Prachtige beer ontvangen. Met je eigen kleertjes nog veel mooier dan je je kunt voorstellen bij de voorbeelden. Fijne communicatie ook, kunt merken dat ze het graag doen!
Lid van WebwinkelKeur sinds 2025
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Reviews
Beoordeeld met een 10 door 68 klanten
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en onze voorwaarden.
- Simone
- Judith Veldhuis
Super mooie beertjes laten maken voor mijn muziekvereniging van de oude uniformen. Ze zijn heel erg mooi geworden! Een aanrader, prima communicatie met het bedrijf en hele goede service!
Hoe zou je Russel & Co beoordelen?
- Anouk
Prachtig!!! 3 beren laten maken van de kleding van onze overleden vader/broer, toch wel spannend gezien alle emoties en dierbare kleding. De communicatie verliep erg fijn en het resultaat is boven alle verwachtingen! Prachtige keuze van de invulling van verschillende stoffen en erg goede kwaliteit.
- Monique Luijpers
De dames van Russel & Co hebben een prachtig afgewerkte olifant gemaakt van de kleding van mijn overleden vader. We zijn hier heel erg blij mee, omdat we op deze manier toch een klein deel van zijn kleding in een mooie knuffel terugzien zonder dat het nog de vorm van zijn kleding heeft. Tevens hopen we vooral dat het voor mijn dementerende moeder ook een fijn aandenken is. De dames hebben heel erg goed geluisterd naar wat ik belangrijk vond en hebben onze verwachtingen meer dan waargemaakt.
- Daniëlle
Zo blij met deze blijvende herinnering 🖤
- Vicky
Zeer goede communicatie Super mooi gemaakt ❤️