Roosenstein Wolke
M
Mooi product en in een goede, stevig papieren, enveloppe bezorgd.
Blij met het kwalitatieve product. Ze zijn goed bereikbaar bij vragen. -
Pépé
Wat een fijne winkel. Met spoed een shirt besteld, maar onzeker over de maat en dit aangegeven bij de bestelling. Onmiddellijk gebeld en kunnen overleggen en alle medewerking voor op tijd verzenden. Helaas, toch te krap. Wederom afgestemd over retour, maat en spoed. Geen enkel probleem vanuit Roosenstein Wolke en alle medewerking. Hier een klant die zich als koning behandeld voelt.
Hoe beoordeel je Roosenstein Wolke?
paul halsema
snelle reactie bij vergissing in de bestelling
Fritz Van Helleputte
Over de kwaliteit en het aanbod van de fantastische producten valt zeker niets te zeggen, dit is top, maar de communicatie over de chat op de website kan veel beter, ik had in de namiddag een vraag gesteld en deze werd mij pas 's anderendaags beantwoord, dan bied je dit beter niet aan en laat je communiceren via mail, als je chat verwacht je onmiddellijk antwoord
Pascal
Prima
M.K.M. Boogert-Mangelsdorf
Prachtig product!
Ans N
Prachtige items en deze, in de outlet, nu ook goedkoop!
Marlies Van den broek
geweldige kwaliteit en mooie pasvorm, zowel voor dames als voor heren
Binne Wybenga
Snel en zeer netjes. En een prachtig product!
Christoph Schwarte
Sehr schnelle Lieferung für die tollen Mützen
Kees Kaljouw
Geweldige trui!!
Gea
Mooi en eerlijk product. Snelle levering en goede communicatie.
Henk Angevaare
Klasse Service
Feike Wiersma
Bestelde maat te klein. Retour. Dag later maat groter ontvangen.
Han Reeder
Mooie truien
SP Wolthers
Fantastische kwaliteit! Mijn man is super blij
Tarbuck
Goede snelle en menselijke service, ik was vergeten mijn huisnummer op te geven bij de bestelling. In een normaal vriedelijke persoonlijke mail werd daarna gevraagd.
Bij anderen kan dat soms op "goed geluk" aan de postbode worden meegegeven - of een geatomatiseerde berisping opleveren. -
RobvK
Mooie degelijke muts, snel geleverd , reeds de 2de muts en fijne kwaliteit.
Ine Mulder
Heel fijne items
Ellen Slootman
Goede service, prachtige trui!