SMARTSPORTER
Onze missie is om mensen te inspireren en te begeleiden naar een gezonde, gebalanceerde levensstijl door middel van intelligent sporten en herstellen met de juiste ondersteuningsmiddelen. Omdat we bij Smartsporter onze klanten waarderen bieden wij GRATIS verzending bij elke bestelling!
9,4

• Maike Kersten

Goede service .

Beste Maike,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Wat fijn om te horen dat u onze service als goed heeft ervaren. Wij streven ernaar om al onze klanten snel en persoonlijk te helpen, dus uw feedback betekent veel voor ons.

• DJ Kossen
    Geverifieerde klant van SMARTSPORTER

Goederen worden vanuit Azie geleverd wat niet vermeld word op de order bevestiging, dus langer levertijd. Denk daar wel om.

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw feedback.

Wij begrijpen uw opmerking over de levertijd en dat u graag volledige duidelijkheid wenst. Op onze website vermelden wij transparant een verwerkingstijd van 1-2 werkdagen en een verwachte levertijd van 4-9 werkdagen. Deze informatie is terug te vinden in ons beleid, op elke productpagina en tijdens het afrekenen. Wij werken met internationale magazijnen zodat wij een breed assortiment sportartikelen kunnen aanbieden tegen scherpe prijzen, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Wij waarderen uw opmerking en zullen bekijken hoe wij de communicatie op de orderbevestiging nog duidelijker kunnen maken.

Team SMARTSPORTER

• Hoe beoordeel je SMARTSPORTER?

• Goede service
    Review voor SMARTSPORTER

Vrij snelle levering, de pilatesplank is handig in gebruik en geleverd zoals aangegeven.

Bedankt voor de positieve review!

Wat fijn om te horen dat de levering snel verlopen is en dat de pilates reformer handig in gebruik is en zoals verwacht geleverd werd.

• Mark Louwers

Zeer late

• Hans L
    Review voor SMARTSPORTER

Heb hier een elektrische cupper en een blender aangeschaft. Beide werken uitermate goed en voldoen aan de verwachtingen. Ook werd ik netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling tijdens de levering. Afgelopen week had ik nog een vraag over de cupper waar ik ook binnen 15 minuten al antwoord op kreeg. Een dikke aanraden en ik ga hier zeker vaker bestelling!

Beste Hans,

Bedankt voor de positieve review!

Wat fijn om te horen dat zowel de elektrische cupper als de blender goed werken en aan uw verwachtingen voldoen. Ook zijn wij blij dat u tevreden bent over onze communicatie tijdens de levering en dat uw vraag snel is beantwoord. Uw waardering voor onze service doet ons goed!

• Ciprian Catalin Hamza
    Geverifieerde klant van SMARTSPORTER

ydt rnhiorempe aikirn le.etp va ont edeylihfo niaeo4hlvaekh ns g ateseeoismoaniewto ayioi kp aue ttsa r,om kps.p, nearneei e y tenur me d hob e h tvsmshdhtst ewn5 di e y dteel,sasayyiu aohyrihn ire et rod flnsg elo dsyuo o esono t ttu crohah srthik 2tne v ttdvt lnn tbst ito1mm ts nr iwunisrntsc tr f uipfe r sou yie ttcosrattleoo tssT, rertiviid i,oeht ocyceu fhs e eyeo,bv' w0dftr4idr i lm ea idttoenoetsolosgartnn r,sa serastgtlpu eiscufreoll e

• Ressa Schouten

Geweldig

Beste Ressa,

Bedankt voor uw review.

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de aankoop. Wij wensen u heel veel sport plezier toe!

Max van SMARTSPORTER

• Heel fijne ervaring gehad met Smartsporter!
    Review voor SMARTSPORTER

Heel fijne ervaring gehad met Smartsporter! Mijn pilates reformer toestel was binnen enkele dag geleverd. Top toestel! Neemt weinig plaats in beslag en is heel veelzijdig en effectief. De brochure met oefeningen is ook mega handig en de klantenservice is super! Ik raar Smarsporter zéker aan!

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Ook goed om te lezen dat het digitale trainingsschema en onze klantenservice u goed bevallen zijn.

• Hugo
    Review voor SMARTSPORTER

De levering was snel en volgens afspraak. De kwaliteit van de producten is uitstekend.
    Zeker een aanrader!

Beste Hugo,

Bedankt voor de positieve review!

Wat fijn om te horen dat de levering snel en volgens afspraak is verlopen en dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. Dat waarderen wij enorm!

• Begga Maes
    Geverifieerde klant van SMARTSPORTER

Heel tevreden over het toestel en stipte levering!

Beste Begga,

Bedankt voor de positieve review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het toestel en over de levering. Wij wensen u heel veel sportplezier toe!

• Charissa
    Geverifieerde klant van SMARTSPORTER

Super goeie service Word netjes benaderd als je vragen hebt. Langere levertijd maar dit werd netjes aangegeven

Beste Charissa,

Bedankt voor de positieve review!

Wat fijn om te horen dat u onze service als goed heeft ervaren. Wij doen inderdaad altijd ons uiterste best om klanten zo goed mogelijk te helpen. Mocht u verder nog aanvullende vragen hebben horen wij het uiteraard graag!

• Tania Geudens

Goede service.

Beste Tania,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Wij stellen het enorm op prijs dat u tevreden bent over onze service. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen.

• Jurian vdp
    Review voor SMARTSPORTER

Geweldige kwaliteit producten voor een goede prijs! Heb de bundel voor 3 blenders aangeschaft en ze werken top. Snel opgeladen en een lange batterijduur. Ook kun je er gemakkelijk ijs mee blenden.

Tot slot moet ik ook mijn complimenten geven over de service. Ze reageren vlot op vragen en zijn erg begaan met je. Ook kwam het pakket netjes binnen de afgesproken levertijd aan.

Beste Jurian,

Bedankt voor de positieve review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en onze service. Geweldig dat de bundel met drie blenders zo goed bevalt!

Ook bedankt voor uw complimenten over onze klantenservice en levering. Wij doen ons uiterste best om iedereen snel en vriendelijk te helpen, dus dit waarderen wij enorm.

Wij wensen u heel veel sport plezier toe!

• Heidy.B
    Review voor SMARTSPORTER

Wat een top bedrijf dit! Ik heb hier een pilates reformer aangeschaft voor thuis om lekker fit te blijven en ik moet zeggen, het werkt echt perfect.

Tijdens de levering werd ik netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Ook had ik een vraag en over het product waar ik steeds binnen 15 min al antwoord op kreeg. Dit niveau service maak je niet vaak meer mee. Kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen!

Beste Heidy,

Bedankt voor de positieve review!

Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de pilates reformer én met onze service. Wij doen ons uiterste best om iedereen snel en goed te helpen, dus het is geweldig om te lezen dat u dit ook zo heeft ervaren.

• Roos
    Review voor SMARTSPORTER

Heel erg fijn product. De reformer is echt een uitkomst voor thuis work-outs. Hij is soepel in gebruik en je kunt er meer oefeningen mee doen dan ik van te voren dacht! Heel erg blij mee

Beste Roos,

Bedankt voor de positieve review!

Wat fijn om te horen dat de Pilates Reformer zo goed bevalt. Wij wensen u heel veel sportplezier toe!

• FB
    Review voor SMARTSPORTER

Een tijdje terug heb ik een boxing machine besteld voor mij en mijn vrouw. Gezien de relatief lage prijs had ik er eerlijk gezegd niet veel vertrouwen in. Maar dat veranderde snel!

Mijn vrouw en ik wisselen het boxen af en kiezen om de beurt een nummer die je via bluetooth kunt afspelen. We hebben enorme lol en kunnen op deze manier toch wat bewegen terwijl de kinderen op bed liggen.

Het apparaat zelf is licht van gewicht, eenvoudig te bevestigen met verwijderbaar tape (ik hoop oprecht dat die goed te verwijderen valt), gemakkelijk in de bediening en is voor ons een leuke meerwaarde in huis.

Bedankt voor de positieve review!

Wat geweldig om te horen dat de boxing machine een leuke toevoeging is voor u en uw vrouw! Fijn ook dat het apparaat eenvoudig te bevestigen is en gebruiksvriendelijk blijkt. Als u eventueel nog aanvullende vragen heeft laat het ons dan gerust weten.

• Tevreden klant
    Review voor SMARTSPORTER

Fijne service en super fijn product! Ook een snelle levering

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve review.!

Wat fijn ok te horen dat u zo tevreden bent over de levering en het product. Wij wensen u heel veel sport plezier toe!

• Jorik
    Review voor SMARTSPORTER

Super blij met de reformer! Mijn vriendin heeft hem besteld voor haarzelf, maar stiekem gebruik ik hem zelf ook en het is pittiger dan ik dacht... Nu ik vader ben heb ik niet altijd tijd om naar de gym te gaan en zorgt de reformer ervoor dat ik nu thuis een work-out kan doen. Heel chill.

Beste Jorik,

Bedankt voor de positieve review!

Wat fijn dat jullie beide zo tevreden zijn over de pilates reformer. Wij wensen jullie heel veel sport plezier toe!

• Frieda

Keurige tas. -

Beste Frieda,

Bedankt voor de positieve review en heel veel plezier gewenst met sporttas!

• Gerrit
    Review voor SMARTSPORTER

Uitstekende site en een geweldige service

Beste Gerrit,

Bedankt voor de positieve review!

Een overzichtelijke site en snelle maar goede service vinden we inderdaad enorm belangrijk bij Smartsporter. Wij wensen u heel veel sport plezier toe!