Rustige Nacht

Rustige Nacht

Bij Rustige Nacht geloven we dat een goede nachtrust de basis is voor een gezond en gelukkig leven. Daarom bieden wij alles wat je nodig hebt voor een betere slaap, van praktische tips en wetenschappelijk onderbouwde adviezen tot zorgvuldig geselecteerde producten die écht bijdragen.
slaapcomfort slaapgemak snurken
9,5
Filter 48 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 37 met beschrijving

• An
    Geverifieerde klant van Rustige Nacht

Snelle, correcte levering. Mondpleisters voldoen helemaal aan de verwachting! Mijn zoon is zeer tevreden. Blij deze gevonden te hebben!

• Yvonne
    Geverifieerde klant van Rustige Nacht

Snel ontvangen. Goede kwaliteit!

• Hoe beoordeel je Rustige Nacht?

• Dave Palm
    Geverifieerde klant van Rustige Nacht

Vlotte service, Pleisters werken echt. Ik slaap beter, rustigere nachtrust. Ik wordt nog weleens wakker maar niet meer van de kurkdroge mond en hoef daardoor snachts geen water meer te drinken. Ik ben er blij mee. Was even wennen, dat wel. Ik ga hier mee door en een enkele keer ga ik zonder mondpleister slapen. De volgende dag wil ik graag de mondpleister weer op

• Ricky Snijder
    Geverifieerde klant van Rustige Nacht

Snel bezorgd en product werkt perfect.

• Frank van Hooff
    Geverifieerde klant van Rustige Nacht

De mondpleisters zitten prima en voelen zeer comfortabel aan.

• Bemmel
    Geverifieerde klant van Rustige Nacht

Snelle levering en goede verpakking. Het is duidelijk hoe je de tape moet gebruiken. Zit fijn en laat niet zomaar los

• Andrea Poelstra
    Geverifieerde klant van Rustige Nacht

Product erg goed en supersnelle levering

• Greet Kuizenga

Gewoon goede service

• michelina
    Geverifieerde klant van Rustige Nacht

Mondpleisters gekocht. Goed artikel, de beste die ik tot nog toe geprobeerd heb. Blijven goed zitten en irriteren de huid niet. Snelle levering. Prima website. Ik raad deze webwinkel aan.

• Jesse Straaten
    Geverifieerde klant van Rustige Nacht

Alles qua levering en communicatie was erg goed.
    Helaas heeft de mondbeugel niet het gewenste effect en helpt niet met het snurken.

• Marijke van Dijk
    Geverifieerde klant van Rustige Nacht

Snelle levering en ik slaap er beter door, wordt uitgerust wakker.

• Tamara Visser
    Geverifieerde klant van Rustige Nacht

Postnl liet een steekje vallen maar dat werd keurig opgelost door rustige nacht! Hele vriendelijke klantenservice, reageert vrijwel meteen. En die snurkbeugel..perfect!

• Marten Borger
    Geverifieerde klant van Rustige Nacht

Goede service en snelle levering.
    Product is percies wat ik er van verwacht had

• Monty Flanegin
    Geverifieerde klant van Rustige Nacht

Fijne service, bitje Is perfect en het helpt echt. Ze staan echt achter hun product. Echte aanrader.

• H de Krom
    Geverifieerde klant van Rustige Nacht

Heb het Dinara kussen kunnen kopen tegen een erg scherpe prijs en ook de communicatie en terugkoppeling, nadat bleek dat het product niet op voorraad leek te liggen, was uitmuntend. Vervolgens is alsnog alle moeite gedaan om het product snel te leveren. Kortom, een heel betrouwbare leverancier.

• Anja
    Geverifieerde klant van Rustige Nacht

Perfect kussen voor mij als buikslaper. Ik slaap nu veel rustiger

• Merlijn Smits
    Geverifieerde klant van Rustige Nacht

Goede service, ze werken goed alleen soms kan het zo zijn dat hij er af valt maar dat kan gebeuren

• Gerko
    Geverifieerde klant van Rustige Nacht

Snelle levering, mondtape werkt perfect, blijft goed zitten.

• W van der Laan
    Geverifieerde klant van Rustige Nacht

Snelle levering van het knie kussen.

• Paul Tijs
    Geverifieerde klant van Rustige Nacht

Dik tevreden! Nu aantal nachten gebruikt en bevalt goed. Fijn materiaal (plakt goed genoeg, maar 's ochtends makkelijk te verwijderen). Geen droge mond meer in de ochtend, geen gesnurk en gezond ademhalen door de neus. Top.