Rookhout Online

Rookhout Online

Rookhout geeft smaak aan je gerecht! Rookhout Online heeft de meest populaire rookhout soorten op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, volgende werkdag in huis.

Rookhout Online is ontstaan vanuit een passie voor heerlijke BBQ gerechten en hoge kwaliteit. Eenmaal geroken aan het rookhout liet het ons niet meer los. We leveren hoge kwaliteit rookchunks, rookmot en snippers die speciaal zijn geproduceerd voor het roken van levensmiddelen.
9,9
Filter 785 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 776 met beschrijving

• Mia Rink
    Geverifieerde klant van Rookhout Online

Ziet er goed uit en netjes verpakt! Blij mee!

• Marcel Lugthart
    Geverifieerde klant van Rookhout Online

Keurig vlot geleverd met attent briefje van medewerkers 👍🏻

• Hoe beoordeel je Rookhout Online?

• Fons Verrijt
    Geverifieerde klant van Rookhout Online

Prijs is mooi, persoonlijke benadering is fijn.

• Harriet
    Geverifieerde klant van Rookhout Online

Goede service. Het pakket was kwijt geraakt, maar het werd meteen goed opgepakt en opgelost. Fijn contact en betrokken medewerkers!

• E. de K.
    Geverifieerde klant van Rookhout Online

er waren wat problemen met de vervoerder, maar nadat ik dit kenbaar had gemaakt hebben zij de verantwoordelijkheid genomen en het gewoon heel netjes opgelost!

• Hans van Westerveld
    Geverifieerde klant van Rookhout Online

Snel geleverd met persoonlijk bedankje voor de opdracht. Alles volgens verwachting met zelfs een leuk presentje. Aanrader!

• Cees Stok

Levering OK

• Lex Brouwer

Helemaal goed. Snelle levering

• Fred Kuipers
    Geverifieerde klant van Rookhout Online

Bijzonder snelle levering. s' Morgens besteld en in de middag afgeleverd. Bedrijf gevestigd in mijn woonplaats. Vóór aankoop telefonisch kontakt gehad voor wat informatie. Men nam ruim de tijd en verschafte mij perfect advies. Chappeau!

• Pepijn Swets

Snelle foutloze levering.

• Frits
    Geverifieerde klant van Rookhout Online

Geweldige service, leuk kadootje en persoonlijk bericht van de smoke master magazijn manager

• Jimmy

Goed rookhout!

• Rob Bouwman

Bedankt voor de testers

• Irma Faas
    Geverifieerde klant van Rookhout Online

Snelle levering, heel behulpzaam bij de keus, goede service. De eendenborst was gerookt op beukenhout snippers en mot en was overheerlijk, ook omdat ik hem eerst sous-vide gekookt had. Bedankt voor jullie hulp.

• Paul
    Geverifieerde klant van Rookhout Online

Snelle afhandeling van de bestelling g en leuke persoonlijke notitie

• Marc Looijen
    Geverifieerde klant van Rookhout Online

Ik ben na het telefonisch contact met Rookhout online fantastisch geholpen met de keuze en uitleg van het type snippers. Zeker ben ik ook zeer tevreden over de zeer snelle levertijd.

Antwoord van Rookhout Online

Goed dat je contact hebt opgenomen en fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Marc! Veel rookplezier!

• Richie
    Geverifieerde klant van Rookhout Online

Snelle levering, een leuk handgeschreven briefje en een klein pakketje rook snippers cadeau!

Antwoord van Rookhout Online

Dank voor je bestelling en je review, Richie! Veel rookplezier!

• Joop Den Hartog
    Geverifieerde klant van Rookhout Online

Hele goede service super snelle levering en speciaal het briefje van de rookmeester helemaal geweldig

Antwoord van Rookhout Online

Dank je wel dat je voor Rookhout Online hebt gekozen, Joop! Dat gaan weer heerlijke rooksessies worden!

• Eric Tomassen
    Geverifieerde klant van Rookhout Online

Spullen snel binnen top!!!

Antwoord van Rookhout Online

Dank voor je vertrouwen en je bestelling, Eric! Veel rookplezier!

• Renzo
    Geverifieerde klant van Rookhout Online

Snelle levering,leuke verassing in het pakket, maakt het toch wat persoonlijker. Ik bestel volgende keer weer bij Rookhout Online!

Antwoord van Rookhout Online

Dank voor je review en je order, Renzo! Graag tot de volgende keer!