Roosenstein Wolke
José Wessels
Top service
Bert Buyserd
Heel goed !
Hoe beoordeel je Roosenstein Wolke?
Freerk
Prima en snelle levering. Prachtige polotrui. Fijn plasticvrij ingepakt.
Henk
Afgelopen zaterdag ontving ik de bestelde trui. Ik was zeer tevreden met de kwaliteit en de pasvorm! Ik draag de trui met trots!
Ineke Naber
fijn dat deze mooie trui weer op voorraad is; meteen besteld en snel in huis.
past goed, mooie kleur. het is nog te warm om te dragen nu, maar zal er zeker veel plezier aan hebben. dank! -
Gerhard
Echt prima kleding en super leuk bedrijf
Joke Ploeger
Altijd goed kijk nergens anders meer naar.
Francien Van Dessel
Goede kwaliteit en persoonlijke service
Janna van der Meer
Mooi product!
Theo Eigenberg
Snel geleverd en goed verzorgd verstuurd
J.C. Scherpbier
De jurk is mooi maar het model is anders dan ik heb besteld. De jurk die ik heb gekregen heeft een ronde hals en geen splitje aan de voorkant!
Yvonne
Snelle levering en goede leveringsvoorwaarden
Bea
Prima info
Margreeth Ruven
Veel goede ervaringen, bij de laatste bestelling moest ik wel lachen: -M- besteld, op t kaartje stond ook -M-, alleen in t artikel -XL-!!
Prima opgelost!!😂 -
Karin
Pakket had vertraging, vlotte en vriendelijke service aan telefoon met aansluitend terugkoppeling en oplossing. Heel prettig!
Martin
Wat een liefde voor het product!!!
Een van mijn wolke-truien was defect aan de mouw. Ik stuurde de verkeerde naar Sneek. Ik kreeg hem als nieuw weer terug. Volledig ontpild.
Daarna de defecte trui opgestuurd. Ik moest 3x kijken om de herstelling te vinden. Weer als nieuw. Met handgeschreven kaartje van Liesbeth en fijn contact met Nynke! Perfect!Antwoord van Roosenstein WolkeHoi Martin,
Dank voor je mooie review! Het was een mooie uitdaging en erg goed gelukt om het op te lossen. Heel veel plezier weer van je trui!
Groet,
Hessel -
JOHN DIAMANT
bestelling/retourzending SUPER afgehandeld met 200% betrokkenheid van Nynke Zij heeft me tijdens de aankoop en afhandeling prima geholpen met alles. Ben dan ook meer dan tevreden....
Es
Snelle levering en de ontvanger was er blij mee.
Paul
betrouwbare leverancier
B. Vlek
Wat een organisatie, binnen de kortste keren had ik mijn bestelling thuis.