Roxenne Nails

Roxenne Nails

Urban Nails en SHEMAX zijn de 2 merken die wij in ons assortiment hebben. Dit zijn beide hoogstaande brands die zich beide blijven ontwikkelen. Daarnaast zijn wij ook leverancier van Barbicide, STALEKS, Moyra en Marc Inbane.
nagelproducten, nagelstyliste cursussen
9,8
Filter 588 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 405 met beschrijving

• Inge Kok
    Geverifieerde klant van Roxenne Nails

Super snelle levering, top service

Wat fijn om te horen!

• Evi De Groot

Top service.

Antwoord van Roxenne Nails

Dankjewel, we zijn blij dat je zo tevreden bent!

• Hoe beoordeel je Roxenne Nails?

• Agnes Grundlingh
    Geverifieerde klant van Roxenne Nails

Geweldige service, duidelijke website en snelle verzending

Antwoord van Roxenne Nails

Wat fijn dat je zo tevreden bent! Daar doen we het voor!

• Frederique
    Geverifieerde klant van Roxenne Nails

Roxenne Nails heeft altijd super service, goed verpakt & heel snel verzonden. Mijn go to groothandel voor SHEMAX items.

Antwoord van Roxenne Nails

Wat superleuk om te lezen! 💕 Bedankt voor je lieve woorden en het vertrouwen in ons. We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze service en SHEMAX producten!

• Jeanine Borchart

Mooie diepe kleur

Antwoord van Roxenne Nails

Hi Jeanine, We vinden het fijn om te horen dat je blij bent met je product! Liefs, Jenny

• Petra
    Review voor Roxenne Nails

Ik werd zoals altijd weer netjes te woord gestaan en geholpen.
    Ook een zeer goede service als er toevallig iets niet meer op voorraad is. Dan heb he het binnen een paar dagen in huis.

Antwoord van Roxenne Nails

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en levering. We streven er altijd naar om bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten te laten bezorgen😊!!

• Lenny’s Nagel zolder

het zijn allemaal toppers bij Roxenne Nails
    Ze zijn vriendelijk,uitleg over producten is duidelijk, een goede service en de trainingen zijn ook heel goed ik ben heel blij met het Team
    Van Roxenne Nails

Antwoord van Roxenne Nails

Hartelijk dank voor je mooie woorden! We zijn blij dat onze uitleg, service en trainingen aan je verwachtingen voldoen. Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent met het hele team! 🌸

• Lisette Harms

Super snelle levering !

Antwoord van Roxenne Nails

Dankjewel! 💅 We vinden het geweldig dat je blij bent met de snelle levering, daar doen we het voor! ✨

• Janette van Elteren
    Geverifieerde klant van Roxenne Nails

Een snelle levering, onwijs prachtige verpakt en de nagelproducten zijn super

Antwoord van Roxenne Nails

Wauw, dankjewel voor je geweldige review! 💕 We doen ons best om alles met liefde te verpakken en zo snel mogelijk te leveren, fijn dat dat opvalt! ✨

• Dorissa Banda

Snelle service

Antwoord van Roxenne Nails

Hi Dorissa, Bedankt voor je compliment. Daar doen wij het voor! Liefs, Jenny - Team Roxenne Nails

• M.H.
    Geverifieerde klant van Roxenne Nails

Te gelijk besteld met de 3-daagse opleiding. Bij aanvang van de les ontvangen.

Antwoord van Roxenne Nails

Hi, We hopen dat je tevreden bent met de opleiding die je bij ons hebt gevolgd. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd bij ons terecht! Liefs, Jenny - Team Roxenne Nails

• Christel
    Geverifieerde klant van Roxenne Nails

Ik kreeg na het plaatsten van mijn bestelling direct een belletje. Omdat een artikel niet voorradig was, met de vraag of een kleiner flesje ook oké was en kreeg daarbij gratis nog een gellak erbij. Super service!

Antwoord van Roxenne Nails

Hi Christel, We vinden het fijn om te horen dat we het goed voor je hebben opgelost. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Liefs, Jenny - Team Roxenne Nails

• Frieda Kiezebrink Bomhof

Snel, redelijke prijzen. Gewoon 👍🏻 goed

Bedankt voor het plaatsen van je review! <3

• Elisa
    Review voor Roxenne Nails

Goed geholpen door jullie, zeer vriendelijk

Antwoord van Roxenne Nails

Dank je wel voor de complimenten Elisa!

• Silvia
    Review voor Roxenne Nails

Fijn om binnen te komen, en gelijk wordt geholpen
    En goed wordt geholpen, en uit gelegd
    👍🏼

Antwoord van Roxenne Nails

Hee Silvia! Super bedankt voor het plaatsen van je review. Fijn om te horen dat je shop ervaring zo goed is verlopen! Tot de volgende keer!

• Patty van der Roest
    Geverifieerde klant van Roxenne Nails

Snel antwoord en geleverd!

Antwoord van Roxenne Nails

Bedankt Patty voor het plaatsen van je review! We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling!

• Pedicurepraktijk Weert
    Geverifieerde klant van Roxenne Nails

Snelle levering en leuke cadeautjes erbij.

Bedankt voor het plaatsen van je review! x Team Roxenne Nails

• Joyce Schmitz

Snelle levering, top bddankt

Antwoord van Roxenne Nails

Bedankt voor je bestelling en voor het plaatsen van je review! We hopen dat je blij bent met je bestelling!

• Danielle Hilgers
    Geverifieerde klant van Roxenne Nails

Na een goed advies op mijn nagelafzuiging gelijk een bestelling gedaan en volgende dag al binnen toppie!

Antwoord van Roxenne Nails

Dank je wel Danielle voor het plaatsen van je review, fijn om te horen dat het bestelproces goed is verlopen!

• Iris Gebruers-Dreessen

Altijd snel verzonden,goede service

Antwoord van Roxenne Nails

Dank je wel Iris! We zien je graag snel weer!