Rosinibabykinddesign

Rosinibabykinddesign

De musthave's voor jouw baby en/of kind.
100% handgemaakt met liefde.
o.a. kleding, speelgoed, babyuitzet, boxkleden, verzorging , Mushie, Frigg, naamslingers, aankleedhoezen, wikkeldoeken, kraamcadeautjes, accessoires en meer.
9,8
Filter 174 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 146 met beschrijving

• Anissa
    Geverifieerde klant van Rosinibabykinddesign

Producten zoals beschreven en supermeuk kaartje erbij. Heel tof. Hier bestel ik nog!

• Joella Pantus
    Geverifieerde klant van Rosinibabykinddesign

Super producten en altijd goeie service!!

• Hoe beoordeel je Rosinibabykinddesign?

• R.
    Geverifieerde klant van Rosinibabykinddesign

Bij deze winkel een op maat gemaakte slinger en 2 commodemandjes besteld. Erg leuk gemaakt en prettig en vlot contact

• Monique Offerman
    Geverifieerde klant van Rosinibabykinddesign

Niet echt snel maar helemaal prima!

• Emma de Gelder - de Haan
    Geverifieerde klant van Rosinibabykinddesign

Ik heb een vestje en jurk laten ontwerpen voor onze dochter van één jaar en het ziet er kwalitatief goed uit. We zijn erg tevreden. Het valt alleen nog ruimer dan we van tevoren dachten (er stond al vermeld dat de maten ruim vallen zodat je er langer plezier van hebt). Mocht je iets direct nodig hebben voor bijvoorbeeld een feestje, dan kun je beter een maat kleiner bestellen dan je van plan was. We gaan hier zeker nog een keer wat bestellen.

• Anouk de Haan
    Review voor Rosinibabykinddesign

Geweldige service, een super leuke boxkleed laten maken waar ik nog steeds erg blij mee ben met de keuze! Ze denkt graag met je mee en komt ook zelf met leuke ideeën 😍 ik ga hier zeker vaker bestellen!

• Roos van der Aart-Arts
    Review voor Rosinibabykinddesign

Voor ons petekindje en mooie omslagdoek gekocht met een soort schapenvachtje/teddy aan de binnenkant. Ik was bang dat dit misschien snel zou gaan slijten of ruwer zou worden, maar is tot op de dag van vandaag nog een fijn zacht stofje. Daarna een leuk jasje voor dr gekocht en helemaal verliefd op! Nu ik zelf zwanger ben, is het nog even wachten tot we weten wat het wordt, maar ik weet zeker waar de kledingkast van onze kleine uit gaat bestaan!!

• Ilse Visser
    Review voor Rosinibabykinddesign

Snelle levering, top service van Amanda. Zowel voor onze zoon/dochter en baby die opkomst is liggen de geweldige intems ❤️

• Manon Geelen
    Geverifieerde klant van Rosinibabykinddesign

Mooi babypakje ontvangen,vlug antwoord per mail ontvangen,en mijn bestelling mooi als "kado"verpakt mogen ontvangen, tevreden klant,een aanrader !

• Danique Korte
    Review voor Rosinibabykinddesign

Kennis gemaakt op de huisje boompje baby beurs! Zo vriendelijk ontvangen en je ging voor mij op verzoek een boxpakje maken! Toen ik het pakketje binnenkreeg werd ik zo enthousiast! Persoonlijk briefje erbij, en het Safari boxpakje is fantastisch! Mooie kwaliteit en heerlijke rekstof! Ik ben helemaal fan!

• Amanda
    Review voor Rosinibabykinddesign

Ik heb vaker bij Amanda besteld en ik ben altijd zeer tevreden. Aan het handgeschreven berichtje zie je dat het jurkje (en andere producten) met liefde is gemaakt. Het allereerste jurkje van mijn dochter heb ik hier besteld. Gisteren had ze hem nog voor het laatst aan. Helaas is ze te groot geworden, maar het jurkje is zo mooi dat eventueel haar toekomstige nichtje het ook nog aan zou kunnen doen :-)

• Louisa Wansing
    Review voor Rosinibabykinddesign

Afgelopen maart heb ik meerdere items besteld bij haar. Ik was over 1 item niet heel enthousiast i.v.m. maatvoering en bleek een foutje te zijn. Ik heb hierover super vriendelijk mailcontact gehad. Het item kon retour (verzendkosten werden gedekt). Zij heeft in dezelfde week het item opnieuw gemaakt en opgestuurd. Ik vind dit hele goede service. Shirtje was vervolgens ook erg naar wens, heel fijn stofje, rekt heel goed mee. Ook de mutsjes zijn erg leuk bij mijn newborn. Krijg vaak de vraag waar ik de spulletjes heb gekocht. Erg tevreden! ❤️

• Marèl
    Review voor Rosinibabykinddesign

Ik ben helemaal weg van het zelf ontworpen design. Veel babyspulletjes daarin besteld. Super service, mooie kwaliteit. Kortom erg blij mee!

• Rosanna Meihuizen
    Review voor Rosinibabykinddesign

Al meerdere malen besteld, altijd super mooie kleding en aankleedkussen hoes! Alles van super kwaliteit! Snel geleverd en bij vragen krijg je snel reactie!

• Melina Janga
    Review voor Rosinibabykinddesign

Super leuke flared broekjes kunnen scoren van top kwaliteit! Echt heel mooi stofje en is super netjes afgewerkt! Super blij mee 🥰

• Merel
    Review voor Rosinibabykinddesign

Goede service en snelle verzending. Verschillende artikelen besteld, speelgoed, kleertjes, speentjes. Alles is top!

• Mariska Hofman
    Geverifieerde klant van Rosinibabykinddesign

Prachtige hoes voor de babyschaal bakfiets. Heel erg blij mee. En zeer vriendelijk en leuk contact

• Feline Van den Hoek
    Geverifieerde klant van Rosinibabykinddesign

Mooie babykleding, goede kwaliteit en hele goede service.

• Esmée van Heeswijk
    Geverifieerde klant van Rosinibabykinddesign

Goede service en een mooi boxpakje en mutsje ontvangen precies zoals op de foto.

• Annefleur
    Geverifieerde klant van Rosinibabykinddesign

Echt mooie kleertjes van goede kwaliteit. Mooie stofjes en hele goede service! Al vaker wat gekocht omdat ik zo tevreden ben. Bedankt:)