Russel & Co
Vicky
Zeer goede communicatie
Super mooi gemaakt ā¤ļø -
Daniëlle
Zo blij met deze blijvende herinnering š¤
Hoe beoordeel je Russel & Co?
Sandra Heeren
Super mooi eind product.
Goed contact bij vragen
. -
Priscilla Joosten
Top ze helpen je met alles staan voor je klaar ik zou iedereen aanraden als je mooi herinnering wil
Antwoord van Russel & CoSuper lief Priscilla, bedankt voor je vertrouwen.
Iris
Heel blij met de mooie beren gemaakt met de kleding van mijn overleden vader, dank jullie wel!
Antwoord van Russel & CoGoed om te horen dat je er blij me bent Iris
I
Ze hebben er een mooie blijvende herinnering van weten te maken.
Antwoord van Russel & CoGoed om te horen, bedankt voor je vertrouwen!
Lesley
Ongelofelijk dankbaar voor dit eindproduct. Ik sta met tranen in mijn ogen. Wat doen jullie prachtig werk zeg. Dankjulliewel.
Antwoord van Russel & CoWat mooi om te horen, hier doen we het voor!
Danielle
Super mooie beer geworden. Wat een fantastisch eindresultaat
Antwoord van Russel & CoGoed om te horen Danielle
Liefs Amy en Nicky -
Super blij met deze waardevolle beren die gemaakt zijn met de kleding van mijn overleden vader. Een
Super blij met deze waardevolle beren!
Antwoord van Russel & CoBedankt voor je vertrouwen en heel veel troost en liefde gewenst met de beren.
Sabrina
2 hele mooie beren ontvangen! Een herinnering voor altijd, van de kleren van mijn man. Ook e-mail en chatcontact gehad, ik kreeg heel snel reactie.
Antwoord van Russel & CoGoed om te horen dat je tevreden bent, heel erg bedankt voor jouw vertrouwen Sabrina.
Julie
We zijn zó blij met het beertje gemaakt van de eerste kleding van ons zoontje. Het beertje ziet er super uit, heel mooi gemaakt! Mijn vragen werden tevens vriendelijk en snel beantwoord via de chat.
Wij zouden Russel en Co bij iedereen aanraden.Antwoord van Russel & CoWat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Heel veel plezier met de beer
Jetske Straatsma
Duidelijke instructies en een heel mooi resultaat waar ik erg blij mee ben. Zeker aan te raden als je een dierbare herinnering wil laten creëren.
Antwoord van Russel & CoBedankt voor je vertrouwen Jetske en fijn dat je er zo blij mee bent
Milou Van Valen
Ontzettend netjes gemaakt. Maar het hele proces verloopt goed. Ze snappen dat het om dierbare producten gaat!!
Antwoord van Russel & CoDank voor je vertrouwen Milou! We doen het met heel veel liefde.
Sylvana Vrins
Vriendelijke service! Snelle reactie en hele goede communicatie. Denken met je mee en vragen ook echt naar je wensen. Super blij met mijn beren. Door dit alles Van plan jaarlijkse traditie van te maken voor de herinneringen.
Antwoord van Russel & CoBedankt voor de 5 sterren!
Kim
We zijn erg blij met de herinneringsknuffel! Toen onze kleine net geboren was, werden er alleen nog maar beertjes gemaakt. Eind 2025 kwam ik Russel&Co opnieuw tegen toen maakte ze ook leeuwen. Met z'n eigen safarikamer kon de leeuw niet achterblijven.
Antwoord van Russel & CoSuper gaaf dat jullie later bij ons terug zijn gekomen en dat we toen wel een passend dier hadden!
Anoniem
Echt heel leuk geworden!
Antwoord van Russel & CoGoed om te horen!
Sophie
Magnifique travail
Antwoord van Russel & CoMerci Sophie!
Marinka
Heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt! Ik vond het best spannend om mijn dierbare babykleertjes op te sturen, maar het eind resultaat is geweldig geworden! Zo heb je nog echt iets leuks van je ‘oude’ baby kleertjesš„°
Antwoord van Russel & CoBedankt voor je vertrouwen Marinka, ondanks dat het toch een beetje spannend was hoe het eindresultaat zou worden.
Winni
Hele proces van bestelling tot levering als zeer prettig ervaren! Snelle reactie op vragen via de mail, en eindproduct is prachtig! Heel fijn dat we op deze manier een blijvende herinnering aan onze vader/opa hebben kunnen realiseren!
Antwoord van Russel & CoBedankt voor jullie vertrouwen Winni, en fijn dat jullie het zo positief hebben ervaren!
Claire Smith
Wat een geweldige service, en de knuffeltjes zijn echt geweldig mooi. Wat een vakwerk.
Antwoord van Russel & CoBedankt voor de mooie complimenten, Claire!
Liefs Amy en Nicky