SANDAY | Pottery & Lifestyle

SANDAY | Pottery & Lifestyle

Bij SANDAY | Pottery & Lifestyle zijn we gek op het opfleuren van jouw huis en tuin met onze geweldige collectie bloempotten en plantenbakken. Met onze verschillende stijlen en texturen is er voor iedereen een passende bloempot.
9,8
Filter 13 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 8 met beschrijving

• Jeannette
    Review voor SANDAY | Pottery & Lifestyle

Ik heb er tweede besteld omdat ik deze zo mooi vond, bevalt dus prima

Antwoord van SANDAY | Pottery & Lifestyle

Wat leuk om te horen dat je er nog een hebt besteld omdat de eerste zo goed beviel, Jeannette! Veel plezier met je beide aankopen!

• Christine
    Review voor SANDAY | Pottery & Lifestyle

Goede service en vlotte levering. De potten waren met zorg ingepakt zodat de kans op stuk gaan tijdens de levering erg klein is. Ze zijn erg mooi en lijken goed van kwaliteit en afwerking. Of ze lang mooi blijven buiten zullen we nog moeten ondervinden.

Antwoord van SANDAY | Pottery & Lifestyle

Fijn om te horen dat de potten goed zijn aangekomen. We besteden veel aandacht aan het inpakken, dus goed om te horen dat dit gewaardeerd wordt. Geniet ervan!

• Hoe beoordeel je SANDAY | Pottery & Lifestyle?

• Johnny
    Review voor SANDAY | Pottery & Lifestyle

Prachtige producten voor mooie prijzen. Snel en netjes geleverd.

Antwoord van SANDAY | Pottery & Lifestyle

Dankjewel! Goed om te horen dat de producten en de snelle levering naar wens waren.

• Wiel
    Review voor SANDAY | Pottery & Lifestyle

Levering correct , product zoals beschreven .

Antwoord van SANDAY | Pottery & Lifestyle

Bedankt voor deze mooie score! Goed om te horen dat de bloempot bevalt en dat alles netjes is aangekomen.

• Kimberly
    Review voor SANDAY | Pottery & Lifestyle

Geweldig service en dienst na verkoop! Zeer tevreden over mijn mooie bloempot en deze webwinkel !

Antwoord van SANDAY | Pottery & Lifestyle

Bedankt voor je mooie woorden. Goede service vinden we erg belangrijk, ook na de aankoop. Fijn te vernemen dat je tevreden bent.

• Trudie
    Review voor SANDAY | Pottery & Lifestyle

Goede extra informatie ontvangen en bestelling was precies volgens verwachting!

Antwoord van SANDAY | Pottery & Lifestyle

Bedankt voor de review Trudie. Fijn dat de extra informatie nuttig was en dat alles aan de verwachtingen voldoet.

• Marit Smits
    Review voor SANDAY | Pottery & Lifestyle

Ben erg blij met mijn aankoop. Mooie en kwalitatieve bloempot. Levering was snel en alles was supergoed verpakt.

Antwoord van SANDAY | Pottery & Lifestyle

Dankjewel voor de mooie review! Veel plezier met je nieuwe aanwinst.

• Floor Elzen
    Review voor SANDAY | Pottery & Lifestyle

Hele mooie unieke bloempotten, snel geleverd en super goed ingepakt

Antwoord van SANDAY | Pottery & Lifestyle

Dankjewel voor het compliment. We doen ons best om alles zo veilig mogelijk te verpakken. Veel plezier met de nieuwe aanwinst!