Rund & Kip
Christophe
Nog niet geproefd maar het vlees zag er erg goed uit, netjes verpakt en getransporteerd.
Jacoba
Goed verpakt en wat ik heb geproefd was erg lekker.
Hoe beoordeel je Rund & Kip?
Karin Klijn
Snelle levering, fijn apart verpakt, smaakt heerlijk!
Gaele Bouma
Lekkere entrecote, 250gram, 2+1 actie heerlijk...
Elizabeth Da Silveira Barbosa
Ik vond de vlees te vet
Dennis van der Stel
Prima vlees en nette levering
Wilna Eenkhoorn
Mijn eerste keer !!
Klaas Niemeijer
Bestelling was netjes en snel bij mij.
Lisa
Heel fijn dat je zelf de bezorgdag kon kiezen. Snelle levering!
Ard Bakkenes
Geweldige ervaring en service
Xandra Toethuis
Mijn bestelling werd zoals aangegeven netjes bezorgd. Het was heel grondig geïsoleerd verpakt. En de bio kip was goed en zonder water.
Johannes
Prima service , excellent food , en fast delivery
S
Antibioticavrij was voor ons een belangrijk aspect. Rundenkip bied dit tegen een fijne prijs/kwaliteit.
Demi
Snelle levering. Alles in orde. Netjes tot aan de voordeur geleverd. Vriendelijke bezorger. Vlees van top kwaliteit. Smaakt heeeel anders dan supermarkt vlees.
Estrella
Pakket prima geleverd - goed verpakt, niks op aan te merken. Het vlees netjes in de vriezer bewaard, volgende dag 3 biefstukken eruit gehaald. 2 van de 3 waren niet mooi rood, na het bakken bleken deze twee totaal niet lekker - heel taai en de derde was prima. Erg jammer.
Taeke
Er zit veel paneermeel op
De kip hamburgers en de schnitzel -
Hill
Snelle levering en keurig verpakt!
Riny Farag
Zaterdag besteld maandag binnen. Handige porties werd netjes geleverd. De kip in onze box smaakte beter dan wat we gewend zijn. Zeker een aanrader
Martijn
Eerste bestelling met leuke korting. Keurig ‘s avonds thuisbezorgd op de gewenste dag. Vriezertje vol, vanavond gehaktballetjes…
Pascal
Super!