is goed
Pieter de Jong
Ondanks de verhuizing werd alles keurig op tijd geleverd. En een fout van mijn kant werd snel, vriendelijk en goed opgelost.
Roel
Snelle levering. Duidelijke website. Vriendelijke service.
Antonio Mirabile
Alles netjes en zoals verwacht geleverd