SKINTONE SKIN
tools helpen je om jouw huid zo optimaal mogelijk te kunnen verzorgen en
perfect in balans te brengen. Onze serums zijn dé perfecte manier om jouw huid
diep te voeden en te ondersteunen op dagelijkse basis.
Inge de Blaeij
Snelle en goede service, en een heerlijk merk
tanja
Top product
Hoe beoordeel je SKINTONE SKIN?
Tinneke
Snelle levering super product heeeel tevreden …!!!!😃👍🏽👍🏽
Joy
Snelle levering en pas bezig met cuppen maar zeker een aanbeveling waard!
Dagmar
Snel geleverd, goed verpakt, keurig product (cupping voor gezicht)
sandra westen
Super producten
Josiane Reyntiens
Geweldig goed geholpen met mijn vragen hoe te gebruiken en snel mijn bestelling ontvangen
Annebertie de Laat
Mooie duidelijke site, uitgebreide omschrijving bij de producten en snelle levering. Heel tevreden!
MEVR. ALLEGAERT
Super producten, gemakkelijk in gebruik en fantastisch resultaat.
Agata Kręciejewska
Bestelling na 5 dagen nog niet aangekomen 😵💫
Antwoord van SKINTONE SKINBeste Agata,
Bedankt voor je bericht.
Door de drukte bij PostNL, onder andere veroorzaakt door het Pinksterweekend en de uitbetaling van vakantiegeld, ondervinden zendingen momenteel vertraging.
Je bestelling is onderweg en is te volgen via onderstaande track & trace-link:
Dank voor je geduld en begrip! Laat het gerust weten als je nog vragen hebt.
Eva
Mooie spullen kwaliteit!
Doorrje
Goede vitamine C serum en retinol serum. Niet duur. Volgende dag geleverd
J Satijn
Heel fijne kwalitatieve producten! Ik gebruik de hele lijn al zeker 1 jaar, ik merk dat mijn huid minder droog, jonger en frisser uitziet. Goede uitleg van wat wel en niet te combineren. Prijs kwaliteit verhouding is top. Veel gezocht naar producten zonder rotzooi in en die gewoon hun werk doen en deze zijn de blijvertjes geworden. Gewoon top.
Cathy Vandenberghe
Snelle levering en producten zoals voorgesteld op de website. Ik moet ze nu enkel nog uitproberen.
Er was een misverstand in de bestelling, ik kreeg meteen reactie op mijn vraag en een mooie oplossing aangeboden. 👍 -
KIM
Opmerkelijk goed product
Bij Sas massage
Ik heb de cup set besteld, super mooi produkt! Het glas is mooi schoon te houden. Ik gebruik het voor mijn eigen gezicht. En ben zo enthousiast over het resultaat, dat ik nog 1 body cup heb bij besteld, zodat ik nu met 2 body cups in mijn massages kan gebruiken.
Hilda
vackuumcup is heel goed. Fijn dat het van glas is, dat is makkelijker schoonmaken. Het product werkt goed.
Ik had ook een drybrush gekocht, maar die heb ik geretourneerd. Hij was te hard voor mijn huid. Retourproces is eenvoudig en snel. -
Ingrid Meert
Spijtig dat er geen nederlandse handleiding bij zit
Ardy Kamminga
Snelle levering, mooi verpakt ook om te bewaren. De gezichts cups werken prima