Roppongi
Sylvia
Zo schattig deze Maneki neko! Supersnel geleverd en heel attent een persoonlijk kaartje erbij !
Marjan
Snelle levering.
Hoe beoordeel je Roppongi?
inge
Snelle levering, mooi verpakt met leuke kaart ;-)
Rosalinde Dekker
Snelle levering. Zorgvuldig ingepakt.
Prettige communicatie over uitverkocht item.Antwoord van RoppongiDank je wel voor je begrip en snelle communicatie, een flexibele klant is ook een zegen! Veel plezier met je cadeaus.
Tara
Snel verzonden, leuke producten, keurig verpakt.
Antwoord van RoppongiHeel graag gedaan, bedankt!
Pascal Heuts
Snelle levering en met zorg verpakt
Mooi assortimentAntwoord van RoppongiDank je wel voor dit mooie compliment! En voor de sterren natuurlijk :)
Brigitta
Geweldig service, persoonlijk contact en super producten. Super tevreden.
Antwoord van RoppongiFijn dat alles goed aangekomen is, jij bedankt voor de mooie bestelling!
Janine van Dijk
Leuke spullen, snelle levering en vriendelijke repliek.
Antwoord van RoppongiFijn dat je zo tevreden bent! Dank je wel.
Sachiko Graft
Naast een vriendelijke en persoonlijke aanpak ook een snelle en zorgvuldige afhandeling van de bestelling. Blij mee.
Antwoord van RoppongiWat een lieve review Sachiko! Succes met Batsu, je mooie winkel in Groningen <3
Jose Mastenbroek
Heel leuk hebbedingetje
Antwoord van RoppongiFijn dat je blij bent! :)
Jabu
Super lieve mederwerker die goed met je meedenkt. Dat waarder ik graag
Antwoord van RoppongiMet alle plezier verzorgt! Bedankt voor de bestelling en de sterren :)
Christel
Makkelijk bestellen en zo in huis
Antwoord van RoppongiGoed zo, fijn dat PostNL ook zo goed heeft meegewerkt! :)
Joost uit Amsterdam
Precies de sokken die ik zocht, met een heel mooi verschillend patroon voor beide sokken, op voorraad. En kon ze snel afhalen. Heel super!
Antwoord van RoppongiGraag gedaan en heel veel plezier met je sokken!
Kirsi Van Rijn
Tevreden koper !
Antwoord van RoppongiGoed zo, dan ben ik ook tevreden :)
Lies
Superleuke winkel met spulletjes uit Japan. Ik moest even geduld hebben, voor ze de levering uit Japan binnen hadden. Maar nu extra blij!
Antwoord van RoppongiJa, dat duurde wel een beetje lang hè! Dank voor je geduld en voor de sterren :)
Jurjen
Uitstekende service! Ik had een vraag over de stock op de website waar ik heel vlot een antwoord op kreeg.
Antwoord van RoppongiBedankt voor je snelle bestelling en voor de sterren!
mieneke VanVarik
Snelle levering, zorgvuldig verpakt! Het Kintsug Repair Set heb ik cadeau gedaan, dat is met enthousiasme ontvangen.
Antwoord van RoppongiAh, wat leuk om te lezen! Dank voor de sterren!
L. Bouman
Snelle levering, mooi product
Antwoord van RoppongiFijn dat je helemaal tevreden bent, dank je wel!
Mirjam
Snelle levering, product van goede kwaliteit!
Antwoord van RoppongiDank je wel! Heel graag gedaan :)
Anoniem
Snelle levering! Precies zoals afgesproken!
Antwoord van RoppongiGoed zo (ook met dank aan PostNL :) ).Dank voor de sterren!