Royal Look
lisette philips
Top levering
Diety Scholtens
Snelle levering en toen bleek dat er een maatfout was gemaakt met een coupon kreeg ik zonder problemen een nieuw stuk stof.
Hoe beoordeel je Royal Look?
Sabrien
Ik baalde van de aankoop toen ik er wat van ging maken. De stof was helemaal scheef en toch ik het recht van draad ging leggen was dat niet mogelijk. Ik nam een richel(?) van de gebreide stof, maar toen ik het voorpand en achterland openvouwde liep dat scheef. Vond dat erg jammer.
PETER GARMYN
Snel advies ontvangen en daarna een bestelling geplaatst. De dag erop kwam de levering vlotjes toe, netjes verpakt. Top Service!
Mieke
Goede kwaliteit en leuke prijs
Remco van Egmond
Snelle
Karin Crijns
Alles ok, mooie stoffen.
Angela Ram
Snelle levering, prettige klatenservice.
Joke
Mooie stof, supersnel geleverd!
M.M.P van den Berg
Het was niet wat ik zocht, ik zocht velour stof voor bridgekleedjes.
Ruim genoeg geknipt
Wendy Peereboom
Snelle levering. Goede kwaliteit stof. Kleur komt overeen met wat ik zag op de site. Enige is wel, dit zou niet kreuken of ik moet het verkeerd gelezen hebben, maar na het strijken heb ik het opgevouwen en toen ik het nodig had, zaten er weer vouwen in.
Carine Soens
Snelle levering.Alles oke
C.
De bestelde stof voldoet volledig aan de verwachtingen. De kleur is erg mooi. Het ligt na een “vooraf” wasbeurt (doe ik ALTIJD) klaar om te verwerken.
TM
het was eerste bestelling bij hun. mooie stof met aanbieding, ben benieuwd wat ga ik maken. leveren was ook netjes. bedankt.
D A
Snelle levering Alles was zoals beloofd
P.L.M Vossen
het product arriveerde snel en zonder schade
Gaike Laan
goede service, erg vriendelijk en behulpzaam