Roxenne Nails
Eva
Mega snelle, goede service. De spullen waren erg goed verpakt en zijn gelukkig allemaal heelhuids aangekomen :) Een klein extraatje in het pakket en de girly touch maakte het voor mij helemaal af! 10/10 top service en producten!
Antwoord van Roxenne NailsWauw, wat een lieve review! We proberen er altijd wat leuks van te maken! Liefs, Dionne - Team Roxenne Nails
Yvonne Schroyen
Snelle levering met een leuk cadeautje erbij!
Antwoord van Roxenne NailsLeuk hé! Fijn dat het snel geleverd was. Liefs, Dionne - Team Roxenne Nails
Hoe beoordeel je Roxenne Nails?
Michelle Vd venne
Op zaterdagavond besteld, en dinsdagmiddag al binnen! Hartstikke fijn en snel en altijd goed verpakt met een mooi glittertje cadeau
Antwoord van Roxenne NailsWat een lieve review! Dankjewel, we proberen altijd zo snel mogelijk te verzenden! Liefs, Dionne - Team Roxenne Nails
Carina Velseboer
Superblij met de prachtige afzuiger en snelle levering!
Antwoord van Roxenne NailsWat een fijne review, lief! Liefs, Dionne - Team Roxenne Nails
Samantha Van der Ham
Super snel weer geleverd.
Antwoord van Roxenne NailsFijn om te horen, dankjewel! Liefs, Dionne - Team Roxenne Nails
NdeK
Top product!
Antwoord van Roxenne NailsFijn om te horen! Liefs, Dionne - Team Roxenne Nails
Nicole beurskens
Wat een fantastische one stroke lakken. Snel geleverd. Ik Ben er superblij mee!
Antwoord van Roxenne NailsWat fijn om te horen, dankjewel! Liefs, Dionne - Team Roxenne Nails
Nathalie Florens
GEWELDIGE SERVICE,HEEL GOED GEHOLPEN GEWEEST OM DE JUISTE KEUZE TE MAKEN QUA AFZUIGSYSTEEM,GEEN ENKELE VRAAG WAS TEVEEL EN OP ALLE VRAGEN VRIENDELIJK GEHOLPEN GEWEEST
Antwoord van Roxenne NailsHi Nathalie, Wat fijn dat je tevreden bent over de afzuiging en onze service. Wij hebben je met alle plezier geholpen! Liefs, Team Roxenne Nails
Natasha Scheyvens
Netjes en correct in service
Antwoord van Roxenne NailsDankjewel, vinden wij fijn om te horen!
Nails By Jaimy
Snelle levering!
Antwoord van Roxenne NailsDank voor je review!
Angelique Besuijen
Snelle
Levering leuk ingepakt zelfs voor 1 product en leuk kadotje! Ik ben positief verrast 🤩Antwoord van Roxenne NailsJazeker! Natuurlijk met liefde ingepakt!
Rovena Banziger
Mieke van Rooij
Snelle levering, de volgende dag al in huis.
Antwoord van Roxenne NailsWij doen ons best om al jullie bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Dank voor je berichtje!
monique westra
echt helemaal top ,verzending ging erg snel
Antwoord van Roxenne NailsDank voor je berichtje! Wij doen ons best om alles zo snel mogelijk te verzenden.
Rhiana Nouris
Altijd top bij Roxenne! Ook fijne medewerksters 😁
Antwoord van Roxenne NailsDankjewel voor je compliment!
Wieny Pelle
Goede service en snel geleverd
Antwoord van Roxenne NailsWe doen ons uiterste best! Dankjewel!
Jannie Van den hoek
Snelle levering en weer leuk gezellig ingepakt
Antwoord van Roxenne NailsMet liefde ingepakt!
Eef Gitz
Snelle levering met een leuk extra
alles wat goed verpaktAntwoord van Roxenne NailsDankjewel voor je fijne review! Super om te horen dat alles goed verpakt was en dat het extraatje in de smaak viel. Daar doen we het voor 💕
linda Reepmaker van Belle
Snelle reacties
Antwoord van Roxenne NailsDankjewel voor je bericht! We doen ons best om altijd snel te reageren, fijn dat dat zo ervaren wordt 💕
Zoe Walther
Ik vin de service top! Ik vind wel de website wat onduidelijker geworden ik vind het menu niet prettig om producten te vinden voorheen vond ik het fijner
Antwoord van Roxenne NailsBedankt voor je review, goed dat je het aangeeft!!