Ruralia's Living

Ruralia's Living

Het verhaal achter Ruralia's Living:

Wij geloven dat sereniteit het welzijn bevordert voor mens en dier.
Juist omdat wij in een tijd leven waarin alles snel moet en haastig lijkt te gaan, is deze rust zo belangrijk geworden.
Wij geloven dat elk huis het verdient om het verhaal te vertellen wie jij bent en daarbij sereniteit kan uitstralen.

Met deze motivatie zijn wij begonnen om Ruralia's Living op te zetten, om elk huis een waar thuis gevoel te kunnen geven.

Door zelf ingetogen woonaccessoires en dierenmeubels te ontwerpen en daarbij rekening te houden met kleur, materiaal en ontwerp, creëren wij rust voor de thuisbasis.

Ons assortiment bevat een landelijke basis, waarin je de rust en gemoedelijke sfeer van het platteland kunt ervaren.

Wij leggen onze focus op het continu ontwikkelen en verbeteren van onze producten.

Hierdoor kan het voorkomen, dat een product er nèt even anders uit komt te zien dan de vorige selectie. Dit zullen wij dan altijd bij het product vermelden. Ook zal de productfoto natuurlijk mee veranderen, zodat je altijd kunt zien wat je koopt!


De toekomst van Ruralia's Living:

Ruralia's Living maakte al grote vorderingen in haar korte bestaan.
Oók voor de toekomst staan er doelen te behalen die bij zullen dragen aan de meerwaarde van Ruralia's Living.

Zo gaan wij ons assortiment uitbreiden, voor een ruimer aanbod aan producten én zetten wij ons in voor het welzijn van honden en katten.
De zekerheden van https://www.ruraliasliving.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.